Last news in Fakti

2 Март, 2019 09:28 3 633 23

САЩ пак удариха по Мадуро

  • венецуела-
  • хуан гуайдо-
  • николас мадуро

Вашингтон наложи нови санкции на обкръжението на венецуелския президент

САЩ пак удариха по Мадуро - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

САЩ наложиха финансови санкции на шестима венецуелци от силите за сигурност и визови ограничения на десетки членове на вътрешния кръг на президента Николас Мадуро, предаде Reuters.

Санкциите бяха обявени от министерството на финансите, а Държавният департамент съобщи, че са отменени визите на 49 лица.

"Съратниците на Мадуро, които потъпкват човешките права, ограбват венецуелския народ или подкопават демокрацията на Венецуела, не са добре дошли в Съединените щати", заяви Държавният департамент, като уточни, че това важи и за членовете на семействата им.

"Призоваваме всички страни да засилят икономическия натиск над Мадуро и корумпираните му приближени, а също така да ограничат издаването на визи за обкръжението му", заяви още Държавният департамент на САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МАЛКО ПО ТОЧНО

    42 3 Отговор
    САЩ пак удариха по Мадуро........ НЕ РАЗБРАХ ПО КОЕ МЪДУРО СА ГО УДАРИЛИ ???????????

    Коментиран от #2, #7, #14, #17

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Batushka

    29 2 Отговор
    Те пък са се засилили към САЩ...хахаха....тия само вдигат пушек...
  • 4 Питащ наблюдател

    27 1 Отговор
    Странно ми е как успява държавната машина на САЩ да следи и управлява санкции срещу 20-30 държави и хиляди бизнесмени и чиновници от всякакви раси и континенти? Това не е ли много времеемко и енергоемко занимание? И не изкривява ли международно икономиката карайки въпросните да правят много големи неща (трансфери и покупки) на черно?

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Изясняващ

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "МАЛКО ПО ТОЧНО":

    Не го ударили а почесали. Не по мъдурото а по гъзурото. Сърбяло го.
  • 8 Гогата

    17 2 Отговор
    САЩ уверено насочват петрола на Венецуела към Русия, Китай и Индия. Преди дни засякоха танкер на Саудитска Арабия с лек петрол към Венецуела/с него разреждат тежкия и гъст венецуелски петрол/
    По една ТВ експерт от Лондон обясняваше случая, с две думи каза"интереса клати феса", демек с кухи лафове няма да спрете търговията. Нещо като ембаргото срещу Югославия.
  • 9 държавният им дълг

    12 2 Отговор

    До коментар #5 от "Тръмп":

    подмина 22 трилиона още през февруари!
  • 10 Странно

    19 2 Отговор
    Чудя се, защо САЩ се резпиляват на дребно? Да ударят едно световно ембарго, не само на земята, но и на Слънчевата система и толкоз. Само работа си отварят.
  • 11 Левски

    20 4 Отговор
    Аз пък призовавам всички нормално мислещи хора борещи се за свобода и демокрация да санкционираме американския тоталитарен режим като не купуваме абсолютно нищо от него и стачкуваме когато държавата ни иска да купува изтребители за два милиарда поне на скъпата електроенергия за един милиард на година от собствените ни централи! Нека покажем че ние сме по-силни от тях!

    Коментиран от #13

  • 12 Янки окупатори

    10 3 Отговор
    Мадуро от страх ще си го премести от другата страна. И Фидел го плашеха и какво от това Куба си я има.
  • 13 русофилска подлога

    3 12 Отговор

    До коментар #11 от "Левски":

    С тея призовавания можеш да си вземеш матръошките и да ичезваш към Чукотка или Камчатка.Бълбагия е със САЩ и останалият свят и такива подлоги като теб ,нямат място тук.И махни името Левски ,защото само срамиш родината ,русофил смешен ! Именно руснаците помагат за убийството на Левски !

    Коментиран от #20

  • 14 ДДимитърдд

    2 14 Отговор

    До коментар #1 от "МАЛКО ПО ТОЧНО":

    Руско зомби за да разбереш се иска да притежаваш мозъчни клетки, а не питекантропски мозък. Над 50 държави са признали гуайдо като временен президент на Венецуела, само тук няколко мужика все още спорят и пишат простотия, след простотия. Не обслужвайте по слугински руските интереси, а българските и европейските национални интереси, ако сте достойни българи.

    Коментиран от #15

  • 15 @аааааааааа

    7 2 Отговор

    До коментар #14 от "ДДимитърдд":

    От 50 ., 47 под натиск от сащ
  • 16 ПЕНКО

    8 3 Отговор
    НАРОДИ ОБЕДИНЕТЕ СЕ И МУ " ЕБ.ЕТЕ МАЙКАТА НА ДОЛАРА" !!! ДРУГИЯТ ВАРИАНТ Е : " ВИЕ НЯМАТЕ АМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ И ВИ ВЗЕМАМЕ ПАРИТЕ ЗА ХРАНА .. ДОКАТО НЕ ИЗМРЕТЕ " !!!!!!!!!!
  • 17 Барчо

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "МАЛКО ПО ТОЧНО":

    С голо ду... по маду.....те са го ударили. Мадуро е боклук, но санкциите са срещу цялата държава. Крадем парите от продадения петрол на държавната фирма и всичко е ток. По демократичному. И понеже главния приход на Венецуела е от продажбата на природните ресурси става така, че я докарваме до колапс. После обявяваме, че този колапс е в следствие на лошия Мадуро и обръщаме народа срещу него. Намесваме се демократично и слагаме наше момче за президентче, което е възпитано и образовано от нашите служби в бивша Югославия и започваме да изпомпваме всичко ценно от нас. Така е по демократичному.

    Коментиран от #18

  • 18 ss14

    2 7 Отговор

    До коментар #17 от "Барчо":

    Ама колко е красив тоя комунизъм и диктатура ,направо рай а ? Комунизма ти дава само успехи ,пари и успешен живот а ? И как не остана една нормална комунистическа страна ,а всичките са сринати отвсякъде.Венецуела,Куба,Северна Корея.Много лош късмет явно.

    Коментиран от #19, #22, #23

  • 19 Григор Колев

    9 1 Отговор

    До коментар #18 от "ss14":

    Да особенно Китай е сринат от всякъде
    Дето се вика произвежда само 60 % от всичко на светът.
  • 20 Доктор Охболи

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "русофилска подлога":

    Напълно си прав! Бълбагия, чийто гражданин си е със САЩ, но БЪЛГАРИЯ не е.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Барчо

    5 2 Отговор

    До коментар #18 от "ss14":

    На тебе капитализма даде ли ти яхта, Порше, самолет и милионите. Или може да си изработваш в общи линии по 5 сребърника да висиш тук и да пишеш тъпотии. Ако имаше от капиталистическите благинки дето ги раздавал капитала нямаше да си губиш времето и да драскаш тук. Явно си от тия със сребърниците. Продължавай да хвалиш капитала и да хулиш комунизма. А сребърниците ще ти стигат само за дрехи втора употреба и храна с изтекъл срок на годност.
  • 23 Барчо

    5 2 Отговор

    До коментар #18 от "ss14":

    Може ли да ми кажеш коя от държавите, които си изброил и смяташ за бедни заради "комунизъм" са имали РОБИ, колонии и продължили и в момента с неоколониализъм??? Тези пък държави дето ще ми ги дадеш за като пример за чудесата на капитализма и цъфтежа на народа и е за сметка точно на тези фактори накратко грабежи на благата на чужди държави. Единствено Китайците живеят само от собствения си труд.