Last news in Fakti

8 Април, 2018 15:42 1 237 6

Папата: Нищо не оправдава убийството на беззащитни хора

  • ватикан-
  • папа франциск-
  • великден

Няма такова нещо като добра война и лоша война, каза светият отец

Папата: Нищо не оправдава убийството на беззащитни хора - 1
Снимка: БТА/АР

Нищо не оправдава използването на средства за изтребление срещу беззащитни хора. Това заяви папа Франциск в края на литургия на площад "Свети Петър" във връзка със съобщенията за химическа атака в Сирия, предаде Ройтерс.

"Няма такова нещо като добра война и лоша война. Нищо, ама нищо не оправдава използването на такива средства за изтребление на беззащитни хора", каза папата.

Той призова "военните и политическите лидери да изберат друг път, този на преговорите, единственият, който може да донесе мир, а не смърт и разруха".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наблюдател

    5 12 Отговор
    Русия продължава да трупа негативна карма с престъпленията си в Сирия.
  • 2 Рубладжийче

    3 10 Отговор
    А цигарения митрополит Киро Гундяев какво мисли по въпроса или още не е изтрезнял?
  • 3 патриотъ

    8 3 Отговор
    Наглостта и вероломството на англосаксите са ужасяващи и тези думи на папата едва ли ще ги осъзнаят,защото същността им е хищническа,същността на хиената и чакала!Но хиената никога не може да победи руската мечка и затова се събират на глутници!Само че,руската мечка е много силна и ще ги размаже!Слава России!

    Коментиран от #4

  • 4 Рубладжийче

    4 6 Отговор

    До коментар #3 от "патриотъ":

    Руската мечка вече е станала панаирджийска и скоро ще прави номера само за един хляб.
  • 5 Наясно

    1 4 Отговор
    Явно путиноидите са едноклетъчни безмозъчни, щом не схващат, че им предстои само едно занимание. Опаковане на груз 200. Кеф ти асадоиди, кеф ти вагнерови путиноиди.
  • 6 и ТЕ ТАКА

    5 1 Отговор
    Закривайте ги тия папи и католически педофили.Те са донесли най-много смърт и страдания на човечеството като почнеме от пълната си подкрепа за Хитлер та стигнеме до Инквизицията и Кръстоносните им поххождения.