31 Октомври, 2018 21:00 1 531 1

Фен номер 1 на Тръмп се дистанцира от политиката

  • кание уест-
  • рапър-
  • доналд тръмп-
  • демократическа партия

Кание Уест отрече кампания, която насърчава цветнокожите американци да напускат Демократическата партия

Фен номер 1 на Тръмп се дистанцира от политиката - 1
Снимки: БТА/АР

Рапърът Кание Уест каза, че е дистанцира от политиката, предаде Reuters. Това изявление той направи три седмици след среща с американския президент Доналд Тръмп, която медиите определиха като странна.

Кание беше знаменитостта, която подкрепяше най-много Тръмп. Но той се опитваше също така да се дистанцира от нова кампания, която насърчава цветнокожите американци да напускат Демократическата партия.

"Моите очи сега са широко отворени и сега аз си давам сметка, че съм бил използван, за да разпространявам послания, в които не вярвам. Аз се дистанцирам от политиката и напълно се фокусирам върху това да съм креативен!!!", написа в Тwitter Кание. В туита си той не споменава Тръмп, нито други имена, които може да са го отказали от политиката.

Певецът и моден дизайнер, който твърди, че е биполярен, също каза, че никога не е искал да бъде асоцииран с кампания, подета миналата седмица и наречена Блекзит (съчетание на английските думи black и еxit), целяща да накара афроамериканците да се откажат от подкрепата си за демократите.

Уест беше свързан с тази кампания, след като нейният лидер, консервативната активистка Кендис Оуънс, каза, че рапърът е проектирал логото за шапките и тениските на движението Блекзит.

"Представих Кендис на човека, който направи логото, но те не искаха да използват неговото име, затова Кендис използва моето име", каза Кание Уест. "Нямам нищо общо с това", допълни той.

Тези коментари рапърът публикува седмица преди изборите за Конгрес на САЩ на 6 ноември и след месеци на нестабилно поведение, в това число и коментарите му, че робството е било избор.

Фен номер 1 на Тръмп се дистанцира от политиката

На 11 октомври Кание се срещна с Тръмп в Овалния кабинет на Белия дом и после произнесе 10-минутно слово, излъчено на живо по телевизията, в което той каза, че Тръмп го е накарал да се почувства като супергерой.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    0 0 Отговор
    И този се усети, че Дони си пада малко расист.