Last news in Fakti

26 Април, 2018 18:20 2 563 0

Удар в гърба за Доналд Тръмп (СНИМКИ)

  • рони джаксън-
  • доналд тръмп-
  • белия дом-
  • сащ

Лекарят на Белия дом Рони Джаксън оттегли кандидатурата си за министър по въпросите на ветераните

Удар в гърба за Доналд Тръмп (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Военният лекар на Белия дом адмирал Рони Джаксън оттегли кандидатурата си за поста министър по въпросите на ветераните. Джаксън бе предложен за поста от Доналд Тръмп, предаде CNN.

Джаксън обяви решението си след разкрития за негово лошо професионално поведение. Твърди се, че той безразборно е предписвал лекарства в големи дози, че се е държал лошо на работното място и че е злоупотребявал с алкохол.

Удар в гърба за Доналд Тръмп (СНИМКИ)

Тръмп издигна кандидатурата на Джаксън, който е лекар на Белия дом от 2006 г. , след като уволни от поста функционера от правителството на Обама Дейвид Шулкин.

В изявление Рони Джаксън каза, че е признателен на Тръмп, че му е дал възможност да се кандидатира за поста на министър по въпросите на ветераните и му е гласувал доверие по този начин.

Удар в гърба за Доналд Тръмп (СНИМКИ)

Джаксън каза, че оттегля кандидатурата си със съжаление. Относно твърденията по негов адрес в изявлението Джаксън ги определи като безпочвени, неверни и анонимни атаки срещу него и срещу неговата почтеност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА