Last news in Fakti

18 Септември, 2018 15:59 5 079 17

САЩ трупат войски. Ще удържат Русия и Китай

  • сащ-
  • военни-
  • русия

Страната иска да запази превъзходството си

Американските военновъздушни сили имат намерение да се разраснат през следващите 10 години, съобщи Fox News.

Целта на военните е да запазят превъзходството си пред Русия и Китай. Според американският министър на военновъздушните сили Хедър Уилсън, решението е взето въз основа на анализи за възможните предизвикателства в периода 2025 – 2030 г.

Според данните американските военновъздушни сили в сегашния им вид ще бъдат неспособни да съхранят своето превъзходство пред Русия и Китай.

Според Уилсън самите военновъздушни сили са прекалено малко за това, което се очаква от тях.

Очаква се закупуване на повече самолети и наемане на повече персонал. Целта е да се достигнат 386 въздушни ескадрили. За целта ще е нужен допълнителен персонал от 40 000 души.

В една ескадрила има от 18 до 24 самолета. Президентът на САЩ Доналд Тръмп вече одобри значително повишен бюджет за отбрана. Така ще бъдат попълнени липсите в персонала. Вече се изготвя план за целта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КГБ Териер

    29 11 Отговор
    Имат превъзходство обаче само на Кукуво лято! В мечтитеим можеби са лидери обаче в реалността изостават с поне 2 петилетки след Русия.

    Коментиран от #3

  • 2 kkk

    17 0 Отговор
    Някой най-накрая да спусне опорните точки!
  • 3 хахаха

    13 2 Отговор

    До коментар #1 от "КГБ Териер":

    А може би 22 петилетки?!
  • 4 Стенли

    9 0 Отговор
    Ей една лакъртия да прочета днеска :)))
  • 5 Рубладжийче

    7 17 Отговор
    Моля , престанете, че ушанкити ще сдадат багажа. след новините за свалянето на самолета изпаднаха в ступор.

    Коментиран от #11

  • 6 1234

    14 1 Отговор
    Сега ми кажете че нато е отбранителна система! НАгла Трупа от Олигофрени. Сащ разбирайте израел искат да управляват света вечно. То и Рим е искал.. Израел загубят ли сащ изчезват до 1 г. Топката е вдигната.високо и се играе ва банг. Точно срещу Русия и Китай.... а скоро и срещу Япония...
  • 7 Анализатор

    15 1 Отговор
    Ще удържат на баба си кайсиите хахахах.
  • 8 Анализатор

    8 0 Отговор
    Да и аз ще си подам CVто нали така се прави и после ще ядем ракети.
  • 9 jforfk

    17 0 Отговор
    Много интересен анализ от дамата министър. Отварям уикипедия и чета: САЩ 6000 самолета, Русия 2500, Китай 1700. Значи Китай плюс Русия - 4200. Демек и сега САЩ има много повече самолети. А министърката смята, че" Публикувано във факти.бг: самите военновъздушни сили са прекалено малко за това, което се очаква от тях". Едно време, като бях войник ни учеха, че за отбраняващият се са нужни три пъти по-малко сили от нападащият. Значи за да се защитят от лошите Китай и Русия на САЩ са им необходими 1400 самолета. А те имат 6000. Та за какво са им толкова много, като ще се отбраняват? Май не те се отбраняващите се ...

    Коментиран от #12

  • 10 СССР

    5 13 Отговор
    Добре са си хамериканците дрогари а дрогаря Путкин не дава рубли и за пенсия даже ... :(
  • 11 Казах ти!

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Рубладжийче":

    Е се обаждай ще си изпрати недоносенияти ти син! Грозен също, като тебе!
  • 12 да се вземе предвид че

    13 4 Отговор

    До коментар #9 от "jforfk":

    Всъщност от тия 6000 хвърчила поне 1/3 не са в изправност за бойни мисии. Трябват им ремонт, обслужване и модернизация, а това са истински разходи, а не гъзпапир. А КРАВАРНИКА Е ФАЛИРАЛ! Пробват се да ги продават втора употреба на васалите си(като нас)за да се отърват от тях, при това скъпо.
  • 13 руски самовар

    3 3 Отговор
    КГБ Териер ти си по глупав от кучето на Павлов
  • 14 ****

    7 2 Отговор
    Сега ще започнат да ревът за овеличаване на вноските,ще ни убеждават,че само по този начин могат да удържат Русия.А нормален човек няма как да види сащ,как ще удържат тези две страни които са с по модерни оръжия,а краварите с тези стари ръждавейки щели да удържат.

    Коментиран от #16

  • 15 Ксaniba

    6 0 Отговор
    империята на злото фащ!!!
  • 16 гост

    3 10 Отговор

    До коментар #14 от "****":

    С тая мантра издишаш,копейко.Това не е руската кочина ,че да е със старо желязо.САЩ имат най-силната и модернизирана армия за всички времена ,пред която руската военна и допотопна техника е като старо желязо.Русия дори не е технологично развита страна,която няма пари за военни проекти и затова е с предимно стара военна техника.Дори и да имат нещо модерно,то ще е в няколко бройки ,колкото да покажат на света ,че не са напълно умрели.Интересен факт е ,че военноморския флот е втората най-силната авиация в света ,след ВВС на САЩ.Също така военноморския флот на САЩ е два пъти по-силен и модернизиран от Русия и Китай взети заедно.Колкото и странно да звучи ,руснаците са просто едни военни джуджета пред САЩ,но имат ядрени оръжия и затова имат право на глас.

    Коментиран от #17

  • 17 jforfk

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    Не мога да разбера хора дето не мислят ... Публикувано във факти.бг: "Според данните американските военновъздушни сили в сегашния им вид ще бъдат неспособни да съхранят своето превъзходство пред Русия и Китай". Значи американската министърка на ВВС констатира, че 6000 самолета "в сегашния им вид" са по-небоеспособни от сумарно 4200 /руски плюс китайски/. Ако се сражават само срещу Китай имат превъзходство 3,3 към 1, а срещу Русия 2,4 към 1, срещу двете страни близо 1,5 към 1. Щом това превъзходство е недостатъчно значи, че или тези 6000 самолета са небоеспособни или, че руските /китайските/ са с по-добри характеристики. Ако е както Вие твърдите, че американските са най, най ... защо тогава министърката се оплаква? Според Вас тя от гората ли е взета? Има ли си екип, който да я съветва ако не е специалист в дадената област? Нима Вие се смятате за по-експерт от цялото министерство на ВВС на САЩ?!