Last news in Fakti

6 Януари, 2019 23:00 4 525 7

Бившата на Ди Каприо се забърка в проблеми

  • бар рафаели-
  • евровизия-
  • данъци

Манекенката Бар Рафаели може да бъде обвинена в укриване на данъци

Бившата на Ди Каприо се забърка в проблеми - 1
Снимка: BGNES/EPA

Израелското правосъдие възнамерява да предяви обвинения срещу топ модела Бар Рафаели за данъчни измами и срещу родителите й за пране на пари, предаде Франс прес. Това бе оповестено от министерството на правосъдието на Израел.

Тридесет и три годишната манекенка е заподозряна, че не е деклирала доходи на обща стойност 23 милиона шекела (5,4 милиона евро), получени в чужбина между 2009 г. и 2012 г. Родителите й Ципи и Рафи Рафаели са заподозрени в пране на пари и ще трябва да се явят в съда. В съда ще трябва да се яви и Бар Рафаели.

Съдебните власти са информирали Бар Рафаели, както и Ципи и Рафи Рафаели, че възнамеряват да ги обвинят в данъчни измами, се казва в комюнике на министерството.

Живеещите в чужбина израелски граждани не са длъжни да декларират доходите, които са получили извън пределите на Израел. Израелските власти обаче обвиняват топ манекенката и майка й, че посочили фиктивно местожителство в чужбина, за да платят по-малко данъци.

Бар Рафаели бе обвинена, че излъгала относно местожителството си, и беше задържана, преди да бъде освободена под гаранция през 2015 г. Данъчните тогава я обвиниха, че не е съобщила за луксозни придобивки като коли, които е получила от автомобилни компании в замяна на реклама, че не е плащала данъци за луксозния си апартамент в Тел Авив и че опитвайки се да избегне някои задължения, е подвела властите, че не живее в Израел.

Бар Рафаели наскоро бе избрана да бъде сред водещите на тазгодишния песенен конкурс "Евровизия" в Израел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 F16

    12 5 Отговор
    А ЧЕХЛЬО СТРАПОНА КВО ИЗОХКА ПО ВЪПРОСА?
  • 2 Винетка

    7 0 Отговор
    Добър диен докторие! "- От какво се оплаквате госпожо?" Ами малко съм бриеменна!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Byg

    4 0 Отговор
    Защо вкарахте Леонардо , те се разделиха 2009 , тогава 24 годишно моме . За превличане на внимание , не че ме интересува. Но каката сега е супер , въпреки двете деца които е родила.Надявам се да не фалира като плати
  • 6 Х х х

    1 0 Отговор
    Обаче е много готина тая Бар Рафаели
  • 7 мдаа

    0 0 Отговор
    Ако и прибавят приходите от кампаньонство ще се окажат 10мл.н долара.