Last news in Fakti

2 Август, 2017 09:40 19 533 55

Гаврите на турските военни с бежанци

  • бежанци-
  • войници-
  • турция

Снимки вече започнаха да изтичат в социалните мрежи

През тази седмица турски военни бяха арестувани, заради унизителни действия срещу сирийски бежанци, опитващи се да преминат границата.

В социалните мрежи вече започнаха да се появяват снимки от инцидента. На тях се вижда как бежанците са принуждавани да обличат женско бельо,

По-рано излязоха клипове на това как военен бие един от имигрантите. Очаква се военните да бъдат съдени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    136 5 Отговор
    Манафите са си манафи

    Коментиран от #19

  • 2 ahsan

    88 14 Отговор
    кво стана с добрите янки дето изтезаваха и убиваха аарби в абу гариб:)
  • 3 Дедо Грую

    75 33 Отговор
    Така трябва да се постъпва с навлеци, които никой не ги е канил. Инак от либерастия гедайте какво става в Европата и у нас.
    Ама са убавци и много им отива. Да им е честито и на хаирлшя!

    Коментиран от #4

  • 4 Боби

    28 64 Отговор

    До коментар #3 от "Дедо Грую":

    А ти как подяволите би реагирал,ако беше емигрирал на по-добро място и да се отнасят с теб като куче?
    поне зачуствай малко!
    А за либералистите,те поне имат душа и съчустват за тези хора.
    А за случващото се в Европа, 75% от атентатите се извършват не от бежанците, а от хората родени в тези страни!

    Коментиран от #7, #8, #9, #13

  • 5 rezakrezil

    71 7 Отговор
    неандерталеца си е неандерталец. трябва да затваряме границата моментално!!! те към хората от тяхната религия се държат като животни какво остава тук, ако усетят свобода. иначе розовото добре стои на резака. сега трябва да ги утрепят с камъни защото са изневерили на жените си с мъже!
  • 6 Волен

    28 12 Отговор
    За мене е тоя с розовото комплектче.

    Коментиран от #20

  • 7 Дедо Грую

    77 8 Отговор

    До коментар #4 от "Боби":

    Това не са бежанци, а нашественици, които идват тук не за помощ. Целта им е завладяване на земите ни и налагане на тяхната религия и начин на живот. Изват тука с мното пари, не работят, а и не желаят нова. Паразитират за сметка на социалната система.
    90% са млади мъже до 40г. възраст. Къде са жените и децата им? И последно : Защо не отидат в единоверските на тях държави, които са много по - богати, по - близо и говорят същия език?

    Коментиран от #10

  • 8 юрист

    43 11 Отговор

    До коментар #4 от "Боби":

    “...Публикувано във факти.бг: А ти как подяволите би реагирал,ако беше емигрирал на по-добро място и да се отнасят с теб като куче?...“ Има една категория българи, които СПАЗВАМЕ и българските, и ЧУЖДИТЕ закони; когато пътуваме в чужбина, го правим ПО ЗАКОННИЯТ НАЧИН- с лична карта/ международен паспорт, които “НЕ ЗАГУБВАМЕ“ по пътя до чуждата държавна граница; когато решим да емигрираме в чужда държава, го правим ПО ЗАКОННИЯТ НАЧИН; обичайно СЕ ИНТЕГРИРАМЕ в чуждата държава много бързо, защото не изповядваме религия, която нарушава човешките права и свободи, ПРЕДИ да се установим в чуждата държава, научаваме официалният й език поне на ниво В 2.2, отиваме в нея с всичките си квалификации, образователно квалификационна степен, сертификати и умения,като ПРЕДВАРИТЕЛНО кандидатстваме за позиция и предварително подписваме трудов договор в тази държава, с цел ДА НЕ изпадаме до нивото на клошари в чуждата държава. АКО ОПРАВДАВАШ ТЕЗИ ХОРА, ЗНАЧИ НЕГЛИЖИРАШ НАШИТЕ УСИЛИЯ И ФАКТЪТ, ЧЕ ТАКОВА ПРЕМИНАВАНЕ НА ДЪРЖАВНИ ГРАНИЦИ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ВЪВ ВСЯКА ДЪРЖАВА!

    Коментиран от #28

  • 9 юрист

    20 6 Отговор

    До коментар #4 от "Боби":

    Ако приемем твоята версия за единствено правилната, защо, по дяволите, човек да се мъчи да постига по-високо образование, да учи чужди езици , изобщо да има лична карта, да си плаща данъците и осигуровките, да живее по законен начин,м?
  • 10 юрист

    30 10 Отговор

    До коментар #7 от "Дедо Грую":

    Съгласна съм 100% с това мнение. Я извикайте онези ИТ специалисти-араби, които НЕЗАКОННО идват в ЕС като трудови нелегални имигранти, нека да ги сложим на една маса от едната страна, а от другата страна да е съпругът ми, който е ИТ и да видим- какво е тяхното ниво на ИТ и какво е нивото на съпруга ми. Щото в много арабски държави ИТ спец се нарича човек, който знае....как да пусне настолния компютър да работи - според мнението на наш семеен приятел, който работи в Дубай...
  • 11 mediator37

    28 6 Отговор
    Какво, сега Хасанчо къде е да пише и да ни убеждава в хуманизма на турците ?

    Коментиран от #21

  • 12 дос

    28 5 Отговор
    не ги ли виждате ми те са си терористи как да се държат с тях когато убиват невинни хора никой нищо не казва а пък който ги съжелява да ги вземе бв тях
  • 13 пфф

    28 5 Отговор

    До коментар #4 от "Боби":

    Тези не са тръгнали на гурбет в европа, а на безплатен обяд. А техните отрочета ще са следващите атентатори.
  • 14 атио

    19 1 Отговор
    Хасанчо напиши нещо коментар нещо а ?
  • 15 МИТКО ТУРЧИНА

    35 8 Отговор
    НА СИРИЙСКАТА ГРАНИЦА ИМА СТЕНА ВИСОКА 3 МЕТРА , ТЕЗИ КРАСАВЦИ ЯВНО СЕ РЕШИЛИ ДА Я ПРЕСКОЧАТ ИЛИ ДА МИНАТ ПОД НЕЯ , НО НЕЩО НЕ СЕ ПОЛУЧИЛО И НАЙ-ВЕРОЯТНО СЕ ЗАНИМАВАТ ПОНЕ С КОНТРАБАНДА . А И МНОЖЕСТВОТО КОМЕНТИРАЩИ ГАНЬОВЦИ ТУК НАЛИ НЕ МИСЛИТЕ ,ЧЕ ВОЙНИЦИТЕ ОТИВАТ ДА ПАЗЯТ ГРАНИЦАТА С ТЕЗИ ГАЩИ И СУТИЕНИ И ЧАКАТ НЯКОЙ ДА ПРЕСКОЧИ СТЕНАТА И ДА ИМ ГИ НАХЛУЗЯТ . ЗА РАЗЛИКА ОТ НАШАТА ГРАНИЦА ПО КОЯТО Е СПОКОЙНО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОЧНО ТЕЗИ ВОЙНИЦИ , КОИТО ОПЛЮВАТЕ ТАМ ХВЪРЧАТ ГЛАВИ , НО КАКТО СЪМ КАЗВАЛ ГАНЬО Е НАЙ-СИЛЕН В НЕТА !

    Коментиран от #16

  • 16 Валентин Христов

    18 5 Отговор

    До коментар #15 от "МИТКО ТУРЧИНА":

    A taka Mitko .. shte se nau4at......dobre 4e e Turtsiya e na takova geogravsko raspolodjeniye ...ina4e BG ve4e mojeshe da ya nyama tuka...
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Валентин Христов

    15 3 Отговор
    samo si predstavete 4e grani4im sas Siriya İran irak......samo Siriyskata granitsa na TR e 963 km.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Волен сидеров

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "Волен":

    Можеш ли да събереш 20см рязана пушка?
  • 21 Валентин Христов

    17 4 Отговор

    До коментар #11 от "mediator37":

    i kvo ... s hlyab i sol li tryabva da gi posreshtat tiya teröristi.??
  • 22 Димитър

    27 5 Отговор
    Кой ги изкара тия, че са бежанци ? Нито имат изстрадал вид нито са слаботелесни, най-вероятно са бивши активисти на ИДИЛ. Някой задава ли си въпроса тия уроди с колко народ са се гаврили преди да се правят на бежанци ?!!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 шшш

    17 2 Отговор
    сега след като затворят Идил , всички талибано -свине ,ще се превърнат в бежанци и ще реват като хиени ,как им нарушават правата, видяхме този филм в Европа, има още много серии в този тъп филм,за жалост накрая ще страдат обикновени европейци..защото управляващите идиоти имат си охрана...
  • 25 Куку

    19 5 Отговор
    Брадясали млади воини на исляма, искат социални помощи от Европа..а преди това клаха мирни граждани и само това им в тъпите кратуни-шириат по земята.Не си ли с тях - сикир башка..Казват че всички изроди били радикализирали,нищо подобно ,просто си такива и само гроба ще ги изправи.
  • 26 Николай Николов

    18 1 Отговор
    Не ме притеснява толкова гаврата с бежанците,а откъде турските военни имат сутиени и бикини в пустощта.

    Коментиран от #27, #32

  • 27 Валентин Христов

    7 4 Отговор

    До коментар #26 от "Николай Николов":

    te si nosyat ... belkim im potryabva
  • 28 Знаещ

    24 3 Отговор

    До коментар #8 от "юрист":

    Това е единствения ти коментар, на който имаш плюс от мен. Точно бежанците са част от причината да харесвам Орбан и Путин и да не харесвам Меркел и останалите еврогейове подали се на сороския план за унищожаване на християнска Европа. Меркел наводни Европа с ислямисти от цяла Африка. Претъпкано е от араби и негри, на които се дават по 1000 евро на месец за джобни и отделно им осигуряват безплатно спане, и когато изнасилят или ограбят някой (това се случва десетки пъти дневно) полицията си затваря очите, а "свободните" медии мълчат. Само по-сериозните атентати, които просто няма как да се скрият ги отразяват и разследват. Наскоро четох интервю на един сириец християнин, който каза, чо колкото и пъти да е питал дали има запазени християнски селища в териториите контролирани от уж умерената опозиция никога не е получавал отговор от американците, а не са му отговорили защото сунитските "умерени" ислямисти са същите като Идил и по същия начин избиват християните. А в териториите контролирани от Асад християнските селища не само са запазени, а се и увеличават от успелите да избягат от ислямистите сирийски християни. Човека също така попита защо като Асад е толкова лош в контролираните от него 35 процента сирийски територии в момента се намира 75 процента от населението на Сирия и защо хората масово бягат от териториите на сунитската умерена опозиция точно както бягат от териториите на ислямска държава? Неговото обяснение е, че понеже Сирия е светска държава та

    Коментиран от #29

  • 29 Знаещ

    2 3 Отговор

    До коментар #28 от "Знаещ":

    Явно се режат автоматично коментари с над определена дължина.
  • 30 Gost

    18 3 Отговор
    Това не са бежанци. Те са терористи.

    Преди ена година воиника го написал. '''' Ще те облека с прашки ''


    http://www.haberiyakala.com/2016-03-05-ozel-harekatci-pkk-ve-paralel-bahar-tanga-mesaji-h96953.haber

    Коментиран от #35

  • 31 Пламен

    5 11 Отговор
    И на нас да дойде миротворческа сила да ни унищожи домовете и държавата, и ние ще мигрираме. Нямаш избор! Неволя.
  • 32 Големият ЧЛЕН

    5 16 Отговор

    До коментар #26 от "Николай Николов":

    Сещай се сам ,сред бежанците има и жени и деца. Първо са ги свалили от жените. Ако имаш познати които пазят границата ,и залавят емигранти, и ти разкажат какво чуват всеки ден от устите на бежанците , за преминаването си през Турция, може на човек да му се изправят косите от ужас.

    Коментиран от #42

  • 33 Troqn

    6 4 Отговор
    Turskite voeni koito hva6tat na granicata taka pravqt te iskat na minavat bez zakonno te sa teroristi koito rabotqt za pkk ypg i nai na kraq s tanci natatuk💃🏻:)))
  • 34 ИЦО

    11 7 Отговор
    Маймуни гърчат маимуни брат.....
  • 35 Българин

    6 9 Отговор

    До коментар #30 от "Gost":

    Gost не си. Просто си един български турчин, който много мрази българите.
    Какво е това, което си написал: http://www.haberiyakala.com/2016-03-05-ozel-harekati-pkk-ve-paralel-bahar-tanga-mesai-h96953.haber?
    Не искам да знам турски, но какво очакваш,турчино!?

    Коментиран от #36, #40

  • 36 Друг БЪЛГАРИН

    6 5 Отговор

    До коментар #35 от "Българин":

    Това което е написал е вярно. Какво в коментара му показва омраза към българите?
  • 37 ХАНКО

    13 3 Отговор
    А КАК ВИ СЕ СТРУВА ТИЯ ДАЛИ ПРИЛИЧАТ НА БЕЖАНЦИ. С БРАДИ СЛЕД
    РАЗБИВАНЕ НА ИСЛЯМСКА.ТОВА СА СИ ЧИСТИ БОЙЦИ МЛАДИ И НАДЪХАНИ

    Коментиран от #48

  • 38 Гостов

    8 9 Отговор
    А в България съдят Динко и Перата.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Gost

    12 7 Отговор

    До коментар #35 от "Българин":

    Да Бıлгарски Турчин сьм.Но не мразя Бıлгарите или Бьлгария. Написал сьм 4 изречения.От тези изречения как помисли че мразя ?
    Да, неси нужен да знаеш Турски. Точно за това в запетайки сам написал това което е казал войника.А текста несам го написал аз, а е новина от преди една година. Сложих го за доказателство, за да видиш че тожа несам измислил аз..Но от омразата към Турците не можеш да прочетеш какво съм написал и да да разбереш..
    А ако искаше повече подробности можеше само дами попиташ. Штях дасе опитам колкото мога да ти преведа на Бıлгарски

    Коментиран от #47

  • 41 Бай Хуй

    13 2 Отговор
    Един откос с калашников и това е.
  • 42 до исламофилите

    6 1 Отговор

    До коментар #32 от "Големият ЧЛЕН":

    Сложи си очила! Бельото е ново с етикети, от никакви жени не е сваляно.
  • 43 Националист

    18 6 Отговор
    Само така.Да си ходят там от където са .Това са хлебарките на света.Гнус.
  • 44 Дяда

    8 21 Отговор
    На времето в казармата служих на капитан андреево и непрекъснато минаваха от одрин жени и деца не легално и понеже при залавяне ги ексдрадирахме преди да ги екстрадираме жените ги шиб. цялата рота а на тях им харесваше а мъжете и децата ги връщахме в турция трудни за рисуване направо не исках да се уволнявам беше супер. Са кат се замисля бая съм направил за родината
  • 45 бияеба

    7 3 Отговор
    супер са ,а сега под гумата
  • 46 Барчо

    12 3 Отговор
    Три милиона хрантутници. Се такива убавци. Ако не искат да и се случват такива неща, да се отправят с нисък старт там откъдето са дошли. Там да си мързелуват и да се гърмят.
  • 47 Барчо

    25 6 Отговор

    До коментар #40 от "Gost":

    За голямо изключително много българи не са имали вземане-даване с: да ги наречем български турци. По тази причина те и не бива да говорят глупости за тях. Аз съм имал договорни отношения с такива и съм възхитен от скромността, честността и работливостта на тези хора. В началото си мислех, че съм имал късмет и случайно съм попаднал на такива. Но в последствие установих, че по-голямата част от тях са такива. За голямо съжаление във времето ние българските българи сме загубили тези чудесни качества, а сме се сдобили с отвратителни, като злобата и завистта.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49

    26 10 Отговор
    смятайте тука кво са правили 500 години
    и искат да го забравим това
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Турчина

    6 6 Отговор
    Сама така се полага на тези боклуци от Сирия. Защо не бягат към Индия, Пакистан. ОАЕ, Китай и други страни от посоченият район, идват в Европа. За такива боклуци - смърт.

    Коментиран от #55

  • 52 знам

    3 1 Отговор
    бай ганю казал-само бой и ситна е.ан ги опраят!!
  • 53 Тр.тс

    3 1 Отговор
    Правя тпзи коментар зада оведомя погоре писалите ,тези нито са бежанци,нито пък са Идил,тези са заловени ( живи) терористи ит пкк,ако имате какъвто и да бил интерес или въпрос свързан с тема Турция питайте ,щеви бъде отговорено от достоверен изсточник.....
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Parisien

    0 0 Отговор

    До коментар #51 от "Турчина":

    Това не са боклуци,а хора вероятно в пъти по човечни от теб .Принудени да бягат за да спасят семействата си и децата си.Но като чета повечето коментари тук,не си само ти прост неандерталец,за жалост повечето коментиращи са като теб.
Новини по държави: