Last news in Fakti

11 Септември, 2017 13:49 8 566 38

Маккейн смрази Северна Корея

  • джон маккейн-
  • северна корея-
  • сащ

Той заплаши страната с пълно унищожение

Американският сенатор Джон Маккейн отправи тежки думи срещу Северна Корея, съобщи Express.

“Вашингтон трябва да даде ясно послание. Ким Чен – ун трябва да знае, че ако действа агресивно, цената ще е пълно унищожение. Преди няколко месеца корейският министър на отбраната призова за преразпределение на ядреното оръжие. Това трябва да бъде внимателно обмислено. Китай също трябва да знае, че ние може и да загубим от евентуално ограничаване на търговията със страната. Нещо обаче трябва да се промени. Това е ясно“, заяви Маккейн.

Отношенията между САЩ и Китай се обтегнаха през последните месеци. Преди две седмици Пхенян тества водородна бомба. Това накара САЩ да поискат разширяване на санкциите на ООН срещу страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТОШБИЯН

    87 31 Отговор
    и путин ше те остави да мяткаш атомни бомби на границата му и китай също

    Коментиран от #9

  • 2 Говньо

    45 88 Отговор
    Май идва времето да се пусне водата на КОМУНЯШКИЯ КЕНЕФ! Че вони много на КОМУНЯШКИ лай**!!
  • 3 tost

    81 41 Отговор
    USA империята на злото,на колене.

    Коментиран от #12

  • 4 Цуци

    22 53 Отговор
    За жалост всички инфикации сочат, че скоро ще има война. Просто няма как да се размине. В нея няма да се намесят Китай и Русия официално, защото няма да искат да ги санкционират и тях - иамт нужда от пазарите. Единствено ще страда народа ан Северна Корея и част от Южна - заради артилерията. Ракетите им падат след 5 метра, не са фактор.
  • 5 НАТО ВЕЦ

    69 24 Отговор
    МакКрейзи пак е изпълзял от "виетнамската ямка".
  • 6 Кики

    74 17 Отговор
    С тези думи Джон Маккейн е готов да жертва милиони хора от Ю.Корея, в което не съм се съмнявал. Нека от Ю.Корея добре да анализират и запомнят това негово изказване.
  • 7 +-+-+-

    40 19 Отговор
    Човекът умира от рак и ще се бори до смърт.
  • 8 гост

    67 15 Отговор
    С тумор в мозъка, очевидно агресивни и неадекватни речи, защо продължава да получава каквато и да е изява? Все едно да дадат на освидетелстван луд да има изпълнителна власт и медийна изява като представя цяла държава. Щом управлението на САЩ го допуска явно има нещо много сбъркано. Тумор в мозъка доказано влияе на преценката и нервната система при взимане на решение, не е измислица.
  • 9 Густо Майна

    28 9 Отговор

    До коментар #1 от "ТОШБИЯН":

    Не, той няма да мятка първи атомни бомби, точно заради Путин! Ама бъди сигурен, че и той, и Путин гледат на малкото, жълто, дебело човече, да не му трепне неволно лоеното пръстче... Съмнявам се, че недодяланата му балистика дори ще успее да набере височина! Без значение кой ще се погрижи първи - Тръмпи или Влади.

    Коментиран от #21

  • 10 Garrincha

    64 19 Отговор
    Жалка, комплексирана, американска смешка, готова да "раздава правосъдие" по собствена преценка и усмотрение, разбира се далеч от дома .... готова да разпалва воини по другите континенти, като прикрита зад "демократични разбирания, оправдава милиардите за военни бюджети и обсебена от мисълта за благоденствието на все по-задлъжняващата си, деградираща и западаща държава !!!

    Коментиран от #32

  • 11 Kcaniba

    51 17 Отговор
    Безсаорно макакейн е гнусен милитарист!
    Гъбясал монстр от времето на Студената война!!!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Барчо

    41 14 Отговор
    Ти като мухите. Като земат да мрът, хапят най-много. Мри си там сам и спокойно. Тия пет години и половина, които си прекарал като военнопренник във Виетнам не са ти се отразили добре явно. Трябваше там да те затрият. 22 пъти си бомбандирал невинни хора. И пак са те пожалили. Неблагодарник.
  • 14 ултра

    16 31 Отговор
    Май ще има луканки от дебело прасе за Коледа:)
  • 15 filo

    15 31 Отговор
    Може би е на-добре да свитнат Ким и така режимът му ще се разклати със сигурност. Иначе не зная как този проблем може да се реши . С преговори не става, защото това са психопати и разбирателство с тях не може да има.

    Коментиран от #16

  • 16 Трол

    40 13 Отговор

    До коментар #15 от "filo":

    Значи Ким психопат а Мак'кейн в час? Нищо, че рака-щрака е в главата му и сумати години е бил "виетнамец". Ей, козяшките орки сте много сладки!
  • 17 ники

    37 14 Отговор
    Империята на злото в действие.
    Тоя дърт евреин няма да унищожи Кореа , а милони невинни хора.
  • 18 ПИЧ

    20 45 Отговор
    На Маккеин трябва паметник в БГ ! Заедно с др. 2-ма америк. сенатори спря Орешарски да подпише КОРУПЩИОНЕН договор за Южен Поток и така спаси за БГ няколко милиарда от АЛЧНАТА РУСОФИЛСКА КОМУН. мафия !

    Коментиран от #22, #24, #29, #31

  • 19 Eee

    29 11 Отговор
    Тоя откакто е на този пост,само глупости дрънка.
  • 20 ах че мирише

    14 2 Отговор
    Бой, Е.......не и сръбска музика иначе няма оправия..
  • 21 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    16 11 Отговор

    До коментар #9 от "Густо Майна":

    На ким ракетите не са недодялани а всичко което им е зададено се изпълнява като програма по време на полета...както виждате имат и ядрено оръжие а бг дори хвърчило на произвежда а купува от китай дори мартениците така че приказки от рода че на сим ракетите били криви айде нема нужда....щото може за пред света да показва калпави ракети като демонстрация но стане ли момента да ги праща реално по сащ може да изкочи от някъде сатаната и това нещо няма спиране и сащ ще бъдат минало

    Коментиран от #23

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Барчо

    18 10 Отговор

    До коментар #21 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    "Докато е малка змията да и се строши главата" - стара поговорка. И на тъпанарите и е ясно, че севернокорейците не са толкова изостанали, както се опитват да ги представят. Определено никой не заплашват и тяхното желание е да има мир. Но не на всяка цена. А ядреното оръжие и е за гаранция, че няма да се случи като в Ирак и други такива. Утре може да кажат, че Ким е хвърлил химическо оръжие срещу народа си и да ги изметат.
  • 24 Барчо

    14 5 Отговор

    До коментар #18 от "ПИЧ":

    Паметник, ама на едно друго место.
  • 25 tapanar4o

    22 13 Отговор
    Хах,този царевичар май не иска да плаща кредитите които Китай отпуска на САЩ и затова ще ги напада.Кой е тук агресора САЩ или Русия?
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 DOKA

    19 14 Отговор
    Най- ама най-тъпата сган на света са Американците.
  • 28 ПИЧ

    11 17 Отговор
    Маккеин и др.2-ма сенатори показаха как се деиства с КОРУНПИРАНИ ЧЕРВЕНИ Б----ЦИ . решили да крадат от народа - с пистолети в гърба на Орешарски пред камерите - и няма корупционен договор за Южен Поток против изискванията на ЕС ! Жалко .че изпуснаха серГЕЯ и Сараите за КТБ !

    Коментиран от #30

  • 29 Ghost1

    9 11 Отговор

    До коментар #18 от "ПИЧ":

    Е това са нещата! По-често трябва да се казват и поясняват тези моменти. Нищо че бетонените глави не желаят да проумяват важното е да им се казва отново и отново. Нищо добро не са видяли от "братската" им Русия освен неизгодни оферти, но те не желаят да проумяват и затова е добре да им се казва!
  • 30 Све

    6 5 Отговор

    До коментар #28 от "ПИЧ":

    Ще си ядеш г..ната и за в бъдеще щом чакаш такива да оправят България.
    Отрепки
    България днес
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 неутрален

    9 7 Отговор
    Очевидно,в безсилието сиамериканците взеха да си изтърват нервите и да говорят глупости!Преди време,беше посъветвал Тръмп,да не говори нещо,което няма да направи!Същата грешка прави сега и той!
  • 34 Бим Бам Бум

    12 8 Отговор
    Ким Чен-ун беше казал, че в САЩ ще изпитат "страдание и болка". Той изглежда има опит със собствения си народ, който освен страдания и болки нищо друго в живота си не познават.
  • 35 Историк

    9 5 Отговор
    Истината за Северна Корея не е приятна. Режимът се поддържа от мита за богоподобието на семейство Ким, които управляват "по силата на небесно провидение". А всички знаят, че Северна Корея е ирационален играч, от когото може да се очаква всичко.
    Не остана висш пост в Северна Корея, който да не е зает от младия лидер Ким Чен Ун. Това е ироничната равносметка, след като севернокорейският ръководител бе провъзгласен за маршал на въоръжените сили на КНДР, което е най-високото военно звание в страната. Младият Ким, за когото се предполага, че наближава тридесетте години, върви все по-уверено по утъпкания от баща си и дядо си път. Той дойде на власт с известни очаквания за промяна, тъй като е получил образование в Швейцария, владее английски и немски език и е запален баскетболен фен – все признаци, че е повлиян от западната култура. Засега няма признаци, че самоизолиралата се азиатска държава ще се отвори подобно на Китай.
  • 36 Историк

    9 5 Отговор
    Убийства, мъчения, арести, изнасилвания и отвличания по указания на най-високо държавно ниво. Траен недостиг на храни и политически решения кой да получи продукти с предимство. Между 80 и 120 хиляди политически затворници, заточени със семействата си в лагери, чието съществуване правителството отрича въпреки сателитни снимки и разкази на бивши политзатворници.
    С изстрелването на поредната ядрена бомба КНДР връща в изходна позиция постигнатото досега по пътя на дипломацията.
    КНДР с нейните ядрените оръжия и амбициите на семейство Ким, е в положение "преди системата да се отвори или да рухне".
    Севернокорейският режим може и да изглежда комично, но зад това, което правят, има ужасно сериозни намерения. Това е много ловка дипломатическа партия шах и трябва да я възприемаме много сериозно. Пекин е най-близкият съюзник на Пхенян и негов основен източник на помощи като храна и гориво. Но сега севернокорейците отидоха твърде далече.
  • 37 ели

    2 0 Отговор
    Заради тоя шизофренист ние загубихме около 400 милиона евро на година (транспортните приходи като транзитна страна бяха 1.75 евро на1000 куб. метра ) и около 6000 работни места.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.