Last news in Fakti

17 Май, 2012 09:37 4 874 3

Нова смърт в рода Кенеди

  • мари кенеди-
  • робърт кенеди-
  • джон кенеди-
  • кенеди
Нова смърт в рода Кенеди - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мари Кенеди, съпругата на Робърт Кенеди-младши, бе открита мъртва в дома си в предградията на Ню Йорк, съобщи Ройтерс. Трагичната вест потвърди с голямо съжаление и говорител на известната фамилия. Причината за смъртта не е ясна, но спекулациите сочат, че жената се е обесила.

Мари Кенеди бе замесена в скандали за употреба на дрога и твърде много алкохол, припомня Би Би Си. Арестувана е два пъти за шофиране в нетрезво състояние.

52-годишната Мари има четири деца от Робърт, син на починалия сенатор Робърт Кенеди и племенник на президента Джон Кенеди. По професия тя е архитект. 

Робърт Кенеди-младши е известен защитник на околната среда и води дела в тази посока.

Пред 2010 година двойката подаде документи на развод, но процедурата така и не е завършена.

Това е поредният черен ден за фамилията Кенеди. Президентът Джон Ф. Кенеди е застрелян през 1963 година в Тексас. Брат му Робърт Кенеди е убит пет години по-късно в Лос Анджелис в разгара на кампанията си да бъде номиниран за президент. Другите двама сина на Робърт също умират – Дейвид от свръхдоза през 1984 и Майкъл при инцидент със ски през 1997 година. През 1999 година в самолетна катастрофа загива Джон Кенеди – младши. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кирил Червенков

    0 0 Отговор
    кофти
  • 2 кик

    1 0 Отговор
    Мари Кенеди бе замесена в скандали за употреба на дрога и твърде много алкохол, припомня Би Би Си. Арестувана е два пъти за шофиране в нетрезво състояние


    тва кога ше стане в бг?
  • 3 Истината и само истината

    0 0 Отговор
    "...има четири деца от Робърт, син на починалия сенатор Робърт Кенеди..."

    сина на УБИТИЯ кандидат за президент Робърт Кенеди!