1 Юни, 2018 17:22 13 297 71

Американски асове готови за бой с руски пилоти

  • сащ-
  • пилоти-
  • русия

Американската авиация страда от липса на кадри

Американски асове готови за бой с руски пилоти - 1
Снимка: Shutterstock

Над 100 летци от бомбардировачното авиационно крило на САЩ са изразили готовност да участват в боеве с руски летци. Това показва проучване на китайския новинарски портал Eastday.com.

Изданието цитира изказване на заместник – командващ на САЩ, според когото в момента 1200 бойни самолета на НАТО са готови да участват в бойни действия.

Авиацията на НАТО наброява 5357 бойни самолета, докато тази на Русия 1251. Все пак през 2016 г. ВВС на САЩ са имали 1211 летци, което е с 27% по-малко от необходимия брой. Дефицитът на кадри възлиза 1555 души, като се вземат в предвид бомбардировъчната и транспортната авиация. През последните две години е имало текучество, но то е довело до спад в средното ниво на подготовка.

В останалите страни от НАТО ситуацията е аналогична. В същото време, с изключение на 32 самолета в Сирия, всички руски самолети са съсредоточени на руска територия. Американски и натовски самолети пък едва ли някога ще бъда хвърлени изцяло срещу руската страна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ристе

    66 8 Отговор
    Да мирясат тези фашисти, знаете ли вие братушките колко летящи чайника могат да вдигнат във въздуха, а пилотите могат и да прелитат с тях на метри, едвам удържайки мощтните животни.
  • 2 Бесен пес

    60 11 Отговор
    Тези "асове" с бомбардировачи ли ще се бият ахахах че са изпратени от това звено ?!
  • 3 Woof

    79 11 Отговор
    "Авиацията на НАТО наброява 5357 бойни самолета, докато тази на Русия 1251. Все пак през 2016 г. ВВС на САЩ са имали 1211 летци."

    НАТО не е САЩ и това, че ги имат въобще не значи, че ще ги ползват. Още повече за тия помияри отвъд океана, които и съюзниците си третират като изтривалки.
  • 4 Владо Вр

    47 8 Отговор
    За последен път руснаци и американци са се били в корейската и виетнамска войни. Тогава МИГ 15, се оказва изненада за американците. Трасето по което летят руснаците се нарича "алея на миговете". След въвеждане на нови прицел и с/ми, американците дърпат напред. След около година, руснаците инсталират първообраза на с/ма, която предупреждава летеца, че е взет на прицел от противника. Силите се изравняват. Сблъсък има 80те години, когато е свален южно корейският самолет над Сахалин. Има данни за свалени американски и ударени руски самолети, но тежкият инцидент е покрит и от двете страни. ТСВ, е била на ръба.
  • 5 no name no face no number

    44 8 Отговор
    Е хайде от кога чакаме нападайте лешояди да ви ..........нататък е нецензурно
  • 6 българче

    60 5 Отговор
    Говедата пак са нашмъркани, ама там е законно.
  • 7 Грантаджийче

    49 10 Отговор
    Готови да станат на кифтета. С тия летящи кашони от преди Втората Световна Война, задокеанските тъпаци могат само да квичат, мучат и цвилят. Е, те това и правят. Докато братушките летят.
  • 8 ссссс

    19 84 Отговор
    Русия няма как да води подобна война със САЩ ,по простата причина ,че авиацията на руснаците е 80% остаряла.На този етап Русия има 800 изтребителя от които за нещо да стават има няма - 150 броя.САЩ имат само 500 броя от 5-то поколение и то изтребители ,за които Русия може само да си мечтае.Руснаците са прекалено дребни на тази тема и откъм авиация ,вече може би изостават и от Китай.Не забравяйте и ,че САЩ има възможността да си поддържа военната техника 24/7 и също така да вдигне всичките изтребители във въздуха по всяко едно време.Русия неможе нищо от горе изброеното.Американските пилоти имат най-доброто обучение ,най-голяма опит и най-добрите тренировъчни съоръжения.При подобно нещо ,руснаците просто ще бъдат премазани.

    Коментиран от #9, #11, #29, #36, #41, #49, #61, #62, #70

  • 9 ТРЯА ДА ТА СЛОЖАТ В НЯКАЯ СХЕМА

    40 8 Отговор

    До коментар #8 от "ссссс":

    ЗА АЛО ИЗМАМНИЦИ.ТАКВИЗ ИЗМИШЛЬОТИНИ СИ ПИСЪЛ ЧЕ СЪ СМЯХМЕ ДВА ЧАСА ДВЕ РОТИ ЕДНОВРЕМЕННО....
  • 10 Сталин

    40 4 Отговор
    Числата не са верни който не вярва да отвори globalfirepower и да види кой кво има а американофилите да си подготвят по един памперс
  • 11 Грантаджийче

    50 5 Отговор

    До коментар #8 от "ссссс":

    Голям ще го ядат говедата, ама още се пече.
    15% от флота им е на котва - няма пари. От гробището в Аризона за самолети вадят ф16, щото нови - няма. Заради свалянето на Ф117 говедата загубиха милиарди - никой не ще да купува боклуци. От 28 години един свестен самолет не могат да направят. Даже Китай ги изпревари. Карат по инерция точно като Титаник - с балове и оркестър на борда и без да виждат приближаващия лед!

    Коментиран от #12, #14

  • 12 русия е джудже

    9 51 Отговор

    До коментар #11 от "Грантаджийче":

    Пишеш пълни глупости без грам покритие.САЩ на тема авиация нямат държава която дори и малко да се доближава до тях.Червените мантри можеш да си ги въртиш само в тесен кръг от промити русофилски мозъци.

    Коментиран от #16

  • 13 Сталин

    42 6 Отговор
    До тоя идиот ссссс:
    По оценка на американските военно въздушни сили 80% от всеки ВВС навлязъл над руското въздушно пространство ще бъде сваюен от руското ПВО руснаците казват 70% за тва на краварите им трябват толкова самолети шото
    руснаците ше им ги свалят а асовете ше се посерат катапултирайки

    Коментиран от #15

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Грантаджийче

    37 6 Отговор

    До коментар #12 от "русия е джудже":

    Нещо си нервна май??

    1. Т-50. Минал тестове и 2014.та приет на въоръжение.
    2. СУ-47. Минал тестове 1997-ма, одобрен, произведена една бройка и използвана за обучение.
    3.СУ-35. Минал тестове, произведени 48 броя. Точно тоя самолет направи говеждите инстлуктори в Източна Гута на ФЛАМБЕ.

    Срещу това говедата вадят само един пършив и пълен с дефекти Фърчило35, който има по- лоши летателни характеристики от допотопния Фърчило16!!

    Коментиран от #20

  • 17 Истината

    36 6 Отговор
    Американци и войници - цмях в залата.май не са яли руски ботуш.Навсякъде им забиха шут в задника и сега се правят на мъже

    Коментиран от #26

  • 18 Животновъд

    8 42 Отговор
    От кръстоска между пияна руска свиня и червен български нерез се получават много интересни приплоди. Отличават се с яростно квичене срещу ЕС и НАТО и с радостно грухтене към Русия и Путин. Наддават на тегло ако се хранят от руска копанка.

    Коментиран от #19, #21, #66, #71

  • 19 no name no face no number

    22 5 Отговор

    До коментар #18 от "Животновъд":

    Е пак е по-добре от ГМО извратеняк
  • 20 Гост

    5 37 Отговор

    До коментар #16 от "Грантаджийче":

    СУ-57 е пето поколемие само в главите на русофилските подлоги.Руския таралясник не е конкуренция дори на френския рафал.Русия незнае и неможе да прави изтребители,а само летящи тостери.

    Коментиран от #22, #54, #69

  • 21 българче

    21 3 Отговор

    До коментар #18 от "Животновъд":

    Това да не са ти наблюдения от лагера в Ловеч???

    Свинското в България намаля, отивай да храниш свинете!!
  • 22 Грантаджийче

    24 5 Отговор

    До коментар #20 от "Гост":

    Говедата само за това пето поколение квичат!?! Мантри некви, и кво от туй??

    Е, като е ПЕТО, сърбите що го свалят с КЕФ???

    Ако ще и шесто да е, не стават за нищо!! Не посмяха да продадат и един Фърчило 22 на някого, да не станат за резил!!!

    Коментиран от #25

  • 23 ASD

    25 5 Отговор
    Ако НАТО има 5357 самолета, се сещам за Германия, при която едва 27% от самолетите са в реална летателна способност. Подобна е ситуацията и в останалите членки на НАТО. При последната атака в Сирия, нито една ракета на Англия не достигна целта, а Франция не изстреля въобще ракети /въпреки видео филмчетата показани от френските военни/.

    Друга подробност е че руските самолети летят там където има руско ПВО, което съществено променя съотношението.

    Те и от Доналд Кук отиваха да подкрепят Украйна, но всички знаем как свърши мисията им в Черно Море. Да не забравяме и показаната "върховна успеваемост" от ударите в Сирия, където нито един обект защитен от ПВО не беше достигнат.
  • 24 Доктор Охболи

    26 5 Отговор

    До коментар #14 от "ссссссс":

    Без да сссссссъскаш ми кажи имаш ли изобщо понятие от бойна авиация или си играл на някакви игри и си мислиш, че и в реалността е същото? Ако споделиш и на колко си години, ходил си в казарма, пипал си изобщо оръжие или само твоя си пищов кога пикаш...
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 фена

    18 1 Отговор

    До коментар #17 от "Истината":

    Учудвам се както на позиграващите руснаците, така и на плюещите американциге. А и двете държави имат силни армии и техника. А за мен е фрапиращото, как вие овцете, които няматд нито желанидго ни смелостта дори да протестирате срещу подаряването на водата, тока, златото, мин. извофи и рабогещи печеливши фирми на чужди лица и корпорации и бдз дофи да ни питат от шостовеге, какви очи имате да пфисмивате дсе големи и силни държави и армии????

    Коментиран от #35

  • 27 Kcaniba

    17 3 Отговор
    100 са го тови, но само при наличие на памперси!!!
    1000 обаче не са готови!!!
  • 28 Грантаджийче

    22 7 Отговор

    До коментар #25 от "Гост":

    Кое е глупост бе, изнервено соросово мекере??

    КОЕ??

    Че къде не ядоха боя задокеанските говеда - в Сирия им свалят реактивните снаряди като круши!! И то с С-200, производство 1958-ма година!!
    И като са 5-то поколение говеждите кашони, що си ползват четвъртото?!??
  • 29 Мъро

    19 6 Отговор

    До коментар #8 от "ссссс":

    Ако беше така до сега да бяха свършили но те с една Корея не могат да се оправят та с РУСИЯ
  • 30 Сталин

    19 4 Отговор

    До коментар #15 от "Русия в изолация":

    Тва само показва че не знаеш що е пво установка а мен нарича неук глупак сигурно си представяш неква къща със стърчащи оръдия
    установката е подвижна камиона развива до 80 км в час а ако всичките си 3354 установки около москва и петербург там нямаше да може да се мине. Обхватът на с 300 е между 200 и 400 км на с 350 300-450 на с 400 400-600 км.
    И от кой обградена от балтийците и поляцоте ли
    бе ше ги спукат за седмица две а до месец са в
    Берлин а твойте американски герои докато дойдат и АКО дойдат те нямат още НЛО че да прехвърчат през гьола за десет секунди . Колко пъти казваха че нато не може да утрази атака
    на русия в европа и е верно виж им армиите на евро джендарите шото те ше трябва да удържат положението докато говедата се довлекат до европа виж им спецификациите на руските и американските оръжия направи си сам сметката
    после троли по сайтовете.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 РУСОМАХА

    23 4 Отговор
    Само луд би тръгнал да воюва с Русия.А маи Тръмпи е по луд и от Хитер и Наполион взети заедно.Съдбата му е преднаписана.
  • 33 Сталин

    19 5 Отговор

    До коментар #14 от "ссссссс":

    Тва за китайците не е верно шото те половината си оръжие го купуват от руснаците.После руския су-57 си е пето поколение руснаците сета го пускат в серийно производство верно забавиха се и са малко по назад не чак толкова
    колкото всички си мислят

    Коментиран от #37

  • 34 Сталин

    5 3 Отговор

    До коментар #31 от "Грантаджийче":

    Хубаво че си признаваш
  • 35 Прочети коментар 26

    3 1 Отговор

    До коментар #26 от "фена":

    Между другото си прав ама точно под тая статия ще го прочетат само хора които се плюят едни други за развлечение не мисли че нещо тука е сериозно
  • 36 Nnn

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "ссссс":

    Господи, какъв инфантил!!!
  • 37 ww3

    13 3 Отговор

    До коментар #33 от "Сталин":

    Ако за теб 25г. е малко закъснение ,незнам.Може би си прав.Единственото съвременно нещо и качествено е ПВО-то на руснаците.С друго трудно биха могли да се конкурират със САЩ ,така както СССР го правеше.Русия има и други качествени разработки,може би каго СУ57 ,но са в порядъка на няколко броя с които ще е много трудно да се противопоставят на САЩ при евентуален конфликт.Затова Русия има една сигурност която се нарича - Ядрено оръжие

    Коментиран от #39

  • 38 Луна 🎑

    5 5 Отговор
    Всичко се управлява от Лунната няма Америка няма Русия
  • 39 Сталин

    0 6 Отговор

    До коментар #37 от "ww3":

    Бе не е баш така както го казваш имат и по добра сухопътна армия но за сметка на тва американците имат по добър флот ако ти се чете отвори и global fire power ги виж. Но за тва че става дума за стратегия си напълно и за тва че
    тя почти не се епроменила от съветско
  • 40 onq s konq

    7 10 Отговор
    Реално погледнато на нещата сегашна Русия няма нищо общо с предишния СССР,който беше почти равностоен противник на Запада.Всичко това се дължи на ДВОЙНА ЗАГУБА НА КРЕМЪЛ във военно отношение-Първо,че изгуби Източния блок като войници ,бази и въоръжение и Второ-същият този Източен блок се влявъв военен аспект към НАТО,плюс Прибалтийските републики и УКРАЙНА.Не зная колко точно бази има Русия по света,но САЩ имат НЕСРАВНИМО ПОВЕЧЕ и при един решителен конфликта гарантирано от всякъде ще литнат ракети и самолети към руснаците и никакви ПВО-та няма да могат да се справят с тях поради ОГРОМНИЯТ ИМ БРОЙ.В тоя ред на мисли Русия е наистина джудже пред НАТО и като брой войници и като брой оръжия,но...има една подробност която е решаваща и това е,че РУСИЯ Е ЯДРЕНА СИЛА и само 10-20 руски ядрени ракети ако бъдат пропуснати от западното ПВО,нещата за света ще са фатални.

    Коментиран от #47

  • 41 !?!?

    12 4 Отговор

    До коментар #8 от "ссссс":

    Америка е по слаба а и то тва да не им е Корея че да се гаврят така да си събират децата и да си гледат работата иначе ще трябва после да бягат от баба меца а тя въобще не е бавна.
  • 42 Голем смях

    9 23 Отговор

    До коментар #14 от "ссссссс":

    Няма смисъл на платени тролове да пишеш за военната мощ на САЩ.При военен бюджет от 700 млр. на САЩ и 46 млр. на россия ,просто няма място за сравнение възможностите за подготовка на летците и качеството на оборудването.И руските лизачи го знаят ,но просто това е част от хибридната руска война.Русия е регионално плашило и може да плаши все още само съседите си от калибъра на Грузия,Туркменистан или Беларусия.Дори една Турция си направи гаргара с тях,а и раните от първобитния Афганистан още не са зарастнали.Все пак лизачите трябва да си изкарат копейките пишещи простотии и цвъкащи минуси.Нима някой се съмнява,че Фактор са платена руска медия?

    Коментиран от #65

  • 43 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    8 5 Отговор
    А хамерите купили ли са си достатъчно памперси ?
  • 44 Джудже

    4 5 Отговор
    Ти сигурно си от безплатните тролове!
  • 45 Русофил

    10 5 Отговор
    Великите русофобчета се взехте насериозно и вече сте американци и победители над сибирскиге изостанали мужици! Дори не сте диванни генерали, жалка работа сте! Кога ли ще ви вземат войници да тренирате как с по един ак-47 в ръцете и поставени памперси и напред към Харманли, че навлязоха! Хахаха

    Коментиран от #57

  • 46 Трол

    12 6 Отговор
    Ракетите на руснаците не са 5 а,7поколение и много и доста по евтини от раздутия бюджет на фащ,и не ги бъркат самолети от по 150 000000 дето обезцениха долара и скоро ще става само за бърсанчо на гъзанчо !
  • 47 Петър

    19 3 Отговор

    До коментар #40 от "onq s konq":

    Не,не сравнявай така нещата както от времето на Втората световна война. Сега нещото което прави разликата е ядреното оръжие.А то не прави разлика кой има повече войници,танкове или самолети. Ядреното оръжие е единственото и основно нещо което възпира любителите на войната да сътворят ужаса от който се страхуват всички трезво мислещи хора. И още нещо от Русия и САЩ само едните цвъкат бази навсякъде по света,нали..? Ако някой си мисли че НАТО е миротворческа,или хуманитарна,или благотворителна организация дълбоко се лъже. Напрежението го създават именно те..!

    Коментиран от #58

  • 48 истината

    12 2 Отговор
    Повечето тук спорите за глупости.Единствения конфликт който можете да видите между САЩ и Русия е прокси война.Тези две държави никога няма да излезнат директно една срещу друга ,защото са най-големите ядрени сили.Ако Русия тръгне да губи директна война ,веднага ще изтреля ядрени оръжия към САЩ и ще заличи голяма част от американците и обратното ,ако САЩ тръгне да губи ,ще заличи Русия.Това и двете страни го знаят и колкото и да се спори кой е по-технологичен и има по-добра авиация и.т.н. в крайна сметка нещата между тях ще се решат с ядрени оръжия.Затова в момента си играят на нерви ,а САЩ обграждат Русия буквално отвсякъде с извиненията ,че било за друга цел.Общо взето ,война между тези две страни няма да видите и е желателно никой да не вижда.
  • 49 Свалиха рапторче

    12 6 Отговор

    До коментар #8 от "ссссс":

    Хахаха, е вдигнаха ги изтребителите по всяко време, ноооо не можаха да стигнат до кулите близнаци.Пълна трагедия.Базата им на няколко км.до Ню Йорк и брадатите бомбиха града както си искат.Скачаха хора от кулите и на асфалта.Нямаше един изтребител:)))САЩ бяха капут.Вдигнаха совалката и бум ;) и така 5 г. се молят на Русия да ги изведат в космоса.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Гост

    4 0 Отговор
    Много филми гледате
  • 52 Казанджия

    9 2 Отговор
    На 7-8 ракии съм и съм готов за бой с всякакви пилоти .

    Коментиран от #53

  • 53 фак..ти

    9 2 Отговор

    До коментар #52 от "Казанджия":

    Американските асове са им безпилотните самолети!!!!
  • 54 Това е положението Минке

    12 3 Отговор

    До коментар #20 от "Гост":

    Колкото СУ-57 е 5-то поколение , толкова и Ф-22, 35 са невидими. С тази разлика ,че не знам кой позволи на алчните корпорации да дерат американският данъкоплатец за тези "летящи тулумбички" Нито скорост , нито маневреност, нито скороподемност. Както ще ги охарактеризира създателя на Ф-16 - Пиер Бриз - Не може да бяга, не може да се изкачва , не може да маневрира. А бившият пилот Джон Маккейн направо легна болен , като ги нарече скъпо струващи боклуци.
  • 55 причината

    7 5 Отговор
    Гледайте тези поредици в тубата и ше разберете защо е ВЕЛИКА РУСИЯ !
    https://www.youtube.com/watch?v=E9dJC8rgOlk
  • 56 СссереМ

    8 11 Отговор
    И като знам например че един ф16 се равнява на девет мига излиза че американците имат 50 пъти повече самолети.

    Коментиран от #60, #67

  • 57 Ник

    10 6 Отговор

    До коментар #45 от "Русофил":

    Ми те за това искат НАТО , щото така няма казарма , ама ония с фесовете ако решат да идват друго ще пеят , а американците ще кажат , че двете страни са в НАТО и да се оправяме сами . Тогава вече ще ходят с разорани з.....и
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 НАЙДЕН

    2 2 Отговор

    До коментар #56 от "СссереМ":

    оффф,
    мечтата на ИДИОТА
  • 61 Спиндера

    3 4 Отговор

    До коментар #8 от "ссссс":

    За това ли никога САЩ не са приемали симулативен бой със Руснаците,ама никога,а са канени всяка година.Значи ти си толкова не информиран,че чак жал ми става в какъв филм си.
  • 62 РЕАЛИСТ

    6 2 Отговор

    До коментар #8 от "ссссс":

    Дааа,американците си накупиха достатъчно памперси ,така, че няма страшно.На "Крумово" когато руският "Су" направи камбаната американски генерал заяви: - ей на това имам желание да летя .
  • 63 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор
    Аде бе1!!Ама то нещо друго можете ли,освен да се биете и трепете....Нещо друго,а?
  • 64 Morgoth

    3 0 Отговор
    Над чужда територия американците ще победят и с бройка и с качество, но над Русия ще трябва да се бият с руското ПВО под тях и с руските балистични ракети унищожаващи местата от където излитат.
  • 65 Иван

    2 3 Отговор

    До коментар #42 от "Голем смях":

    Много си прав за всичко. Но не вярвам всички тия малоумници да са платени с копейки. Надали има чак толкова много тролове, че да пишат и то с различен стил простотии от типа кът Русия нама дурга на света.
    Просто тъпанарщината в България е на върха. Проминаване на мозъци, лоши примери във всяка медия и от всички политици, липса на образование и култура, издигане в култ на простащината навсякъде в обществото и в семейството вече над 28 години + 45 години преди това си оказват влиянието..нещата са непоправими
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Ти пак ли яде от помията?

    3 0 Отговор

    До коментар #56 от "СссереМ":

    Брей, натровил си се пак и имаш халюцинации и бълнуваш! Питай си патрона да ти даде поне един ден почивка, че изгни, докато миеш чиниите! Ама соросоидните подлоги сте така! Съдба!
  • 68 Бачо Киро

    1 0 Отговор
    Що за глупости... Кой ги пише тези тъпотии? Бомбардировачи били готови за въздушни схватки с руски самолети? Ще ги бомбардират по летищата ли или?
    100 човека рекли, че са готови, а другите? Би трябвало всички да са готови, нали това им е работата...
    Имам чувството, че в Дир и Факти има по един малоумен, който седи и по цял ден пише тъпотии... Чистачката примерно, докато седи на столчето пред кенефа и драска по някоя "статия"...
  • 69 Петър

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Гост":

    Летящи тостери се въртят само в такива кухи главички като твоята. Ако „стелт” покритието правеше самолета толкова добър то всеки който лети на такъв би следвало да е ас..на асовете. Ама плитките мозъчета като твоето не вдяват че то../покритието/ е само една от многото фактори в един самолет правещи го перфектна бойна машина. Най-много елементи от тези фактори се съчетават в Су-35 и Т-50 и хората интересуващи се от ТТ данни на машините знаят какво имам в предвид. Другите дето плямпат без да са наясно какво пишат са много далеч от истината.!
  • 70 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "ссссс":

    Защо пишеш глупости запознати в с руската авиация.Ти прочети ли ги или се водещ по чужда информация.Ти виждал ли си как каца руска ескадрила в бг.Двадесет и няколко самолета кацат на писта един срещу друг и един след друг на метри.
  • 71 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Животновъд":

    Ходил ли си в Русия да видиш колко са пияни.Това не ти е едно време.Обикалям съм Русия с ТИР и съм възхитен от сегашното им постижение.