Last news in Fakti

6 Януари, 2018 09:42 1 405 0

Външният министър на САЩ: Тръмп не е побъркан!

  • книга-
  • рекс тилърсън-
  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • побъркан-
  • президент

Скандална книга нажежи страстите във Вашингтон

Външният министър на САЩ: Тръмп не е побъркан! - 1
Снимка: БТА/ AP

Американският държавен секретар Рекс Тилърсън заяви, че никога не е поставял под съмнение психическото здраве на президента Доналд Тръмп, съобщи Си Ен Ен.

Думите му идват в отговор на книгата на Майкъл Улф „Огън и ярост: Белият дом на Тръмп отвътре“. Тя е базирана на над 200 интервюта на автора с хора, близки до администрацията. Авторът посочва, че някои от приближените до Тръмп го смятат за луд и дори го описват като „дете“.

„Нямам причини да поставям под съмнение менталното здраве на президента. Той не е типичен президент на Щатите, но американците го избраха заради това“, заяви външният министър на Съединените американски щати.

Самият Доналд Тръмп също коментира книгата – според него тя е пълна с лъжи, погрешни тълкувания и източници, които не съществуват. Възможно е да започне и правна война между адвокатите на президента и автора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА