Last news in Fakti

2 Юни, 2019 20:41 16 037 40

Mеле! Тупаници и шутове след засечка на пътя (ВИДЕО)

  • клин-
  • бой-
  • засечка-
  • път

Обстоятелствата около инцидента се разследват

Mеле! Тупаници и шутове след засечка на пътя (ВИДЕО) - 1

Камера в автомобил записа улична битка на пътя край град Клин, Русия. На видеото се вижда как голям джип Toyota Land Cruiser засича автомобил Лада, но пътуващите в мощното возило вместо да се извинят, слизат и подкарват с тупаници шофьора на колата, която са засекли. Боят прераства в голямо меле, когато шофьори и на други автомобили се включват в боя, за да разделят побойниците, съобщава ria,ru. Обстоятелствата около инцидента се разследват.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това ли е новината

    40 22 Отговор
    Ми че ния у Люлин се мааме почти всеки ден така бе-я сьс тьрби и бухалки--я сьс летви...Аз сьм си сложил един метьр синджир-като го опаша му пускам крьв на десетина места..

    Коментиран от #3, #7, #20

  • 2 факти

    60 59 Отговор
    просия и мизерия не страна ,а кенеф.Няма по-голяма кочина в азия от тях.

    Коментиран от #5, #12, #29, #40

  • 3 ооооо

    41 13 Отговор

    До коментар #1 от "Това ли е новината":

    То па у Люлин.Ела в Дружба да видиш кютек какво е.
  • 4 Borislav Popov

    81 12 Отговор
    Руски ценности и двама срещу един, единия държи другия налага, руските батки най наглите батки, нашите са същите де, братушки сър.
    Иначе пича с Ладата не е мека китка, не им се остави !
  • 5 Абе Пеп..нчо

    42 30 Отговор

    До коментар #2 от "факти":

    Е друго си е в САЩ-да се гьрмят като пилци нали-май мизерията е там

    Коментиран от #10, #38

  • 6 тото

    30 11 Отговор
    Е и тука е така двама цигани набиха почти до смърт нашия военен!
  • 7 Софианеца

    25 2 Отговор

    До коментар #1 от "Това ли е новината":

    Ааа пускаш им кръв и като додат мутрите със Аудито 1998г.S 8 с черните джамци!
  • 8 оВчара

    7 16 Отговор
    Еми разбира се че ще има тупаници и шутове са научи за урок! Утре като отрепе някой вече ще късно за урок
  • 9 д р Стрелковский

    38 4 Отговор
    Законно притежаван "Глок" или подобен на него моментално успокоява такива възпалени хемороиди като тези. Лечението им е 100% гарантирано. Да заповядат.

    Коментиран от #11

  • 10 Borislav Popov

    25 21 Отговор

    До коментар #5 от "Абе Пеп..нчо":

    Ахаах, руските подлоги веднага застанахте на амбразурата да защитите руските си ценности... и веднага ама в Америка ги стрелят като пилци, само дето си забравил да споменеш, че и негрите бият там. Ти какво си мислиш, че в Рашка не се стрелят ли ? Ми същата кочина са както и Америка, хвани едните, удари другите, така, че не ми се занасяй тук товарищ Копейкин !

    Коментиран от #15

  • 11 Глок 19

    22 1 Отговор

    До коментар #9 от "д р Стрелковский":

    И незаконния ще свърши същата работа! Важното е да ти е под ръка! По-добре да го имаш и да не ти трябва, отколкото да го нямаш, когато ти трябва! 💥👈💣

    Коментиран от #16

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 дддд

    13 7 Отговор
    У Мордор е така !
  • 14 Видно и от клипа

    18 6 Отговор
    Тоя, почти ги сгъна сам , и им навря главите в гъ.овете. Беше свалил единият на асфалта , и след мъничко ставаше да подкара и другия , жалко че ги разтърваха. Руското военно обучение , включва и ръкопашен бой , сам срещу един , както и няколко противника.
  • 15 гост

    33 19 Отговор

    До коментар #10 от "Borislav Popov":

    Това са клипове от цяла Русия която е голяма колкото цяла Европа. В България където е голяма колкото един град в Русия тези работи може да са ежедневие , но тук не е. Защо аз за 5 години от както живея в Русия един път не видях нещо такова по улиците. Както не съм видял и цигани по улиците , и каруци. Не знам как е в кравария не съм бил там , няма и да стъпя. Но Русия е кочина само в болните ви мозъци.

    Коментиран от #31

  • 16 д р Стрелковский

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "Глок 19":

    По принцип си прав, че и незаконния ще ти свърши същата работа и е по-добре да ти е под ръка и да го имаш и да не ти трябва, отколкото да го нямаш, когато ти трябва. Има едно много важно нещо обаче, че когато е незаконен и го притежаваш рискуваш да попаднеш под ударите на закона по НК. Но, да по добре е да го имаш, защото както хората казват по добре в затвора отколкото на два метра под земята. А в днешно време като гледам мераклии за лечение много.

    Коментиран от #17

  • 17 И умеещи да си служат с тях

    7 4 Отговор

    До коментар #16 от "д р Стрелковский":

    По принцип не ги вадете тези железа по пътищата законни или незаконни , че има 180 000 законни ловци, със законни ловни пушки, направени да спират 200-300 килограмови диви нерези - разни Геко-Експреси , 300 Уинчестър Магнуми , или стандартният 56 грамов оловен заряд , да не ви ходят някъде само краката отделени от тялото. И мислете първо с главите си , как да не ви се налага да ги вадите.

    Коментиран от #18

  • 18 д р Стрелковский

    15 3 Отговор

    До коментар #17 от "И умеещи да си служат с тях":

    Ти ми ела така на колата и ми посегни пък да те видя дали ще имаш време да се върнеш до талигата си та да си вземеш законната ловна пушка. Да не мислиш, че ще те чакам, а? И какъв ловец си щом не знаеш, че ловното оръжие се превозва разглобено иначе си в чувала тоест в нарушение. Или викаш да те чакам и да си я сглобиш, че така да те чакам да ме нападаш? Смешко.

    Коментиран от #22

  • 19 Патриот

    7 6 Отговор
    Скука. Не е като да постреляш по съученици и учители.
    Не стават тия руснаци. Да бият.
    Вземи автомат и ходи в училище. Това е веселба. А в старчески дом?
    Там мишените са направо стационарни. Няма никой да се прикрие дори.
  • 20 Я с празни приказки

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Това ли е новината":

    Като твоите дори не вярвам някой ден в животът си да си се бил
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Авджи

    5 6 Отговор

    До коментар #18 от "д р Стрелковский":

    Съжалявам , че ще те разочаровам , но ловното оръжие не е длъжно да се пренася разглобено , а само в калъф който да го покрива , и когато в колата са повече от един човек , то трябва да имаш непрекъснат личен контрол над оръжието ,на една ръка разстояние ,така че да се изключва възможността да го вземе друг ,такъв е закона. Това значи едно бързо дръпване на ципа , отработвано многократно , и до тук ще спра. Но никога и през ум не ми е минавало да го ползвам за да плаша някой по пътищата , и не бих го направил поне до момента в който не видя оръжие срещу мен, а пътни конфликти колкото и да е рядко , е имало . Оръжие първи може да извади само някой лабилен психически млад келеш-комплексар.

    Коментиран от #24

  • 23 ай де бе

    11 0 Отговор
    По-добре да гледам тупаник на улицата, отколкото гей паради с гейове и джендъри навиращи си в задниците крайпътни колчета на обществени места.
  • 24 д р Стрелковский

    5 1 Отговор

    До коментар #22 от "Авджи":

    Дай сега да изясним нещата. Няма как да видиш оръжие срещу теб като си стоиш в колата и не си търсиш белята. Тоест с други думи не си тръгнал да се правиш на бабаит и да раздаваш правосъдие като тръгнеш на саморазправа с друг човек при неговата кола. Нали така? Ако си от тези, които слизаш от колата си и отиваш при другия човек и неговата кола с цел саморазправа при физически конфликт не е невъзможно някой да ти извади оръжие и в този случай не мисля, че е нито лабилен нито комплексар. Човекът би могъл да го използва за самозащита. А ти дори няма да имаш шанса да стигнеш до твоето ловно оръжие в твоята кола. Така, че за какви ципове на калъфа изобщо ми говориш? И това твоето няма да е изобщо никаква самозащита, а въоръжено нападение. Пак казвам това е в случай, че ти си нападателя върху човека и неговото имущество. Предполагам си психически стабилен, уравновесен и разумен човек щом са ти дали разрешение за ловно оръжие.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Townboy

    4 6 Отговор
    Комунизмът ни е увредил за поколения напред. И тук е така.
  • 27 vasik atanasova

    10 1 Отговор
    хората ги разтърваха
    тука щяха да снимат с телефоните и само сеир се гледа
  • 28 Хрониките на Евразия

    3 4 Отговор
    Нещо нормално по онези ширини ..
    Вчера са заклали до Москва един спецназовец , върнал се от Сирия
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Хрониките на Евразия

    2 1 Отговор
    Путинизма "сам не ходи ".
    Това е само видимата част на айсберга .
    Ушанките в главите си имат цял букет от комплекси и психични заболявания - от ксенофобия , диващина , до мракобесие и даже фашизъм ..
  • 31 Джони

    2 3 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    Сигурно си сам в тайгата и отскачаш до близкото населено място за малко нет за да сереш в нета. Аз съм живял в Америка а и съм бил в рашата и сравнение не може да има .
  • 32 Една Бг

    4 0 Отговор
    Това ли е важната новина от света. Какво ни занимавате с руските гамени, малко са ни нашите по пътищата, че и руснаците да ги гледаме.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 рашка в изолация

    2 1 Отговор
    Не е скука мужик. Знаеш ли, че в руската кочина на година стават два пъти повече убийства от колкото в САЩ и то при положение, че русия има два пъти по малко население. Смятай! Разликата е там, че в САЩ има много оръжия докато в русия типично и примитивно се избиват с камъни, ножове и лопати. Типични аборигени.
  • 35 КОЧА

    0 1 Отговор
    ШОП АРИ ДОЛНИ -НИЕ В ТРАКИЯ НЕ СТИГАМЕ ДО САМОРАЗПРАВА ........................................................................................................
  • 36 КОЧА

    0 2 Отговор
    ШОПАР СКА МУ РАБОТА - ФАНИ ЕДИНИЯ УДАРИ ДРУГИЯ - ЗАТОВА ДЬРЖАВАТА СИ СТРАДА ТОЛКОВА ГОДИНИ --- НАМЕРИ СЕ ЕДИН СВЯСТЕН ШОП АР ДА РЕКЕТИРА ДЬРЖАВАТА И БЕДНИТЕ ХОРА ДА ИЗНЕМОГВАТ ...................................................................................ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДА СТРАДАТ .. АМА НЕМА НАКЬДЕ ... БРАЗДАТА Е ЕДНА ....................................................................................................
  • 37 Барчо

    3 0 Отговор
    Представа нямам защо плюете по тази случка и веднага дрън дрън, та дрън. Руснаците били пияндета, побойници, малоумници и т.н. Ако сте гледали целия клип ще видите, че доста бързо се намесиха хора пак руснаци и разтърваха биткаджиите, като не и дадоха абсолютно никакъв шанс да продължат. У нас обаче се случва следното: Едни смятат, че други са ги погледнали лошо и се почва битка посред улицата или магистралата. И забележете! Няколко борци с бухалки срещу един мъж, жена му и 5 годишното му дете. Хора минават и заминават, а главочите потрошват младежа и си тръгват се едно нищо не е станало. Никой не се намесва. Вместо да се заврем в миша дупка и да подминем това, почваме да плюем все едно при нас такива случки не се случват всеки ден. В клипа дори кръв не се видя, а при нас хвърчат зъби, чупат се кокали и т.н. Това че не стигат до тубата не значи че не стават. Руснаците са задължени от повечето застрахователи да си слагат камери в колите и съвсем естествено е всяко такова нещо да бъде заснето дори от повече камери.
  • 38 Gost

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Абе Пеп..нчо":

    Приятелю, живял съм в Русия и то в голям град, повярвай ми мизерията там е на доста високо ниво. И на САЩ не съм фен, но не сравнявай тая кочина Русия с цивилизованите държави!
  • 39 Наталия

    0 0 Отговор
    Селяци
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания