Last news in Fakti

25 Март, 2017 08:13 933 4

Блокада за здравната реформа на Тръмп

  • доналд тръмп-
  • реформа-
  • сащ

Президентът на САЩ сам я оттегли от Камарата на представителите

Президентът на САЩ Доналд Тръмп оттегли предложението си за здравна реформа от Камарата на представителите, съобщи Би Би Си.

Реформата трябваше да замени "Obamacare". Това стана. след като част от представителите на републиканците отказаха да гласуват за реформата.

За да мине реформата бяха нужни 215 репуликански гласа. Между 25 и 28 от републиканците обаче отказаха да дадат подкрепата си.

Доналд Тръмп обяви, че ще започне работа по изготвянето на нова реформа. Това беше едно от големите му обещания по време на кампанията.

Републиканците се борят за нова реформа през последните няколко години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стоян георгиев

    1 2 Отговор
    няма такъв идиот.всичко дето щеше да прави се оказа, че няма да стане.ни стена с мексико ,ни падане на санкциите на русия ,ни антиимигрантската му политика...америка си вкара страшен автогол с този смешко.

    Коментиран от #2, #3, #4

  • 2 Нафарфорий

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "стоян георгиев":

    СТЕНАТА ВЕЧЕ Е ПОЧНАТА, ТИ НЕДЕЙ ДАВА АКЪЛИ НА ТРЪМП. ТО И РЕЙГЪН ТЪЙ ГО СПЪВАХА РАЗНИ ЧАЛМАРОТОЛЕРАСТИ КАТО ТЕБЕ МА ПАК ОПРАВИ АМЕРИКА! ТЪЙ ЧЕ НЕ ПОДЦЕНЯВАЙ ТРЪМП!!!!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 кучето шаро

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "стоян георгиев":

    Има Стояне , Доналд Дък .....и Доналд Тръмп !