2 Юни, 2019 12:53 3 782 34

Израелската армия уби сирийски военни (ВИДЕО)

  • сирия-
  • израел-
  • удари-
  • войници-
  • убити-
  • атака

Израел поднови агресията си

Израелската армия уби сирийски военни (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Най-малко трима сирийски войници са убити и седем ранени при ударите, които Израел нанесе тази нощ по позиции на сирийската армия. Това беше втора подобна атака за по-малко от една седмица, предаде AFP.

"След като взе на прицел покрайнините на Дамаск, Израел поднови агресията си, като изстреля няколко ракети по източната част на провинция Кунейтра, при което бяха убити 3 сирийски военни и бяха ранени 7 сирийски военни", заяви източник от сирийските въоръжени сили.

От началото на конфликта в Сирия през 2011 година Израел извърши няколко удара срещу режима на Башар Асад, но също и срещу съюзниците му - Иран и Хизбула. Новият удар идва в момент на ескалация на напрежението в Близкия изток между Иран и САЩ.

Израелският премиер Бенямин Нетаняху каза днес, че е наредил ударите да бъдат нанесени след изстрелване на сирийски ракети и снаряди по територията на Израел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ООН

    47 7 Отговор
    Бравос и ашколсун! Много демократично, толерантно, хуманно... Абе, всичко.

    Коментиран от #6, #16

  • 2 евродебил

    18 24 Отговор
    " Израелският премиер Бенямин Нетаняху каза днес, че е наредил ударите да бъдат нанесени след изстрелване на сирийски ракети и снаряди по територията на Израел." Щом казва, няма да лъже я.

    Коментиран от #3

  • 3 гост

    16 26 Отговор

    До коментар #2 от "евродебил":

    А ти нещо да си чувал за сателити , денонощно наблюдение и тем подобни ????? И то в район с реални бойни действия от години ??? Или викаш докато не каже "говорить Москва " на нищо не верваме , ахаххахах !!!!

    Коментиран от #5

  • 4 942

    23 29 Отговор
    Израел си правят каквото искат ,а руснаците са като посрани.
  • 5 евродебил

    33 11 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Чувал съм, че като свалиха малайзийският самолет в Украйна, сащ, които имаха сателит над района (нааааай-случайно), не дадоха матрял.

    Коментиран от #10, #25

  • 6 Реалист

    14 39 Отговор

    До коментар #1 от "ООН":

    Естественно че е хуманно - избили са само тия които са стреляли по тях. Какво да ги правят - да ги поканят на вечеря ли? Сирийчетата са се почерпили с някоя и друга бира и са решили да пострелят - каквото повикало, това се и обадило.

    Коментиран от #7

  • 7 евродебил

    25 8 Отговор

    До коментар #6 от "Реалист":

    Така ще е - както казваш.
    Пък Израел са баш пацифистите на района.
  • 8 ЧИЧКОТО С МУСТАЧКИТЕ

    26 12 Отговор
    СПОРЕД МЕН ,ЧИФУТИНА НЕ Е ЧОВЕК

    Коментиран от #21, #33

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 гост

    3 14 Отговор

    До коментар #5 от "евродебил":

    Верно ли бе , ти да видиш , хахахха !!!! Или просто на твоите спонсори не им хареса "материала" ???? !!! Сигурно и международното разследване е гледало руски "материал" , а ???!!! Или викаш и него не го признаваме , щото не ни изнася !!!!

    Коментиран от #13

  • 11 Наблюдател

    13 16 Отговор
    Защо се споменава агресия? Израел просто е отговорил на ракетния обстрел идващ от сирийска територия. Това не е агресия а отбрана. Съвсем се врусофилчихте!

    Коментиран от #14, #23

  • 12 ДС фриц полковник

    24 10 Отговор
    Това са самолетите F16 - машини за убиване. Някой ако си мисли че ги купуваме за разходки на червени генерали и червени зяпачи отдолу, с бурни ръкопляскания, за каквото стават грипените, дълбоко се заблуждава.Купуваме ги за да убиваме враговете на България с тях.Евреите са хитри и ако грипените бяха машини, които стават за убиване, те първи щяха да си купят от тях, а не около 2500 броя F16....
  • 13 Бай хой

    11 3 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    То по тоя случай някой скри "матряла" от черните кутии и диспечерските кули. Май щото не им изнасят реалните факти. А "международното" "разследване" бе предварително опорочено от допускането на укробандеровски участници и недопускане на руски специалисти. Относно израелската агресия пропускате тежкото положение на нитаняху и опита му да разсее вниманието чрез провокации и външни "заплахи". Не знам как още не сте обвинили Путин и Русия е не са предотвратили американското клане в общината.

    Коментиран от #19

  • 14 Бай хой

    11 6 Отговор

    До коментар #11 от "Наблюдател":

    О не се кръстиш слепок? Значи когато от окупираните възвишения се изстрелят ракети по Израел виновна е Сирия. Обаче Изсраел не вдига окупацията та Сирия да си влезе във владение. Какви простотии ръсиш.

    Коментиран от #17

  • 15 Матей

    12 4 Отговор
    И откъде следва,че точно сирийските войски са обстрелвали Израел,тия трябва да са съвършени олигофрени,за да предизвикат ефективен ответен обстрел.Там има какви ли не,логично е да се предположи провокация,било от джихадисти,било Хизбула,американци,иранци,кюрди,турци,абе вавилонско стълпотворение.Ориентир може да бъде това,кой има интерес.

    Коментиран от #18

  • 16 ОООО-НЕ

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "ООН":

    .........
  • 17 Наблюдател

    9 10 Отговор

    До коментар #14 от "Бай хой":

    Щом животното Асад не иска да спре своите съюзници, терористите от Хамас и Хизбулла да обстрелват Израел, ще си носи последствията. А възвишенията са окупирани именно за да не могат терористите, които са и руски съюзници да стрелят срещу Израел. Така, че простотиите ги плещиш ти.
  • 18 Мосад

    7 6 Отговор

    До коментар #15 от "Матей":

    Израелската армия държи отговорен сирийския режим за всяко действие срещу Израел от сирийска територия.
  • 19 гост

    7 9 Отговор

    До коментар #13 от "Бай хой":

    Ама разбира се , хахахах , то целия свят лъже , само руските "специалисти" знаят и казват истината , хахахаххах !!!! Щяхте да сте смешни , ако не бяхте толкова жалки !!!!! Само глупаци могат да си вярват , че всички други са по прости от тях и ще си затварят очите като ги лъжат , хахахха !!!! То си личи и по приятелите на Раша , кои бяха там ??? Ааааа май останаха само султана и "персите" , ама и те скоро ще си бият камшика , щото Путя не посмя да им даде ракети , че Израел ще му конфискува набързо милиардите в "световни" банки под еврейско ръководство , хахаххах !!!!
  • 20 1944

    7 11 Отговор
    на евразийския педофил пак му запалиха врата. лоши израелци, лоши.
  • 21 Брат ми

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "ЧИЧКОТО С МУСТАЧКИТЕ":

    Точно така.
  • 22 Аз съм

    2 5 Отговор
    Болни евреий някой ден един арап ще взриви малка атомна бомбичка в рейса им и ще пострадаме ние в непосредствена близост

    Коментиран от #34

  • 23 А когато Турция отговаря на ракетен обст

    2 3 Отговор

    До коментар #11 от "Наблюдател":

    Е агресия....

    Коментиран от #26

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Borislav Popov

    6 4 Отговор

    До коментар #5 от "евродебил":

    А аз пък съм в чувал, че в Москва доят кокошките !
  • 26 Наблюдател

    3 3 Отговор

    До коментар #23 от "А когато Турция отговаря на ракетен обст":

    Защо към мен адресираш коментара си бе русоид? Нито съм критикувал Турция, нито съм я защитавал както правиш ти.

    Коментиран от #29

  • 27 onq s konq

    7 4 Отговор
    Е Сирия що не ги стреля тия Ф-16 със С-300?Или нещо май са свършили джепането,че то пари струва!
  • 28 Значи Израел окупира възвишенията

    6 1 Отговор
    Т.е.те са под негов контрол и от същите тези възвишения обстрелват Израел....това е като онова еврейче дето убило родителите си и молило съда да е по снизходителен към него защото е останало кръглоо сираче...
  • 29 Демонстрирам ти двойният стандарт

    4 2 Отговор

    До коментар #26 от "Наблюдател":

    В единият случай защитаваш евреите защото видиш ли горките те, обстрелвали ги и това им дава правото да отвърнат, което не е агресия според тебе, а Турция която прави същото постъпва агресивно.

    Коментиран от #30

  • 30 Наблюдател

    3 4 Отговор

    До коментар #29 от "Демонстрирам ти двойният стандарт":

    Къде съм критикувал Турция бе, лъжлив русоид. Русофилите само хейтите и се чудите как да омажете форума с лъжи и инсинуации. В случая ми приписваш коментар, който не съм правил. Всяка държава трябва да отговори на огъня и да унищожи тези, които я нападат. А щом животното Асад не може да контролира територията си ще си носи последствията.
  • 31 руската нация е най гнусната нация

    1 4 Отговор
    Москвалите са напълнили памперсите случайно да не би те да са следващите !

    Коментиран от #32

  • 32 Хаха

    1 1 Отговор

    До коментар #31 от "руската нация е най гнусната нация":

    За Виетнам ли намекваш,хаха
  • 33 Петър

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "ЧИЧКОТО С МУСТАЧКИТЕ":

    Мустак, голям герой си!
  • 34 Петър

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Аз съм":

    Не се вълнувай! Ще те ликвидират преди автобуса!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания