Last news in Fakti

4 Август, 2018 16:30 6 244 132

Ердоган насочи мерника към САЩ

  • сащ-
  • санкции-
  • министри-
  • пастор-
  • реджеп ердоган-
  • активи

Турция отвръща на удара

Ердоган насочи мерника към САЩ - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Турция ще замрази активите на двама американски министри, което ще е реципрочна мярка спрямо наложените от САЩ санкции заради задържания на турска земя пастор, предаде „Хюриет“.

Изданието цитира турския президент Реджеп Ердоган, който даде такова обещание по време на конгрес на управляващата Партия на справедливостта и развитието, провел се в Анкара. Според Ердоган действията на САЩ не отговарят на един „стратегически партньор“.

„САЩ показаха сериозно неуважение с тази стъпка“, заяви турският лидер, визирайки наложените от Вашингтон санкции срещу турските министри на вътрешните работи и правосъдието. Това бе поредна размяна на удари между натовските съюзници.

„Решението да замразят активите на турските министри на вътрешните работи и правосъдието е нелогично. Турция ще замрази активите на американските министри на правосъдието и вътрешните работи, ако имат такива. Не може да се отнасяте така с Турция“, заяви Реджеп Ердоган.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха

    23 35 Отговор
    тоя много куражлия бе...напълно логично е американски министри да имат активи в турция !!!! еййй , че е мишок ....но нали раята трябва да му вярва , че е безцеремонен . а и съм любопитен как ердо може да се опита да блокира сметки на американски министри в чужбина в чужди банки....определено чуждите банки ще санкционират америка

    Коментиран от #96, #131

  • 2 Еничър

    7 22 Отговор
    По добре да влезеш в някой фризер и да се за мразиш.
  • 3 Хасан

    28 10 Отговор
    В Сащ има избори..на Тръмп му трябват гласовете на протестантите и затова така се държат...уж че освобождават пастора...като беше в затвора нищо нямаше,поставиха го в домашен арест и следващата стъпка беше да го освободят и изведнъж ...такава реакция...

    Коментиран от #32

  • 4 Хасан

    27 18 Отговор
    Същото беше в Холандия,Германия..с антиердоганска риторика се опитват да печелят гласове

    Коментиран от #5, #7, #11

  • 5 не е

    17 13 Отговор

    До коментар #4 от "Хасан":

    антиердогановска а антиТУРСКА риторика и анти МЮСУЛМАНСКА риторика и не само в тези държави а в целият цивилизован свят . и то не за да печелят гласове а за да изразят мнението на избирателите . защото на хората им писна политиците да не слушат за какво ги избираме.

    Коментиран от #6

  • 6 Хасан

    29 12 Отговор

    До коментар #5 от "не е":

    Тогава те питам има ли някакъв проблем между Хасан и Ханс които си работят на смяна в БМВ ???или Хасан и Христо които си пият бирата пред блока???

    Коментиран от #9, #47

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Един

    12 12 Отговор
    А някой може ли да си представи ако реши някой ден Ердоган на закуска че трябва да си върне старите територий от някогашната империя –няма кой да го спре дори и тези от НАТО

    Коментиран от #10, #19, #23

  • 9 първо

    17 24 Отговор

    До коментар #6 от "Хасан":

    в българия истински турци НЯМА а такива турчеещи се индивиди или ако има чисти турци те да са 5-6 % от турчеещите се. освен това благодарение на бай тошо сте облагородени . да те питам ...ти би ли отрязал главата на войниче от танка за да защитиш който и да е политчески лидер ??? ако да тогава бих имал проблем с теб. а понеже работя на запад те уверявам , че определено има проблем между ханс и хасан !! позаинтересовай се за 10 квартал на виенна на какво е заприличал и ще ти се изясни защо сега курц е на власт и защо алтернатива за германия ще спечели рано или късно. и защо ще се наложи да направите още една екскурзия към турция но този път от цяла европа .

    Коментиран от #27, #39

  • 10 то едно е да

    8 12 Отговор

    До коментар #8 от "Един":

    завладееш друго е да задържиш тези територии . как си представяш ще се развият нещата между ес и турция дори и да го оставят да завладее тези земи . викаш пак ще може да си изнася за европа , пак ще им идват туристи ...... а ако решат нато и ес могат да сринат турция икономически а като огладнеят турците сами ще махнат ердо...без да се налага да се бият срещу ердо

    Коментиран от #13, #15

  • 11 свободно мислещ

    18 12 Отговор

    До коментар #4 от "Хасан":

    Хасане-Турция вече никой не може да я спре.аз гледам ТRT.До 7 год.в топ 10.БРИКСТ-знаеш какво значи в тези страни живеят-2милиар.500мил

    Коментиран от #16

  • 12 СссереМ

    16 13 Отговор
    Край със САЩ,турците им блокират сметките в целия свят,забраниха на СА и целия близък изток да им продава петрол,около западното и източното крайбрежие гъмжи от турски кораби и подводници-наложено им е пълно ембарго,пиле не може да прехвръкне,преди броени минути след дълго разкаяние Тръмп си подаде оставката,но вече е без пукнат цент,защото долара по нареждане на ердо вече не е валута,стана страшно в америка,дори вова ходи на крака да ходатайства за по меки санкции към щатите,но ердо го нахока че и с него ще се случи същото,Си Дзи Пин се покри и той не се показва никъде-от стари времена си знае че с турците шега не бива,в момента една лира се котира за тройунция злато а утре ще е още по скъпа,купувайте лири братя че става страшно.

    Коментиран от #26

  • 13 6666

    8 8 Отговор

    До коментар #10 от "то едно е да":

    Ще я сринат ама друг път те ако могат ще го направят нали това им е целта МЕЧТИ МеЧТИ

    Коментиран от #20

  • 14 Пенсионера

    21 5 Отговор
    Турчино ми харесва все повече , перчема да не се прави на онбашия.
    Не може да диктуваш на цял свят как да живеят .
    Отдавна нямаше война и все ще ръчка някого каубоеца, няма да седи мирно.
  • 15 Един

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "то едно е да":

    То ако чакаме да се случи и после да се мисли дали ще останат .........
  • 16 свободен

    4 7 Отговор

    До коментар #11 от "свободно мислещ":

    електрон си ...я обясни за гого работи брикс ...ами за запада....само за щатите китай изнася 500 млрд а за ес 600 млрд . защо си мислиш, че ако решат не могат да спрат достъпа да пазарите си ??? и каква е причината турция да я присламчваш към китай...ами те будистите въобще не харесват мюслитата а китай си има доста проблеми с мюслитата сепаратисти. то и в африка са 1 млрд но това нищо не значи .китайците или азиатците са мнооого различни от гъзурчестите се.....то и турция е в нато но на уж...та така е и с брикс
  • 17 Начо

    6 11 Отговор
    Тоя става все по смешен
  • 18 касапина

    8 16 Отговор
    Ха ха ха ха американски министър да си държи парите в турска банка ,трябва да е луд ,вижда се безсилието на манговците, по добре да си мълчат, и да се крият в шалварите на кадъните.
  • 19 ЮМРУК

    5 5 Отговор

    До коментар #8 от "Един":

    Жените и децата от Африн ще го спрат
  • 20 ха ха

    10 12 Отговор

    До коментар #13 от "6666":

    то една лека санкция от русия накара ердо да се извинява на путя ...спряха им износа на зарзават и туристите и ердо се разтрепери а реално турция изнася 60 % за ес и много от европейските фирми имат филиали в турция да им работят евтино. турски фирми дължат 400 млрд към западни банки .та определено ако се реши няма да е проблем за 1-2 години да я приключат но никой не иска гражданска война в турция та за това ердо минава метър ...за сега

    Коментиран от #22

  • 21 Преброяване на бесните язовци

    7 13 Отговор
    "Турция ще замрази активите на американските министри на правосъдието и вътрешните работи" оййй малеле ко ши прайм ся???... "ако имат такива." Ааа, олекна ми.
  • 22 6666

    18 9 Отговор

    До коментар #20 от "ха ха":

    В това няма грам истина това че четете дойче веле си е ваш проблем.Аз гледам друго нито зарзавата беше спрян нито туристите че те руснаците половината са заврени там.Нито пък Ердо е ходил да му се моли това не са нашите политици.МНОГО СТЕ НАИВНИ БГ

    Коментиран от #24

  • 23 Тези от НАТО

    9 3 Отговор

    До коментар #8 от "Един":

    изобщо няма и пръста си да мръднат да го спрат. Както е казал поета : "Какво тук значи някаква си България?". Запада и ФАЩ винаги в досегашната ни история са работили против българските интереси.
  • 24 ха ха

    5 6 Отговор

    До коментар #22 от "6666":

    дойче веле не чета,а за спрените туристи и отменените чартъри и за спада на руските туристи го пишеше по много и различни медии и не само български такива.но нищо не казваш за икономическата зависимост а турция от запада....просто защото няма как да я обориш.

    Коментиран от #30

  • 25 Премиер

    5 9 Отговор
    Ще завладее Европа ли,със какво.Със гол задник ли.80% от активите на Турция са собственост на западни фирми.Я попитайте ЕрпоСран колко е външният и вътрешният дълг.От 5 години това не се казва на турският народ.Защо.И по полЕка с фантазиите.

    Коментиран от #28

  • 26 Не, бре,

    11 3 Отговор

    До коментар #12 от "СссереМ":

    във ФАЩ и Западна Европа гъмжи от посрани бивши българи, миещи чинии и лижещи задника на Шорош.

    Коментиран от #128

  • 27 Хасан

    13 11 Отговор

    До коментар #9 от "първо":

    Първото нещо това с войничето е само една пропаганда..второто не видя ли как самолети бомбардираха Меджлиса,танкове прегазваха хора,войници стреляха срещу жени и деца.?кой какъв е дали е чист турчин ,българин или македонец е личен избор на човека. В Англия има индийци които се правят на англичани ,но са си индийци

    Коментиран от #29

  • 28 А нашия външен дълг?

    9 3 Отговор

    До коментар #25 от "Премиер":

    А каква част от имотите в България е изкупена от чужди юридически и физически лица, или от поставени такива? Това казва ли се? И по-добре да не се казва, защото ще се види, че България отдавна не е българска, благодарение на предатели соросоиди и политици.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 6666

    8 8 Отговор

    До коментар #24 от "ха ха":

    Абе то не случайно преди 10г.(става въпрос за кризата)само на Турция не се отрази а другите дър.реваха като да не казвам какво

    Коментиран от #31

  • 31 кризата

    6 4 Отговор

    До коментар #30 от "6666":

    не беше преди 10 години и засегна банковият сектор а понеже в турция още се разплащат със сол и е нормално банковата криза да не ги удари . освен това кризата удари богатите държави и то най-вече частните им банки направили рискови инвестиции и спекулации. турция няма развит банков пазар нито са способни на някакви специфични финансови операции (все пак се изиска образование ) и за това турция не бе засегната ....както не беше засегната и африка например

    Коментиран от #76, #77, #111

  • 32 Доктор Ох Боли

    3 5 Отговор

    До коментар #3 от "Хасан":

    ... ха ха ха.... на Ердоган хапчетата му услабват ми са струва а?..... Трее му ги усилат... ха ха ха.... Ти все още имаш възможност да са върнеш.... от грешната посока.... ха ха ха.... Турция ... тва е държава държана на ... командно дишане... години ... години... Никога... ама никога! не е била запад.... няма и да бъде... аха...
  • 33 machete

    4 4 Отговор
    Турция ще замрази активите на американските министри на правосъдието и вътрешните работи, ако имат такива. Тук ударението е върху "ако има такива". Ама най-вероятно няма да има. Ама само как си вярва.Клоун.
  • 34 Турчина

    10 6 Отговор

    До коментар #29 от "типичен":

    В България няма чисти българи. И колкото и да завиждаш и да ни обиждаш ние турците ще сме винаги по-добре от вас. Злобата ви изяжда отвътре.

    Коментиран от #40, #41, #51

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Хасан

    10 6 Отговор

    До коментар #29 от "типичен":

    Това е твое мнение разбира се..но баща ми е търчин,дядо ми е турчин,прадядо ми е турчин....а и не разбирам защо се мъчите да изкарвате помаци,македонци,турци,власи за българи....ако трябват българчета прави си ги. Помпай и това е..

    Коментиран от #38

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 история

    5 4 Отговор

    До коментар #36 от "Хасан":

    На много хора уж бащите им македонци бяха но се оказа че дядовците им били българи.С тия които се равят на турци в България положението е подобно само че нещата са се случили по време на османското робство а не на сръбската окупация.
    Има и една част цигани които са се правели на турци за по престижно.

    Коментиран от #49

  • 39 Пръц

    7 3 Отговор

    До коментар #9 от "първо":

    Те и косоварите направиха екскурзия и сега си имат държава! Историческата е грешката на БКП и Т.Живков и обикновения българин (не комуниста-галош) я осмисля.Какво постигна правешкия простак-разделение на българския народ и милион тучеещи се цигани.Сърбите като са големи шовинисти какво постигнаха-взеха им изконни територии! Като нямаш "дупе" не се "напрягай" излишно...виж политиците ти как те "оправят" вече десетилетия!

    Коментиран от #42, #44

  • 40 гост

    3 7 Отговор

    До коментар #34 от "Турчина":

    И колко сте по-добре, Кърджали и Делиормана - най-изостаналите региони в България.
  • 41 Доктор Ох Боли

    4 4 Отговор

    До коментар #34 от "Турчина":

    .... ха ха ха...в България нямало чисти българи.... е... какви има?.... потурчени ... ха ха ха....неориентирани.... като тебе .... полуграмотни... ха хаха... Дядо ти бил турчин, и прадядо ти.... ха хаха... и до там.... ха ха ха... а преди това?.... ха ха ха.... Самуилови войни.... ха ха ха...

    Коментиран от #46

  • 42 JPower

    5 6 Отговор

    До коментар #39 от "Пръц":

    Косоварите ли бомбиха Белград???? АКО НЕ БЯХА СЕ НАМЕСИЛИ ЧИФУТИТЕ ОТ НАТО....АЛБАНИЯ НЯМАШЕ ДА Я ИМА...кво ми говориш за косово.
  • 43 Ezi

    1 0 Отговор
    Samo taka na tazi bulko4i
  • 44 някой

    5 7 Отговор

    До коментар #39 от "Пръц":

    Грешката на Тошо беше че не го направи това през 1956 та и да измете всичката папалач към Турция без право на връщане.Който иска да остане сменя името и толкова.
    А за сърбите проблема го направи Тито толерирайки размножаването на албанците.Но и там още не е свършила войната.
  • 45 Ezi

    1 0 Отговор
    Vsskede amrikan4ite barkat i ako za tiah nakoi kaje nashto stava terorist
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Оня

    3 4 Отговор

    До коментар #6 от "Хасан":

    Естествено че има, не знаеш кога мангала/муслин/ щи резне гръцмула по заповед на муслина там у тюрки. На тез не може се има вяра. Фанатици. Вярата им проповядва насилие: "убий неверника".
  • 48 Хасан

    10 5 Отговор

    До коментар #46 от "JPower":

    Приели исляма но се размножават и си увеличават населението си ..докато ти прие европейските ценности като егоизъм,атеизъм,феминизъм,хомосексуализъм,либерализъм и джендърство и намаляш

    Коментиран от #52

  • 49 Хасан

    4 2 Отговор

    До коментар #38 от "история":

    Добре де ,човека се определя като македонец ...има ли право?има...всички сме си далечни братовчеди

    Коментиран от #55, #57

  • 50 Ток

    7 2 Отговор
    Америка да даде на Турция турският духовник който Турция иска и да си вземе своя духовник, защо не връщат Гюлен???
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Кърджали

    1 5 Отговор

    До коментар #48 от "Хасан":

    Размножавай се... Кой ти пречи... Европа иска работници... Ама не такива като тебе... Щото ти не си турчин...
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Турчина

    7 5 Отговор

    До коментар #51 от "Оня":

    А какъв българин си ти? Я виж колко турци има в родословното ти дърво. 500 години. Тръгнал да ме обижда. Виж си историята, българите сте мургави азиатци, защо сега сте по-светли като нас повечето?

    Коментиран от #58, #60, #66, #78

  • 55 Кеворк Яшхуян

    3 4 Отговор

    До коментар #49 от "Хасан":

    Много добре пишеш на български и малко ме съмнява да си турчин.
    Имам един въпрос:
    Посочи ми ислямска страна която да е просперираща и няма петрол.... Освен Турция....която доскоро беше светска.....

    Коментиран от #59

  • 56 Турчина

    7 3 Отговор

    До коментар #53 от "Оня":

    Германците и Хитлер имат уважение към нас за разлика от теб. Защо не е нападнал Турция през ВСВ? Идиот.

    Коментиран от #104

  • 57 JPower

    2 5 Отговор

    До коментар #49 от "Хасан":

    Няма база за сравнение между македонец и помак... Помацте казват,щом съм мюсюлманин, значи съм турчин!!!! Кюрда казва ли че е турчин, а албанеца??? Абе не мога да ви разбера аз вас мюмюнките!! Кво величаете туркия??? Хората се сравняват с Франция, Италия, Австрия...кво е създала туркия??? Само избиване на беззащитни хора!! Какво е направила туркия за вас помаци??? Що не си седите в туркия, ми се мъчите тук??? Да си чул някой българин да емигрира в туркия???

    Коментиран от #61, #82

  • 58 JPower

    2 4 Отговор

    До коментар #54 от "Турчина":

    Едни и същи лафове. Ай докажи че няма българи. Кво стана с ДНК теста на ЕРДОГРУХ??? Май се видя че няма""чист"" турчин...
  • 59 Турчина

    6 4 Отговор

    До коментар #55 от "Кеворк Яшхуян":

    И ти ли ще кажеш на човека какъв е. Я се замисли първо ти какъв си. И аз си познавам роднините до прадядо и прабаба ми. Всичките сме турци. Ръсиш само простотии.

    Коментиран от #62

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Турчина

    7 1 Отговор

    До коментар #57 от "JPower":

    Имам приятели помаци и те се гордеят, че са такива. Дори го подчертават. Помаците не се правят на турци, а мургавите цигани, които са понаучили да говорят малко турски.

    Коментиран от #64

  • 62 JPower

    3 4 Отговор

    До коментар #59 от "Турчина":

    Знаеш имената....къв ти е гена-- ДНК?? АЗ си знам рода от 250год. Назад??? Тогава още си бил богомолка.... Но най-вероятно цигани.
  • 63 Турчина

    7 4 Отговор

    До коментар #60 от "JPower":

    Ще дойда на почивка и за байрама. Искаш ли да се видим. Само да не се окаже, че си по-тъмен от мене.

    Коментиран от #65, #68, #74

  • 64 JPower

    4 6 Отговор

    До коментар #61 от "Турчина":

    И с кво се гордее помака, айде кажи?? Как вади картофите, тютюна ...

    Коментиран от #67

  • 65 JPower

    2 3 Отговор

    До коментар #63 от "Турчина":

    Ела....:))
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Турчина

    5 5 Отговор

    До коментар #64 от "JPower":

    Най-добрият ми приятел е помак, който има фирма в Германия. Аз също имам фирма. Искаш ли да се видим след 2 седмици?

    Коментиран от #70

  • 68 JPower

    3 5 Отговор

    До коментар #63 от "Турчина":

    В туркия можете да си направите БЕЗПЛАТНО ДНК ТЕСТ...ако не си по-черен от Султанка Путинова, вземи си направи!!! Нямаш никаква работа в България!!! Връщай паспорта и си ходи на почивка там, в туркия!!!

    Коментиран от #71

  • 69 Турчина

    7 4 Отговор

    До коментар #66 от "Оня":

    Аз отдавна съм в Германия споко. Но май ще купя нещо до морето и ще се върна в България, ей така да те е яд.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Турчина

    5 4 Отговор

    До коментар #68 от "JPower":

    В Турция ще ходя следващият байрам догодина. И не ми трябва никакъв ДНК тест.
  • 72 Турчина

    4 4 Отговор

    До коментар #70 от "JPower":

    В Ямбол не живеят ли само цигани?

    Коментиран от #73, #75

  • 73 JPower

    2 2 Отговор

    До коментар #72 от "Турчина":

    Ела да видиш...
  • 74 Доктор Ох Боли

    3 4 Отговор

    До коментар #63 от "Турчина":

    .... хах аха... ти много ли си тъмна?..... ха ха ха....Соца....и.... исляама... тва са вируси.... ха ха ха..... но... тва не пречи да сте добри хора.... фирма в Германия.... е що там? ... ха ха ха...
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 6666

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "кризата":

    Не може да я сравняваш с Африка
  • 77 6666

    1 1 Отговор

    До коментар #31 от "кризата":

    А и не беше засегнат само банковия сектор.А и остави тез глупости че се разплащат с сол
  • 78 гост

    4 3 Отговор

    До коментар #54 от "Турчина":

    Тюрките са монголско племе с дръпнати очи, ти такъв ли си? Ако не си, не си турчин, а нещо друго.
  • 79 Хасан

    8 2 Отговор

    До коментар #75 от "JPower":

    Помаците,бошнаците не са турци а са мюсюлмани...по етническа група те са славяни ..а българина е православен но етнически мешано от славяни ,татари и тюрки..

    Коментиран от #80, #85, #122

  • 80 Доктор Ох Боли

    4 3 Отговор

    До коментар #79 от "Хасан":

    .... ха ха ха.... Аз по немските магистрали като настъпа..... вервай ми.... усещам са като православен..... ха ха ха... Викам на Господа.... "Ша ма зимаш ле..." .............ха ха хах...... иначе.... Европа и ...ислям... ха ха ха....

    Коментиран от #87

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 6666

    2 0 Отговор

    До коментар #57 от "JPower":

    Ами вече никой не иска да се сравнява с Франция и др.те са заприличали на Африка.А и се заинтересувай колко бг има емигрирали в Турция доста ще се изненадаш

    Коментиран от #86, #89

  • 83 Доктор Ох Боли

    2 3 Отговор

    До коментар #81 от "Турчина":

    .... ха ха ха....абе сички сте циркаджии....... ха ха ха........ тука.....аааааааа......
  • 84 Турчина

    3 1 Отговор

    До коментар #75 от "JPower":

    Аз имам строителна фирма. Между другото ще ми трябват 1 или 2ма майстори фаянсаджии догодина февруари или март.

    Коментиран от #91

  • 85 JPower

    2 4 Отговор

    До коментар #79 от "Хасан":

    Авеее, в 21век живеем, има интернет. Вземете и учете!! Няма тук да ви образоваме!!! Ти са имаш за турчин-тюрк, а виждал ли си такива, а татари.... МНОООО сте .... неграмотни. :))) Правят се ДНК тестове на народите..виж на Българите и Македонците....има ги на английски също... ЕРДОГРУХ, забрани тестове в туркия да бъдат публикувани. Но ти можеш да си направиш... !!! Можете да си направите и справка за рода си, ако сте били регистрирани в османските регистри. Става със заявка, може и чрез интернет!!! Търси и виж кой си....:)))
  • 86 Доктор Ох Боли

    2 4 Отговор

    До коментар #82 от "6666":

    ....ха ха ха...куе ве .... ха ха ха.. кой емигрира в Турция ве?..... само тиа неориентираните дето се мислат за турци.... дедо им и прадедо им били турци.... ха хаха..... Сирийските емигранти минават през Турция като.... Евростар.... ха хаха....
  • 87 JPower

    2 2 Отговор

    До коментар #80 от "Доктор Ох Боли":

    Мухаха...
  • 88 що така

    1 2 Отговор

    До коментар #81 от "Турчина":

    сред циганите сега е много модерно да се правиш на турчин. Я отиди в махалата и виж кво става. Питаш го какъв е, оня отговаря "турчин бате".
  • 89 JPower

    1 3 Отговор

    До коментар #82 от "6666":

    Ми, кажи!!!! Има ли български работници в туркия, на заплата, като на помак??? Или българи специалисти, високо платени !!!

