5 Ноември, 2017 18:09 3 551 3

Двойна радост очаква кралското семейство

  • кейт мидълтън-
  • семейство-
  • великобритания

Кейт Мидълтън очаква близнаци

Двойно попълнение очаква кралското семейство. Това с радост твърдят таблоидите на Острова, цитирани от Блиц.

Наскоро стана известно, че Кейт Мидълтън, херцогинята на Кеймбридж, съпруга на внука на британската кралица и втори по ред за британската корона принц Уилям, очаква трето дете. Двойката вече има две деца: петгодишният Джордж, следващият наследник на трона, и двегодишната Шарлот.

Новината за това, че трябва да се готвим за появата на бял свят на близнаци, стана неочаквана за кралското семейство. Все пак в родословното дърво такива случаи са доста голяма рядкост. Двойката съобщи радостната новина първо на майката и на сестрата на Кейт. А кралицата, незнайно защо, разбра това едва благодарение на медиите.

Резултатите от ултразвука са показали, че Кейт ще има две момичета. В първите месеци на бременността си бъдещата майка на близнаци изпитваше доста трудности. Тя страдаше от силна токсикоза и поради тази причина не се появяваше на официални мероприятия, където присъствието ѝ винаги е доста желано.

Редица фенове на кралското семейство отбелязват, че с оглед на своето състояние Кейт изглежда доста слаба. Но всяка жена преминава през бременността си по различен начин. При това, младата херцогиня е под постоянен "медицински контрол" и е обкръжена от любовта на своите близки, което често има целебен ефект.
От момента на обявяването на новото положение на съпругата на принц Уилям, тя вече успя, оправяйки се, да посети вече три мероприятия. На 10 октомври тя и мъжът ѝ, а също и принц Хари, присъстваха на приема в Бъкингамския дворец, посветен на Деня на психическото здраве. Трябва ли да се отбелязва, че Кейт изглеждаше великолепно.

Кейт Мидълтън е много популярна. Тя все по-често е оприличавана на принцеса Даяна. Вероятно защото тя също има толкова добро сърце, магнетизъм, очарование, достойно поведение пред обществото. Вероятно, тя ще стане по-известна от своята покойна свекърва. Само трябва да се надяваме, че няма да има и такъв трагичен край.

При това близнаците са грандиозна придобивка. Само трябва да пожелаем на децата и на майката здраве, а на бащата - търпение. Вероятно, много скоро кралското семейство ще трябва да приема двойни поздравления. Според сметките, децата трябва да се появят на бял свят през април.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ах как се радвам

    10 2 Отговор
    Колко важно е те да са щастливи. Колонизаторското СЕМЕЙСТВО, нека те да живеят а ние ще живеем за тях.
  • 2 киро

    7 1 Отговор
    Пират N1 в света щяла да стане прабаба на още 2 внучета !
  • 3 Ения

    1 2 Отговор
    Харесвам това семейство Кейт и Уилям.Когато нямам настроение гледам техни снимки,изяви както и прекрасните им дечица
Новини по държави: