18 Септември, 2018 12:00 1 315 4

Унгария готова да се съди с ЕС

  • унгария-
  • съд-
  • ес

Страната ще оспорва решението на ЕП в Европейския съд

Унгарското правителство ще оспори решението Европейския парламент за задействане на процедура срещу страната в съда на ЕС, съобщи ТАСС.

ЕС обвини страната в нарушаване на европейските правила и демократичните стандарти. През миналата седмица бяха гласувани санкции срещу страната.

Сега тя може да бъде лишена от глас в ЕП. Унгария понесе много критики, заради политиката си спрямо имигрантите.

Унгарският премиер Виктор Орбан вече заяви, че не смята да променя политиката на страната си. Той има и подкрепата на част от европейските депутати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шарлатанче

    27 0 Отговор
    Виктор Орбан е доказан политик. За съжаление ние не можем да се похвалим с такъв. Не се плаши от ЕС и защитава интересите на страната си.
  • 2 гост

    23 0 Отговор
    Голям поклон, това е политик, защитава интересите на страната си. Нашите внимават много да са винаги с чисто бельо и да имат вазелин под ръка, защитават циганите и престъпниците, а народа кучета го яли.
  • 3 Ссссс

    14 0 Отговор
    Харесвам Орбан
  • 4 месара

    12 0 Отговор
    само така Орбан, на брюкселските милионерчета не трябва да се кляка!
Новини по държави: