Last news in Fakti

28 Март, 2019 08:35 1 723 3

Кървав екшън на пътя в Сиатъл

  • сиатъл-
  • стрелба-
  • сащ

Инцидентът се е разиграл по време на час пик в североизточната част на града

Кървав екшън на пътя в Сиатъл - 1
Снимка: Shutterstock

Двама души са убити и двама са тежко ранени при стрелба, открита по двамата водачи на коли и по автобус в американския град Сиатъл. Опитвайки се да избяга с крадена кола, нападателят е предизвикал катастрофа и е бил задържан, предаде Reuters.

Инцидентът се е разиграл по време на час пик в североизточната част на града. Заподозреният се доближил на кръстовище до жена в една от колите и я прострелял, след това се отдалечил и стрелял на улицата и по автобус, съобщи полицията.

Шофьорът бил ранен, но успял да обърне автобуса и да се отдалечи от нападателя. Тогава той стрелял по друг водач - на тойта приус, и го убил. Когато полицията пристигнала, нападателят се качил в тойтата и се опитал да избяга, но се блъснал в кола, чийто шофьор загинал.

След кратко преследване стрелецът бил заловен. Властите засега не казват каква може да е била причината за стрелбата, нито какво оръжие е използвано. И двете жертви са мъже.

Никой от пътниците в автобуса не е пострадал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 UbiSoft

    7 0 Отговор
    GTA - Seatle ?
  • 2 Радич

    5 2 Отговор
    Ислямски терорист-психопат.
  • 3 Слънчев бряг

    9 2 Отговор
    Краааваррррия това си ти ! Хайде време е да изгреят там ядрените слънца от Русия ,хайде време е да затворим в концлагери русофобите !