Last news in Fakti

1 Юли, 2018 08:20 6 411 27

Никой не иска мигрантите на Меркел

  • aнгела меркел-
  • чехия-
  • унгария-
  • бежанци-
  • мигранти

Германия "приема със съжаление" отказа на Чехия и Унгария да вземат обратно бежанци

Никой не иска мигрантите на Меркел - 1
Снимки: БТА/АР

Чешкият министър-председател Андрей Бабиш обяви че "Германия не се е обърнала към нас и в момента не бих ратифицирал подобно споразумение". "Ние не планираме преговори. Няма причина да преговаряме. Решително отхвърляме това", каза Бабиш в изявление, разпространено от правителството му.

Унгария също опроверга, че е сред 14-те страни, изразили готовност за сключване на споразумение за връщане на кандидати за убежище, според разпространен документ на германското правителство.

Германски правителствен говорител заяви часове по-късно, че канцлерът Ангела Меркел "приема със съжаление" решението на Чехия да не взема обратно мигранти, регистрирани преди това като кандидати за убежище на нейна територия, предаде DPA.

Никой не иска мигрантите на Меркел

Меркел обяви, че е постигнала подобна сделка на среща на върха на Европейския съюз.
"Чешката страна изрази готовност да сключи сделка за подобряване на сътрудничеството за връщане (на мигранти ) в бъдеще", каза говорителят.

"Ние приемаме със съжаление днешните коментари от Прага", заяви той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БЕНЗИНДЖИЯ

    41 6 Отговор
    КОЙТО ПРАВИ ЗЛО ЗЛО ГО НАМИРА КОЙТО ПРАВИ ДОБРО ДОБРО ГО НАМИРА ЗАТОВА ИМА АД И РАЙ КОЙТО РАЗБИРА С ДВЕ ДУМИ ЗНАЕ КОЙТО НЕ РАЗБИРА ГИБЕЛТА МУ Е СИГУРНА

    Коментиран от #3

  • 2 срам

    105 6 Отговор
    Прокрадва се информация в нета, че нощем на Безмер стоварват мигранти. Готов съм за въстание на живот или смърт, но не искам след години да четат децата, как друг град като Батак е изклан до крак. Историята е доказала многократно, че мирно съжителство между християни и мюсюлмани е невъзможно. НЕ ИСКАМ МИГРАНТИ В БЪЛГАРИЯ.

    Коментиран от #24

  • 3 дивака

    11 4 Отговор

    До коментар #1 от "БЕНЗИНДЖИЯ":

    А след смъртта има ли ад и рай? Или саюо ни лъжат, за да вярваме и се надяваме на рая?

    Коментиран от #5

  • 4 ХАРЛИ

    45 6 Отговор
    Хора,само ще лъжат медиите че УЖ Боко не е съгласен и тези ще ни претопят.ЩЕ ГИ РАЗХВЪРЛЯТ ПО ОБЕЗЛЮДЕНИТЕ ГРАДЧЕТА. МЛАДИТЕ ЩЕ ВЗЕМАТ ДА СЕ ЖЕНЯТ ЗА ТЯХ И ЕТО ТИ ИЗЧЕЗВАНЕ НА НАШАТА ИДИНТИЧНОСТ. НО САМО ЩЕ СЕ ПЕНИМ ПО ФОРУМИТЕ , КРАДЦИТЕ ЩЕ СЕ НАГУШАТ ОТ МИЛИОНИТЕ НА МЕРКЕЛ. ИИИИИ ЩЕ СЕ РЕШИ ДЕМОГРАВСКАТА КРИЗА. И ЩЕ СТАНЕМ ИСЛЯМСКА КОЛОНИЯ.!!!???
  • 5 Иванов

    21 9 Отговор

    До коментар #3 от "дивака":

    Има разбира се, но Раят не е това което си мислят мюслите. Девици и разврат, забрави! Злодеите, които са убивали ги изпращат на адските планети и там е много по- зле от тук в България. Пушеци и задушливи миризми, мрак и горещина и море от зли души, които се изтезават една друга. Раят също не е кой знае колко по- различен от тук, но там е ведро и душата се чувства радостна заобиколена от добри души, които ще ти помогнат с радост. Там няма ислямисти, гербаджии и комунисти. Няма и русофили. Няма и да има!

    Коментиран от #10

  • 6 267

    44 1 Отговор
    Ами намерете всички тези хора, които ги посрещаха преди време по гарите с цветя и лозунги "Добре дошли". Нека те ги вземат, толкова са им мили...
  • 7 Гост

    32 2 Отговор
    Ние да не сме сред тия 14 те
  • 8 незнайко

    45 1 Отговор
    Или да се връщат там откъдето са дошли, или да си стоят в Германия ! Лично Меркел си ги покани !!! Сега да се оправя САМА !!!
  • 9 арджентата

    42 4 Отговор
    Чехия и Унгария - отказват! Значи България - ги приема?! Логична дедукция...
  • 10 арджентата

    13 3 Отговор

    До коментар #5 от "Иванов":

    Земният живот е кратък, а душата - вечна! Най-много боли душата! Всяко решение и действие се заплаща в последствие , с добро или зло, според делата!
  • 11 гост

    38 2 Отговор
    Бабо Меркел поеми си последствията...Ти сама си ги покани,нека тази паплач да си изнасилват,грабят и безчинстват в Германия...Съседите не са ти длъжни да ти метат ла...та дето си из..ала !!!
  • 12 Чичо АДИ

    0 4 Отговор
    ЯСНОВИДЦИ !
  • 13 арджентата

    23 2 Отговор
    У нас, нищо няма, да се промени, като дезориентация! Само нощем в 2 часа, ще прелитат самолети! В даден момент драстично ще скочат изнасилванията, убийствата, кражбите... най-потърпевши ще са самотните и възрастни и хорица по изолираните места. Чумата ще се появи и при хората / не само по животните/. Ще се появи нова епидемия от непознат щам , комбиниран от типично европейските и типично африканските болести... "Умните" ни политици и тактици знаят това, нали?...
  • 14 Толи

    22 0 Отговор
    Борисов е много изнервен.Май не издържа вече.Падне ли Меркел,пада и той.Остане ли Меркел,пак пада,защото не застана публично зад гърба и.А тя 10 години го финансира.Майкооо,какъв капан
  • 15 Хасан

    0 30 Отговор
    Къде е човещината?къде са европейските и християнски ценности?..бежанците са жени и деца които бягат от войната и насилието..Европа трябва да приеме бежанци

    Коментиран от #17, #19, #27

  • 16 Хасан

    4 13 Отговор
    Не че съм антисемитист но това е отмъщение на евреите за гоненията които бяха подложени в Европа
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 МАК

    19 0 Отговор

    До коментар #17 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Точно така вън от Европа на тази безполезна паплач!! Да я свалят Меркел и да се вземат незабавни мерки по връщането им обратно без право да стъпват повече в Европа!!
  • 19 ГОСТ

    11 0 Отговор

    До коментар #15 от "Хасан":

    Мюсюли не
  • 20 Хасан

    7 4 Отговор

    До коментар #17 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Сирия беше макар и мюсюлманска една светска нормална държава....християни,мюсюлмани,араби си живееха мирно...но режима на Есад беше против Израел ..затова Сащ беше против Сирия ....и защото петролните кладенци на Сирия бяха сирийска собственост....и ние в западните лаборатории седнахме да умуваме ..и създадохме гражданска война...както в Югославия,Босна ..и в много други страни по света
  • 21 Хасан

    2 10 Отговор

    До коментар #17 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Кажи ми ти на мене кои мюсюлмански държави ,кои християни са нападнали????...за обратното мога да ти изброя...

    Коментиран от #22

  • 22 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    19 0 Отговор

    До коментар #21 от "Хасан":

    Ще ти кажа, че България не е нападала нито една мюсюлманска страна и в този ред на мисли не виждам, защо тук трябва да приемаме тези мюсюлмани? Който ги е нападал и смукал от техните ресурси като петрол той да си ги приема и да си им плаща масрафа. България не се е облагодетелствала за тяхна сметка, а я карат да плаща сметката. Ти като отидеш на ресторант и ядеш и пиеш комшията ли ти плаща сметката? Мен ме интересува България другите не ме интересуват.
  • 23 арджентата

    11 0 Отговор
    Заглавието би трябвало да бъде :" Само Бойко иска мигрантите! Дайте ги всичките!" Парите са за нас! Полицаите, да му мислят, а народът - проблемът си е негов, да се оправя както може!...
  • 24 Тромпетист снайперист

    0 7 Отговор

    До коментар #2 от "срам":

    Поредния интернет войвода, вярващ на всяка измишьлотина написана в интернет. Ако съдя по плюсовете за коментара ти, то почти си събрал една чета от 100 кретена като теб. Организирайте се и нападайте летището, България разчита на вас.
  • 25 сопол

    5 0 Отговор
    я виж шмеркел как лъже германци, гори и задника и решила да шмекерува..да ама това не ти ББ , който мълчи като пън и само кимва с главата, това са мъже а не ку-ви...Орбан да беше български премиер..но къде да имаме този късмет..
  • 26 чалма тв

    4 0 Отговор
    накратко - никой не ще мюслимани, това е , и няма какво да говорим за човешките ценности, защото исляма е зло, така мислят в Европа повечето нормални хора, а пък самите талибани показаха какви изроди са.Стойте си в кочината си и мирувайте,полза от вас една голяма 0 , и ви го знаете прекрасно.Направете така да ви уважават за знанията , за нещо което се цени при нормални хора,засега виждаме само терор и искате соц.помощи,като просяци сте.
  • 27 Истината боли много

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Хасан":

    Много ти вреди това блъскане на чутората в земята!Вземи си смени религията с някоя по щадяща централният ти процесор...