20 Април, 2017 12:27 2 119 3

Турция няма да слуша Съдa в Страсбург

  • турция-
  • съд-
  • страсбург

Отхвърлят се обвиненията срещу референдума

Министърът на правосъдието на Турция Бекир Боздак заяви, че Европейският съд по правата на човека няма юрисдикция да се произнася по обжалването на референдума, съобщи „Ройтерс“.

През миналата седмица на специален референдум турците одобриха разширяването на правата на президента Реджеп Ердоган. От опозицията обаче обявиха, че ще обжалват резултатите.

Европейски наблюдатели вече обявиха, че са установени множество нередности в референдума. Има съмнения за допуснати гласове в последния момент. От Турция отрекоха твърденията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо Грую

    13 3 Отговор
    А за който не слуша ще има и сопа...
  • 2 misli posle govori

    8 3 Отговор
    След като изчисти инакомислещите и всички видове опозиции този човек ще насочи вниманието си извън Турция.
    Има всички белези и методи на управление от източен тип, такива каквито прилагат диктаторите(султан-а).
    Важнито нещо е да бъдем подготвени по всички линии за агресия към съседни страни.Както виждаме, непрекъснато провокират Гърция, засега само заради избягалите от метежа, но на по-късен етап ще си измислят и други поводи.
    Трябва да си знаем приятелите и враговете?Това е задача за далновидни политици на които кукувица не им е изпила ума.Ще имаме време, но няма да е твърде дълго затова нещо.Евросъюза отдавна трябваше да направи освен политически и икономически съюз и военен такъв.Към момента няма в света по- мощен в икономическо отношение блок от евросъюза.Ако бяха направили и единна армия никой нямаше да се блещи, както прави Ердоган в случая
  • 3 Хасан

    2 3 Отговор
    Турция е голяма нация да знаете.. Ако всичко което се случи през последните две години се беше случило на коя да е държава щеше да рухне но Турция става по силна..
Новини по държави: