Last news in Fakti

6 Март, 2019 16:26 2 342 10

Босна и Херцеговина е карикатура

  • босна и херцеговина-
  • милорад додик-
  • република сръбска

Милорад Додик заяви, че страната трябва да влезе в път на стабилност

Босна и Херцеговина е карикатура - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Босна и Херцеговина е карикатура. Това заяви членът на тристранното председателство на страната Милорад Додик, цитиран от B92.

Додик заяви, че нито той, нито някой в Сърбия, подготвят сценарий за отделянето на Република Сръбска от Босна и Херцеговина. Самият той оглавява Република Сръбска.

„В момента Босна и Херцеговина е като карикатура. Бих искал да видя хармонична общност, която да гарантира оцеляването на страната. Трябва да има хармонична страна, съставена от два субекта. Политиците трябва да осъзнаят, че тази страна е сложно устроена и няма перспектива да се превърне в унитарна. Мисля, че с останалите членове на председателството имаме една година, през която да отклоним страната от пътя на самоунищожението. Ако не видя това, ще подам оставка“, заяви Додик.

Той заяви, че смята себе си за реалист. Според него е важно да се намерят начини за по-добро развитие на страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    6 19 Отговор
    Изказване на отявлен русофил - плюе и принизява Родината си, в угода на Москва!

    Коментиран от #3, #9

  • 2 Знам знам🙄

    10 1 Отговор
    Абе не ви ли прави впечатление че нещо много често взехме да слушаме за Босна за Косово за Сърбия. И то забележете че уж тези страни са обект на интерес за Евро интеграцията, но всъщност цялостната политическа обстановка се влошава

    Коментиран от #4

  • 3 А твойто е

    7 5 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Изказване на един джендър-незнаещ що е достойнство,чест и родолюбие...
  • 4 КАМУФЛАЖ

    1 5 Отговор

    До коментар #2 от "Знам знам🙄":

    Подготовка,подготовка за голямата разпродажба на България.Тука ще е интригата.От там само свикват хората с мисълта.Стой и гледай болшевишко-анадолската измет какви ще ги надроби.
  • 5 йкокок

    8 1 Отговор
    В НАТО ще ви оправят.... Като нас!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ариец

    2 0 Отговор
    До коментаторите- на сърбите родината е Сърбия, при удобен момент република Сръбска и Сърбия ще се обединят, хърватите ще идат към Хърватия, а от Босна ще остане само мюсюлманската част.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 аман от меки китки

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    какво плюене и принизяване на родината в угода на Москва прочете тука бе идиоте третополов, Додик е президент на република Сръбска в рамките на недоразумението(точно като теб) БиХ и като сърбин нормално да иска обединяването с майката държава, но полиран мозък като теб трудно вдява и въобще не е в час с проблемите които точно тия твои ментори от въд океана надробиха в бивша Ягославия
  • 10 аман от меки китки

    0 0 Отговор
    Югославия