Last news in Fakti

25 Май, 2017 09:58 7 491 4

14-годишно момиче е сред жертвите на атентата

  • манчестър-
  • ейли маклауд-
  • атентат-
  • концерт-
  • момиче-
  • жертви-
  • великобритания

22 души загинаха при терористичното нападение

14-годишно момиче е сред жертвите на атентата - 1
Снимки: Социални мрежи

14-годишно момиче е сред жертвите на терористичния атентат в Манчестър, съобщи „Скай нюз“, позовавайки се на информация на нейното семейство.

22-ма души бяха убити при нападението в „Манчестър Арена“ след концерт на американската певица Ариана Гранде, а десетки други бяха ранени.

Тийнейджърката Ейли Маклауд е сред убитите от атентатора самоубиец, който се взриви във фоайето на огромната зала след края на концерта. „Съкрушени сме и нямаме думи да опишем загубата“, заявиха родителите на младото момиче.

„Ейли беше жизнерадостно момиче, обожаваше музиката и Ариана Гранде“, споделиха нейните съкрушени родители. Те благодариха за подкрепата и топлите думи, които са получили в този трагичен момент.

Разследването по случая продължава. Британските сили за сигурност смятат, че терористична мрежа стои зад нападението, отговорност за което пое „Ислямска държава“.

Огромна част от присъстващите на концерта на американската звезда бяха тийнейджъри. Атентаторът е искал да отмъсти на САЩ заради бомбардировките срещу деца в Сирия.

14-годишно момиче е сред жертвите на атентата
Снимки: Социални мрежи


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bossman

    18 0 Отговор
    Докато светът се управлява от хора с жълти книжки така ще е.Умират стойностни хора заради малоумници.
  • 2 Ана вар Хак им зада

    4 0 Отговор
    Десет поколения са малко, за да се интегрира алах акбар в Европа. Не става нищо от тез малоумници.
  • 3 шшш

    1 0 Отговор
    Среща на Г 7 , където говорят за правата на бежанците и се описва техния принос- на тази снимка се вижда жертва на техния принос..Изроди..Няма да се учудя ,ако родителите на това момиче утре ще кажат колко обичат всички мюсюлмани и те не се сърдят на убийци, а напротив прощават им и ги канят в Англия зя да се интегрират по успешно..Промити мозъци,затова ще ни затрият тези свине....
  • 4 брекзит

    2 0 Отговор
    Те енглизи мразят всичко източноевропейско , сега ще платят за тяхната обич към отрепки от Азия и Африка. Пияници са, докато викат по футболни мачове, алахакбаровци се размножават и резултатът е налице-кмета на Лондон мюслик от Пакистан. Как да обичаш тези убийци след всичко което виждаме...Те убиват твоето дете, а ти трябва да бъдеш толерантен..
Новини по държави: