Last news in Fakti

25 Май, 2017 16:49 2 959 0

Кралицата: Това е отвратително и противно (СНИМКИ)

  • великобритания-
  • манчестър-
  • атентат-
  • елизабет втора

Елизабет Втора посети детска болница и разговаря с малчугани, ранени при атентата в Манчестър

Кралицата: Това е отвратително и противно (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

По време на посещението си в детска болница в Манчестър британската кралица Елизабет Втора заяви пред деца, пострадали при атентата в понеделник, че нападението е "отвратително и противно".

Много противно е да се избере подобна цел, заяви 91-годишната кралица пред 14-годишната Иви Милс и родителите й.

Иви не е от Манчестър и е пристигнала в града специално за концерта, съобщава "Ройтерс". Това бил подаръкът й за рождения ден, обясни тя на кралицата.

Кралицата: Това е отвратително и противно (СНИМКИ)

Тя звучи много, много добре, много добра певица, отговори Елизабет Втора.

Кралицата изрази и "възхищението си от начина, по който жителите на Манчестър реагираха с човечност и състрадание на този варварски акт", предаде ДПА.

Кралското семейство публикува снимки, на които Елизабет Втора се среща с Иви Милс, 15-годишната Мили Робинсън и 12-годишната Ейми Барлоу.

"Тя е очарователна, беше просто зашеметяващо - това не е нещо, което бихте очаквали, заяви Мили Робинсън пред Скай Нюз след срещата си с кралицата.

Кралицата: Това е отвратително и противно (СНИМКИ)

Освен това Елизабет Втора разговаря и се ръкува със служители на болницата. "Това не е нещо, което очаквате", каза кралицата пред бащата на друг тийнейджър в Кралската болница в Манчестър за лечение на детски болести.

Кралицата: Това е отвратително и противно (СНИМКИ)

12 деца на възраст под 16 години бяха приети в болницата по спешност след нападението срещу зрителите, присъствали на концерт на поп-звездата Ариана Гранде, припомня АП. Общо 19 пострадали след концерта деца все още се лекуват в същата болница.

Общо 116 души пострадаха при експлозията след концерта в понеделник вечерта. Те бяха лекувани в осем болници в Манчестър и околностите, припомня Ройтерс


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: