19 Юли, 2018 13:07 4 706 10

Черна гора може да ни вкара в Трета световна война

  • черна гора-
  • доналд тръмп-
  • сащ

Доналд Тръмп недоволен от структурата на НАТО

Черна гора може да вкара САЩ в Трета световна война. Това заяви американският президент Доналд Тръмп в интервю пред Fox News.

Тръмп беше запитан дали при опасност,. САЩ ще трябва да изпратят армията си в защита на балканската държава.

„Разбирам какво имате в предвид и аз зададох същия въпрос. Черна гора е много малка страна с много силни хора. Те са много силни, но могат да агресират и така ще си честитим Трета световна война. Така обаче са построени нещата“, заяви Тръмп.

Коментарите на Тръмп идват след срещата на върха на НАТО, където той отправи редица критики срещу държавите – членки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тръмп недоволен

    22 3 Отговор
    Древен политик Марк Порций Катон-стари, завършвал всяка своя риторика в Римският сенат с една и съща фраза: “И все пак Картаген трябва да бъде разрушен”. Не се хабете нашенци. Нищо, че все някой ни е виновен. И за САЩ, Англия, Франция, … виновна за всичко е Русия и Путин. Но и за Русия за всичко е виновно НАТО и е враг номер 1, а се приближава към границите й. ГЕРБ-ерите обвиняват БСП, че спекулират за ЧУМАТА ПО ЖИВОТНИТЕ. Да се чудиш и маеш. А кой ли е виновен, че имахме ранно лято, а сега през лятото валежи, гръмотевици …
  • 2 Иванов

    11 1 Отговор
    Тук Тръмп отново плаши зомбитата с руската опастност. Подтекстът е- давайте пари за въоръжаване, че руснаците ни изтрепаха. Сега очаквам и Мария Захариева да отговори, че Русия ще освободи Черна гора и ще я освобождава, досато там продължава да щъка някаква човешка маса. Дълбоката държава ИДИШ в действие! Тази държава няма граници, няма правителство и президент, но управлява всичко и всички. Десет велики
    хазари вземат всечки решения, а останалите изпълняваме и те така.
  • 3 Марин

    18 3 Отговор
    Трябва да има пределна възраст за президент, например 65 години. След тази възраст се появява у повечето хора старческа дименция, или слабоумие.
    Не Черна гора, Тръмп може да предизвика Трета световна война с неговото непостоянно мнение за опасността от Русия и Близкия изток.
  • 4 Бай Иван Горския

    15 2 Отговор
    Поредното малоумно "изявление"....
  • 5 фак..ти

    1 4 Отговор
    ДА СЕ ЧУДИ ЧОВЕК КОЙ Е ПО ЛУД,ПУТИН ИЛИ ТРЪМП?
  • 6 Ахаха

    7 1 Отговор
    Явно в политиката не бачкат добри сценаристи, а копирвачи повтарящи почти досущ старите събития. Първата Световна Война почна от Балканите, и сега пак се опитват същото да направят. Направо са прозрачни тази политическа измет. Личи си, че Войната е планирана и се желае от политическия елит, защото войната носи много пари и власт за този , който я организира
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 The TRAPPER

    2 1 Отговор
    На кривата ракета космоса й пречи.
  • 10 Фурията

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Потаен":

    Върви се гръмни!!!