Last news in Fakti

2 Май, 2018 20:32 2 930 6

Кание Уест с немислимо изказване за робството

  • кание уест-
  • доналд тръмп-
  • сащ

Според него то е въпрос на избор

Рапърът Кание Уест направи скандално изявление за робството в САЩ, съобщи TMZ.

През последните седмици Уест публикува серия от изявление в подкрепа на американския президент Доналд Тръмп. Холивудските звезди в повечето случаи са големи критици на Тръмп.

„Когато слушате за робство в продължение на 400 години, цели 400, това ми звучи като избор“, заяви Уест.

Това веднага му навлече критики на популярни журналисти, които го определиха като карикатура на поп културата. Самият Уест твърди, че много хора са споделяли позитивното му мнение за Тръмп. Те обаче са се отказали, след като той е станал президент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Темиме дарий

    20 5 Отговор
    Ее църни я ми преведи 10 млн долар или евро та да не се чуствам роб
  • 2 FUCK OFF

    40 1 Отговор
    ФУТБОЛА ОСТАНА ЕДИНСТВЕНИЯ ЛЕГАЛЕН НАЧИН ДА СИ КУПИШ НЕГЪР...
  • 3 НКВД

    5 17 Отговор
    Какво да кажем ние, руснаците, като сме крепостни селяни вече 400 години и няма изгледи това да се промени докато не се разпадне Руската империя и не й бъде наложена демокрацията отвън?
  • 4 шварценигер

    20 1 Отговор
    По-голям роб от българина няма. Тук като дойде и църния негър се чувства по-бял от нас. Той се обслужва с предимство, може да ходи с гордо вдигната глава... а ние забили глава в земята му прислугваме, за парички ест. Ние сме народ без самочувствие робска раса. 200 византийско, 500 турско и още 200 чуждо вмешателство в политикана ни, а ние си трайкаме и спазваме максимата - преклонена глава и сабя не я сече!
  • 5 Българин от Своге

    13 1 Отговор
    Еми то требше един нига да им го каже право в очите! Аман от тия либераси!
  • 6 Ким Кардашиян

    6 1 Отговор
    Ама много ми се издигна в очите моя мъж. Истината е че откакто спим заедно той не е толкова черен и съвсем престана да е негър. Иначе пак си му е здрав, крив и дебел; затова ми подари един голям силиконов заден двор да полива, да твори! Те таквиз кат моичкия и Тайсън почват истината да си я казват. 400 години робство, сега още 400 години белите да ги хранят на корем, защото те са Правилната Раса и винаги имат Права. Хи Хи Хи оопппс чееерио !