    Коментиран от #97

  • 90 6666

    2 2 Отговор

    До коментар #81 от "Турчина":

    Абе остави ги тия какво им се връзваш то си личи по писането на кой колко му струва пипето.Вашата култура не може да се сравнява с тази на бг
  • 91 JPower

    4 3 Отговор

    До коментар #84 от "Турчина":

    Боли ме..кво имаш или нямаш....ВЕЛИЧАЕШ ТУРКИЯ,В БЪЛГАРСКИ САЙТ, НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, ОТ ГЕРМАНИЯ.....ИМА НЕЩО СБЪРКАНО У ВАС.....

    Коментиран от #93, #95

  • 92 Влаховски

    4 3 Отговор

    До коментар #29 от "типичен":

    Е кой в българия е българин? Сз само питам ? Кой не е минал оттук? И кой не е засадил нещо тук? По скоро сме мешена скара или чорба .
    Айде обеснявай на глупаци и наивници. Светът толкова се омешен вече че няма такава чиста държава, само за северна корея нямам мнение. Айде бегай и се крий някъде в затънтено място. Северна българия е населена от власи, южна българия от турци и по средата има българи .
    То вече камък върху камък не остана , и около 6 милиона души действително живущи в българия. Останалите са статистика и нереалност.

    Коментиран от #99

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Истината е

    2 3 Отговор
    че без подкрепата на Запада, Турция е една пълна нула. Колос на глинени крака. Територия обитавана от 90 % полуграмотно и просто население. Извън Константинопол още живет в средновековието. Нямат наука, а икономиката им се крепи изцяло от Запада.

    Коментиран от #98, #101, #102

  • 95 Турчина

    4 3 Отговор

    До коментар #91 от "JPower":

    Аз не величия Турция. Да съм писал нещо за Турция? Просто отговарям на тези, които ни обиждат без причина.
  • 96 Неутрален

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "ха ха":

    Тоя има с какво да се укоражи има силна армия, колко държави могат да се опълчат на САЩ а нашите какво правят само се мазният.
  • 97 6666

    1 1 Отговор

    До коментар #89 от "JPower":

    Има и то са доста аз имам много приятели които саемигрирали там и са доста добре специалисти и са високо платени.В Бг ги водят че са 3- 4%но са много повече .То ако кажат истината тогава друго ще говорите
  • 98 6666

    1 2 Отговор

    До коментар #94 от "Истината е":

    Как не ви омръзна да пишете глупости?
  • 99 Абе ей

    3 4 Отговор

    До коментар #92 от "Влаховски":

    влах мръсен. Ти ако си мелез между турски маймун и циганка, това не се отнася за нас, българите. Ако навремето някоя българка е била отвлечена и изнасилена от турчин, тя е предпочитала да убие себе си.

    Коментиран от #100

  • 100 Хасан

    6 4 Отговор

    До коментар #99 от "Абе ей":

    Откъде си ги измисляш такива...??в тия години българката отивала в Истанбул ,а сега в Амстердам,Париж,Берлин...нищо ново
  • 101 Турчина

    6 4 Отговор

    До коментар #94 от "Истината е":

    Да ти обясня, че хич не си в час. Турция е с 80 млн. население, а Запада има нужда от Турция, защото им е нужна работна ръка. Затова почти всички европейски коли например се произвеждат там. Тук в Германия напр.има недостиг на работна ръка. Затова ни взеха в Европейския съюз. Затварят всичко в България например, за да идват хората на запад.

    Коментиран от #106

  • 102 Доктор Ох Боли

    1 2 Отговор

    До коментар #94 от "Истината е":

    ... хах аха... ама що има подкрепа от запада Турция а?...... Тоа .... вечно боледуващ човек... ха ха ха.... ............. ......... и ........ Стамбула града голяма........ Константинопол.....
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Аз не отричам

    3 4 Отговор

    До коментар #101 от "Турчина":

    че Турция е 80 милиона, но в основата си това е неграмотно население. Подите да работите в Европа като гастарбайтери - общи работници. Освен пълни с пестициди домати, краставици, чушки, локум и баклава, какво друго произвеждате. Когато в средата на 20 век България правеше компютри, имаше тежко машиностроене, металургия, атомна енергия, вие още живеехте в глинени къщи с каменни покриви и основно отглеждахте кози и овци. Ще ти кажа един факт, научен от мой по-възрастен колега, които през 1958-1960 година е бил граничар на турската граница. Спрели сме се вика колегата обходната двойка на браздата с граничарското куче и отсреща идват турските граничари да искат цигари - опърпани, дребни , плахи с некакви полуавтоматични пушки от първата световна война, гледат калашниците ни, цъкат с език и викат - вай, вай, вай.

    Коментиран от #107, #112, #116

  • 107 Хасан

    2 2 Отговор

    До коментар #106 от "Аз не отричам":

    Ти май още четеш ”Работническо дело”..старите броеве..откъде ги намери??16 икономика в света е ..с домати и баклави не става

    Коментиран от #109

  • 108 Доктор Ох Боли

    2 4 Отговор
    ....... Ердоган е умопомрачен.... исляма заслепява.... и... соца.....ха ха ха......... и руските С-400 нема да го спасят......
  • 109 Доктор Ох Боли

    2 2 Отговор

    До коментар #107 от "Хасан":

    .... ха ха ха..... с долари и евро сичко става.... ха ха ха....
  • 110 Според мен

    3 4 Отговор
    България, Гърция, Сърбия, Черна гора, Хърватия, Македония и Румъния трябва да се обединим и да започнем да водим твърда и независима политика спрямо Турция, без никакви отстъпки. С общи усилия можем да успеем. Нито Нато, нито Русия ще ни помогнат. Трябва сами да се справим. Срещу нас е огромна дива сила, която явно не иска мир. Ако нещата продължават така и ислямизмът в Турция нараства, рано или късно под някакъв предлог Турция един по един ще ни нападне, както в случая с Кипър и никой няма да ни помогне. Лошо, много лошо...Дано никога не стане това. Искаме мир, но имперските амбиции на Турция отново се събуждат , а светът спи. Нужен ни е балкански съюз срещу многобройните диви и войнствени орди от изток.

    Коментиран от #118

  • 111 Хахаха

    4 1 Отговор

    До коментар #31 от "кризата":

    То българия защото много богата и с много развит банков сектор та затова кризата я тресна здраво....Абе сичкото туркофоб ли сте полуидиоти или има и цели?
  • 112 Живееш още в по-миналият век

    7 1 Отговор

    До коментар #106 от "Аз не отричам":

    Отвори си очите и приеми истината, ще ти е по-лесно. Турция е на светлинни години пред българия.

    Коментиран от #113

  • 113 Доктор Ох Боли

    2 4 Отговор

    До коментар #112 от "Живееш още в по-миналият век":

    ... хе хехе..... трее ви кажа тука на сичките и да гу запомнити........ Турция нема как да е по-добре от която и да е държава у Евро Съюза.......... Тва трее ви е мнооогу ясну!... ха ха ха... Нема значение ква икономика е у света.... Евро Съюза тва е .... Шампионската Лига... разбирати ли мъ правилну а?.... ха ха ха....
  • 114 стоян георгиев

    3 3 Отговор
    ердоган продължава да пали мостовете към наи-големите си съюзници.които сее вятър ще жъне бури и да няма сърдене после,щото тва че турция ще наложи санкции на сащ няма да повлияе сериозно на сащ ,но обратното ще докара сериозни проблеми на турция.

    Коментиран от #117

  • 115 Севилският бръснар

    5 2 Отговор
    Тиранинът вече губи чувството за мярка и става смешен.
  • 116 Турчина

    5 3 Отговор

    До коментар #106 от "Аз не отричам":

    В Турция се произвеждат тези работи, които си изброил и още хеликоптери, танкове, всякаква военна техника, електроника и още много други неща. Има много голяма разлика между източна и западна Турция. В източната част повечето са кюрди и са неграмотни, но ако отидеш в западната част ще си помислиш, че си в някоя много развита европейска държава. Ердоган не случайно се гордее с хеликоптерите АТАК, наистина са голяма работа. Вие си седите в България и си мислите, че света се върти около вас. Отидете на почивка в Турция или в някоя друга държава и ще разберете.

    Коментиран от #119

  • 117 Турчина

    4 2 Отговор

    До коментар #114 от "стоян георгиев":

    Може и да не повлияе, но важното е че прави нещо. Кога ще чуем, че България налага санкции на някоя държава? Особено на САЩ.

    Коментиран от #125

  • 118 Турчина

    6 3 Отговор

    До коментар #110 от "Според мен":

    И да се обедините всички тези държави пак няма полза. Единственият начин е да поддържате приятелски отношения. Сърбите специално вас никак не ви обичат, че си дадохте базите 1999г., за да ги бомбардират. Убихте им децата, разрушихте им градовете, а уж сте като братя. Черна гора са мюсюлмани, така че без коментар. Румънците не ни мразят, хърватите също. Единствено може да се обедините с гърците, ако сте решили да нападате Турция, защото ние по принцип не искаме война. За какво са ни 2 млн мрънкащи българи + 2 млн цигани.
  • 119 Италианецa

    3 4 Отговор

    До коментар #116 от "Турчина":

    Нито голяма работа е, нито турска. Слаб италиaнски хеликоптер е. Ердоган няма за какво да се гордее.

    Коментиран от #120, #124

  • 120 Салам Алеко

    4 5 Отговор

    До коментар #119 от "Италианецa":

    А да видиш какви танкове са направили турчолята? Страхотни! Проблема че нямат най-важното-двигател, и никой не им дава! И тъй си стоят на припек!

    Коментиран от #121

  • 121 Хасан

    4 1 Отговор

    До коментар #120 от "Салам Алеко":

    Добре де хората опитват,мъчат се да правят танкове,самолети,фрегати...българино,направи и ти ...вместо да пращаш младите си инженери да работят за Германия,швеция,Англия ..да работят за страната си
  • 122 истината

    3 3 Отговор

    До коментар #79 от "Хасан":

    Българите днес произхождат от славяни,траки и племена от арийски произход.Нищо общо с тюрки и татари.
    А турците са мешавица измислена от англичаните и също като македонците,такъв етнос няма.
    За това ДНК тестовете показаха колко смешна е теорията за турска нация.

    Коментиран от #123

  • 123 любопитен

    3 0 Отговор

    До коментар #122 от "истината":

    Омуртаг арийски име ли е?
  • 124 Турчина

    3 1 Отговор

    До коментар #119 от "Италианецa":

    Турция продаде на Пакистан 30 бр. За 1,5 млр. долара. Произвеждат се в Турция, но си прав наполовина е италиански. Но не е лош. На 5 то или 6то място е в света за атакуващи хеликоптери.
  • 125 стоян георгиев

    0 3 Отговор

    До коментар #117 от "Турчина":

    и защо да налагаме санкции на сащ?или трябва да го правим щото ердоган е решил така?и защо турция се скарва със сащ ,кво лошо прави сащ на турция?турция печели от сащ десетки години ,дори в момента печели .сащ спазват турския интерес ,имат уважение към турция и турците и хоп изведнъж ердоган реши да се скара!!!кво печели обикновенния турчин от това?

    Коментиран от #127

  • 126 Михал

    0 2 Отговор
    Хубаво,интересно ми е колко е силен Ердоган?Ако лирата продължи да пада в което не се съмнявам за сега,то силата му ще остане само в словото му,демек бошлаф но времето ще покаже!
  • 127 Турчина

    5 0 Отговор

    До коментар #125 от "стоян георгиев":

    В Сирия американците подкрепяха кюрдите, които Турция ги смята за терористи. От около 10 години Ердоган иска от американците ПВО ракети патриот, а те само отлагат. Затова се обърна към Путин, с който имат и общ интерес в Сирия. Ердоган също подкрепя Асад. А тоя пастор излезе, че е агент от ЦРУ. Не казвам България да налага санкции, просто кога например правителството ще покаже, че има топки. ББ се кланя на всички.

    Коментиран от #129

  • 128 Емигрант

    2 1 Отговор

    До коментар #26 от "Не, бре,":

    2 милиона Българи работят в чужбина в производството -в заводи и фабрики.
    В Европа има и около 600 хил.цигани мюсулмани които пред европейците се представят за българи за да могат да получават помощи ,а пред турците в Европа разправят че са турци родени в България..
    Ако я нямаше тази циганска сган Европа щеше да си отдъхне,само че от 10 години насам самите европейци знаят мн.добре за тази циганска зган от България и Румъния и разграничава отлично българите от циганите с бг.паспорти
  • 129 стоян георгиев

    0 2 Отговор

    До коментар #127 от "Турчина":

    от всичко писано от теб не намерих ни един свестен аргумент турция да слага санкции на сащ.освен това си и писал маса неистини ,като че ердоган подкрепя асад.ердоган е срещу асад от началото на воината и умишлено турция пропусна огромна част от боиците срещу асад,както и стана логистична база на тия боици,много от които бяха радикални ислямисти.тва че на турция сащ не и дават пво системи не е повод за санкции ,а сащ подкрепят сирииските кюрди и докато ердоган не ги нападна въпросните кюрди де деистваха срещу турция.междувременно ердоган се скара с целия свят щото приема че все някои с нещо го е прецакал.дали става въпрос за израел,европа цялата,гърция,армения,грузия...демек ердоган потдържа тенденция да скара турция с всички,особено активен е срещу стратегическите турски съюзници и успя да се скара с всички такива.защо българия да постъпва така?ние сме били скарани 70 години с почти целия свят и кво получиме от това?изолация и пренебрежение.тва я чака и турция!

    Коментиран от #130

  • 130 Стоенчо,

    0 0 Отговор

    До коментар #129 от "стоян георгиев":

    Ти досега не си ли разбрал, че в политиката има едно правило за реципрочност(провери в гуглето какво значи тази думичка)?
    Санкциите които налага Турция на САЩ са точно реципрочни отговори. Така постъпват суверенните държави пазещи собствените си интереси. Разбираемо е тези неща да не са ти ясни, все пак България не е била суверенна от близо 8 века, няма как да имаш вродено чувство за това. Наблягай над читанките, това ще ти помогне, сляпото прави окато...
  • 131 Ердоганмм

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ха ха":

    Селяни по една свирка на чичо Ердоган ще се оправи всичко...
  • 132 CUKOVSKI

    0 0 Отговор
    SAMO ERDOGAN MOGE DA POBEDI HAMERIKATA I EVROPATA.
Новини по държави: