17 Януари, 2018 14:30 1 295 0

Тръмп на диета. Въглехидратите вече са враг

  • доналд тръмп-
  • здраве-
  • сащ-
  • президент-
  • тегло-
  • въглехидрати-
  • диета

Тръмп ще спазва диета и ще тренира повече

Тръмп на диета. Въглехидратите вече са враг - 1
Снимка: БТА/ AP

Американският президент Доналд Тръмп е в добро здраве и не страда от когнитивни проблеми. Това заяви лекарят на Белия дом Рони Джаксън след обстоен преглед на държавния глава, пише „Таймс“.

Цялото физическо състояние на Тръмп е отлично, а освен това той няма психологически проблеми. Направените тестове не дават никакви индикации, че може да има и когнитивни нарушения, посочи докторът пред репортери, чакащи с интерес резултатите от теста.

Д-р Рони Джаксън каза също така, че Тръмп има много добри гени. Единствените забележки на лекаря към президента са свързани с теглото му. Джаксън препоръча на американския лидер да свали до седем килограма до края на годината, а това ще се случи с намаляване на въглехидратите и мазнините в менюто на президента.

Лекарят на Белия дом посочи също така, че Тръмп няма изграден навик да тренира. Очаква се това да се промени. Докторът каза, че ще помогне на президента да изгради навика за физически упражнения всеки ден. Тръмп беше похвален също така, че не пие и не пуши.

Интересно е, че американският президент Доналд Тръмп спи само по 4-5 часа на вечер. „Предполагам, че той просто е от тези хора, които не се нуждаят от много сън“, заяви Джаксън. Според статистическите данни Тръмп спи по-малко от средната продължителност при останалите хора, но според лекаря на Белия дом това не е притеснително.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА