Last news in Fakti

24 Март, 2018 00:00 3 204 5

45 починали от морбили в Румъния

  • морбили-
  • румъния

Морбили е заразна болест, която често води до усложнения

Броят на починалите от морбили в Румъния достигна 45 души, съобщи Аджерпрес. Агенцията се позовава на Националния център за наблюдение на заразните болести.

Общият брой на потвърдените случаи на заразяване с морбили в Румъния до петък е 11 569 души, сред които има 45 смъртни случая.

Морбили е заразна болест, която често води до усложнения, като според статистиката един от четири души се нуждае от хоспитализация, а един от 1000 болни от морбили умира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шампиона

    18 0 Отговор
    Какви ли не болести не ни напускаха, за да ни убият..

    Коментиран от #2

  • 2 гост

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Шампиона":

    Оранжев сняг?Забравих че идвал от пустинята.
  • 3 един

    16 2 Отговор
    Американската лаборатория в Украйна работи, умират да направят химическо оръжие за славяни - случая Скрипал е точно техен ;)
  • 4 Ганьо

    11 0 Отговор
    Дреме ми на .... , след 1300 години- "имунната" ми система е по-жива от всякога! Язък за комшийте :( имам баба от Влашко :( дръжте се бе хора, не се давайте!
  • 5 Читател

    3 0 Отговор
    Поредната врътка за да си набута някоя фармацевтична компания скапаните ваксини. Няколко убити за вакс мафията са нищо, те ще спечелят милярди - това е важно за тях
Новини по държави: