Last news in Fakti

9 Януари, 2018 14:40 3 284 16

САЩ се готвят за подземна война със Северна Корея

  • сащ-
  • война-
  • северна корея

Вече се прави подготовка на военните

САЩ се готвят за подземна война със Северна Корея - 1
Снимка: БТА/AP

Армията на САЩ подготвя тактики за воденето на подземна война със Северна Корея. Информацията съобщи Общественото радио на САЩ, позовавайки се на официални лица.

Според експерти Северна Корея е осеяна с хиляди тунели, които служат за евакуация. В някои от тях могат да се укриват военни , ракети и оръжие.

Според последни информации от Пентагона закупуват допълнителна техника за извършване на подземни операции.

Вече има планове допълнителни бригади да вземат участие в тазгодишните тренировки.

Вече е уточнено, че на Корейския полуостров има около 5000 тунела. Очаква се подробен план за ученията да бъде предаден на президента на САЩ Доналд Тръмп и на администрацията му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 законен

    15 33 Отговор

    До коментар #1 от "Ксaniba":

    Ще ти се нали , ама нанай ! Ако си въобразяваш , че Русия и Китай ще тръгнат да се бият за Кимчо , не си познал ! А той сам си изяде главата с тия игрички на "ракети" , да не мислиш , че някой ще го търпи ??
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 законен

    15 24 Отговор

    До коментар #3 от "Ксaniba":

    За Кимчо никакво атомно оръжие не трябва , ще му намерят тунелчето и ще го удават като плъх , то на това си и прилича !
  • 5 Трапер

    12 30 Отговор
    Така ли бе , а през 60те години руснаците са правили ядрени опити и срещу жива сила за да изследват въздействито и ефекта на ядрения взрив.Използвали са части от армията и осъдени от ГУЛАГ.Засекретено е строго но руски дисиденти са го изкарали наяве това деяние.
  • 6 къртица

    14 1 Отговор
    Нема да ми ровите у дома!
  • 7 Бесен Язовец

    20 7 Отговор
    Ким знае как се ловят МИШОЦИ!
  • 8 gluposti

    18 4 Отговор
    Те надземно не моя ги чалдиса, че подземно ли ще ударят севернокорейските къртичоци ве? Ахахахахахаха :D
  • 9 Бесен Язовец

    20 3 Отговор
    Няма що,миналата година щеше да им мята ядрени бомби тая година като ще изникват като гъби из под земята пък до година да почне даим върти черни магии! А най -успешния начин е ако направи кукличка и да почне да я боде
  • 10 фелдфебел

    15 3 Отговор
    Ким го пере здраво компютъра ...само седи и гледай
  • 11 Kcaniba

    4 5 Отговор
    Вива Пиночет!

    Коментиран от #13

  • 12 Хаххаааааааа

    15 2 Отговор
    Абе те америте ядоха яко бахура с тези подземни тунели във Виетнам-че още ги сънуват..Та сега седнали да се правят на спецове-малоумници...Ония жълтури ще ги копаят живи по дупките тъпите Рамбовци..
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Амооее

    4 1 Отговор
    Да, защото имат горчив спомен от виетнам, където сигерно е имало двойно повече тонели. Не само е имало а виетнамците са живеели постоянно в тях. И военните щабове са били под земята, за тези раси не е проблем да живее под земята.
  • 15 Амоее

    0 0 Отговор
    Да, защото имат горчив спомен от виетнам, където сигерно е имало двойно повече тунели. Не само е имало а виетнамците са живеели постоянно в тях. И военните щабове са били под земята, за тези раси не е проблем да живее под земята.
  • 16 Доналд Тръмп

    4 0 Отговор
    Вижте сега. Елитът, който народът на Америка излъчи, няма да допусне тактическа грешка по отношение на КНДР. Уви, в днешни времена войните вече не са безобидни и всяка допусната грешка може да предреши изхода на войната и преразпределение на световното влияние, което елитът упражнява.

    Ако САЩ атакуват КНДР тя ще използва целият си боен арсенал и ще изсипе едни ми ти бомби дето я ще останат хора- я не! Отделно, освен ядрения взрив, при който е необходима детонация близо до земната повърхност КНДР притежава ел.бомби, които могат да бъдат взривявани на няколко хиляди километра във въздуха. Те ще прекъснат електричеството и комуникациите на континента Америка, с което ще се нанесат разрушителни щети върху най- силната икономика.

    Дори Америка да победи, тази победа ще е пирова победа, която е удобна за Русия и Китай. Китай от своя страна имат интерес към Сибир, а Русия към Европа и същевременно трябва да брани Сибир.

    Така, ако една бомба панде, целият познат свят ще се промени. За оцелелите мога да кажа, че дълго време няма да видят слънце и жив човек. И това всичко е защото ти и аз плащаме данъци и позволяваме някой да стане силен, уж за да ни пази!