Last news in Fakti

22 Март, 2017 14:25 858 6

Близък до Тръмп прокарвал интереси на Путин

  • пол манафорт-
  • доналд тръмп-
  • русия

Пол Манафорт работил с Олег Дерипаска

Близък до Тръмп прокарвал интереси на Путин - 1
Снимка: БТА/AP

Бившият шеф на кампанията на Доналд Тръмп Пол Манафорт е работил за руски милиардер с цел да прекарва интересите на руския президент Владимир Путин, съобщи USA Today.

Това е станало преди 10 години. Той се е грижил за подкопаването на антируската опозиция в бившите съветски републики. Администрацията на Тръмп и самият Манафорт твърдяха, че той никога не е работил за руски интереси.

Манафорт е разработил специален план през 2005 г., с който да повлияе на медийното отразяване на руските действия в САЩ, Европа и бившите съветски републики.

Той работил с Олег Мерипаска, а през 2006 г. сключил договор за $ 10 млн. Открити са документи с отчети , показващи трансфери на милиони долари.

Манафорт работи в кампанията на Тръмп за президент между март и август 2016 г. По-рано се оказа, че той е лобирал във Вашингтон за проруска партия в Украйна. Манафрот е бил по-близък до интересите на Путин в района. Той е планирал да открие офис в Москва. Това обаче не е станало.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    2 4 Отговор
    Поредната издънка на чичо Дони. Леле, много станаха, а ще има и още!
  • 2 Ицо

    4 1 Отговор
    Това е невъзможно... Четох тук във Факт.БГ, изказване на Путин, че той не е невеста или жених, а Президента на Россия. Следователно, той няма интереси! Той очевидно защитава интересите на Россия. А това логически ни подсказва, че щом Путин няма интереси, значи този тук човек и Тръмп, няма как да прокарват прорусски интереси. Доказах ли тезата? А сега ме назначете да разследвам фалшифицирани договори! Умирам от желание да ссе разкрият всички подобни престъпници и да бъдат заковани за по 10 години в пандизо! Оки?
  • 3 още са в началото

    2 2 Отговор
    Бавно и сигурно главата лук се бели, люспа по люспа и скоро ще залюти....
  • 4 8888

    5 0 Отговор
    Стига дивотии. Всяка държава има свои интереси и ги прокарва както и където може.
    Онея, загубилите властта в САЩ, не могат място да си намерят, че не могат да прокарват своите и истеричничат бясно. Да измислят нещо по - достоверно.Путин манипулирал изборите!?Да се чуди човек как такива тупани са управлявали тази могъща държава. За това се и издъниха. Това да не Украйна !?
  • 5 роднина

    5 0 Отговор
    Вуйната на стринката по лелинкина линия на Путин била 16-та братовчедка на третата жена на Тръмп.
  • 6 СССР

    4 0 Отговор
    Руснаците са ВЕЛИК НАРОД освободил сам себе си от комунизма и е на път да ни освободи от американският ТОТАЛИТАРИЗЪМ!!!