Last news in Fakti

19 Ноември, 2011 08:03 1 941 3

Нищят с техника убийството на Кенеди

  • кенеди-
  • сащ-
  • технологии

Дигиталните технологии може да разкрият една от големите мистерии в най-новата история – убийството на американския президент Джон Кенеди в Далас. Екип от агенти на тайните служби и историци приложили нови технологии към стари доказателства, за да втвърдят версията, че Лий Харли Освалд е действал сам.

Той изстрелял три изстрела за 11 секунди, стана ясно от напасване на клипове, снимани от  различни места.

Дори вече е подготвен и нов документален филм за техните експерименти, озаглавен „ JFK: Изгубеният куршум“.

Досега основната представа да покушението идваше от кадрите на Ейбрахам Запрудър, който е уловил сцената от най - малката дистанция. Този клип обаче акцентира върху президента, а не върху стрелеца.

Открит бил друг клип, заснет същия ден – 22 ноември 1963 година, на който се вижда тъмна фигура на шестия етаж на намираща се в близост до сграда. Предполага се, че това е именно Освалд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги Георгиев

    0 1 Отговор
    "за града" какво би трябвало да значи, нещо като сграда ли?
  • 2 Кас

    1 0 Отговор
    Пълни глупости и манипулации, дори Освалд да е изстрелял куршумите той е бил само пионка и е без никакво значение, не случайно съвсем скоро след ареста му, подставен човек го застрелва публично с измисления мотив, че бил застрелял любимият му президент. Важен е поръчителят , а той е ясен - илюминатите, а който смята това за конспиративни измислици нека продължава да си живее в матрицата, но мислещите хора са наясно.
  • 3 11/22/63

    1 0 Отговор
    Kenedy е застрелян от ЦРУ по поръчка на воено-промишления комплекс ( защото дни преди това да се случи подписва заповед за прекратяване на виетнамската война) и дали е точно Ли Харви Освалд няма голямо значение. Страшното е че вицепрезидента Линдън Джонсън е изглежда съучастник, защото първата му заповед като президент е да отмени заповедта на Кенеди за прекратяване на виетнамската война, буквално на следващия ден от убийството!!! Страшнто е че американската политическа класа толкова проядена че шефа на ЦРУ по това време е дъртия Джордж Bush и после за заслуги към родината явно го правят президент... Няма надежда за Америка. Интересно е че Стивън King издаде книга на същата тематика съвсем наскоро за убиистовото на Кенеди казва се нещо като 11/22/63 ако не се лъжа...