Last news in Fakti

8 Август, 2019 06:05 1 769 14

ЕС не одобрява санкциите на САЩ срещу Венецуела

  • ес-
  • санкции-
  • венецуела

Европа не смята да въвежда нови ограничения

ЕС не одобрява санкциите на САЩ срещу Венецуела - 1
Снимка: Shutterstock

ЕС няма да подкрепи ограниченията на САЩ за Венецуела. Това обяви официалният представител на ЕК Карлос Руис де Гордехуела, цитиран от ТАСС.

Американската администрация вече обяви, че планира ново замразяване на венецуелски държавни активи. От ЕС обявиха, че техните санкции касаят само представители на ръководството на страната.

„Ние имаме ясна позиция за санкциите на САЩ. Ние не одобряваме екстериториалното прилагане на едностранни действия“, заяви Горедхуела.

ЕС не смята да въвежда санкции, които могат да се отразят на положението на венецуелските граждани. Американският президент Доналд Тръмп вече одобри указа за нови ограничения.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Батиста

    22 0 Отговор
    Пуделите вече не скачат както преди 10-20 години ! Защо ли ?
  • 2 Колев

    20 0 Отговор
    Гледам и не вярвам на ушите си въх какво им става на ЦК-то на ЕК , започнаха да се изправят ли що ли ?!
  • 3 Фен

    15 1 Отговор
    А Дойче веле съгласни ли са?
  • 4 onq s konq

    3 9 Отговор
    Категорично не допускам,че изнесената информация има РЕАЛЕН ЕВРОИЗТОЧНИК,най-малко пък на Европ. Комисия.Но да оставим факта че "официален представител" на ЕК именуващ се Карлос Гордехуела/не е Карлос "чакала"/,който явно е от Испански произход но с ЛАТИНОКОРЕНИ/кръвта вода не става/ е ЕМОЦИОНАЛНО СВЪРЗАН "братска Венецуела" и да вникнем в Изявлението му:"Ние не одобряваме Екстериториално/външно/ прилагане на Едностранни действия". Ами Америка ли ще се съобразява с ВАС ЕВРОЧИНОВНИЦИТЕ бе Карлос,или ВИЕ С НЕЯ?А ЗАЩО досега редовно си роптаете срещу санкции наложени на Русия и Иран/и не само/,но СТРИКТНО ГИ СПАЗВАТЕ бе "Послушковци по неволя"?!И по-нататък:"ЕС не смята да въвежда санкции,които могат да се отразят на венец. граждани"...А има ли Санкции,които да не се отразяват ДИРЕКТНО И БАШ на Народа на дадена Санкционирана държава?!Или срива на валутите на Русия,Турция,Иран ,Венецуела,Китай и т.н. са "бял кахър" за населението им?!

    Коментиран от #6, #7

  • 5 Хасан

    8 0 Отговор
    Вива ла Мадуро ,вива ла Венезуела
  • 6 Баба Вуна

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Не случайно се наричаш коняр! Друго обяснение нямам!

    Коментиран от #8

  • 7 Румяна Костова

    12 0 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Европейците политици пренебрегнаха Вашата категорично като отказаха да подкрепят САЩ по отношение на санкциите им срещу Иран. Американците хулиганствуват срещу Русия, Китай, Иран и навсякъде по света, където имат интереси. Може някой не на шега да ги приземи в действителността. И няма да им слуша старата песен, че всичко това правят в името на човешките права на населението на тези държави.
  • 8 onq s konq

    0 10 Отговор

    До коментар #6 от "Баба Вуна":

    Кривиш нещата ТИПИЧНО ПО РУСОФИЛСКИ,щото това твоето не е ОБЯСНЕНИЕ,а КВАЛИФИКАЦИЯ относно личността ми.Което пък е признак на ПОЛИТИЧЕСКА БЕЗПОМОЩНОСТ и ОГРАНИЧЕН МАНТАЛИТЕТ.И понеже ми е любопитно все пак,ще те попитам като изразен Представител на Русофилията:Предлагал ли си на дама Официална вечеря на "Специално място" и канил ли си я да тацувате Танго или Валс,или ...освен Казачок друго не умееш?:)

    Коментиран от #9

  • 9 Мек Член

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Абе у наше село бих те питал дали прайш убави сффирки.Ама като ти чета писанията си мисля,че и с доопарата си добър,научили са те добре от Козяк.

    Коментиран от #10

  • 10 onq s konq

    0 6 Отговор

    До коментар #9 от "Мек Член":

    Нито случайно,нито пък нарочно ще имам някога път към "Ваше село".Но ДА ДОПУСНЕМ макар и хипотетично че се срещнем - Представяш ли си ако Селяндур ме заговори НЕРЕГЛАМЕНТИРАНО какво ще му се случи?По-добре недей:)

    Коментиран от #11, #13

  • 11 Трол

    5 0 Отговор

    До коментар #10 от "onq s konq":

    Да ни разкажеш отново как, като си се разхождал в градинките с твой приятел, сте срещнали други двама джендъри и как тренирали те във фитнеса, а вие...к'во сте правили незнам!
  • 12 Дориан

    5 0 Отговор
    Те само не били съгласни, но не могат да направят повече.
  • 13 Знам знам🙄

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "onq s konq":

    Аз Знам какво ще му се случи. Ше го задържат за 24 паса по обвинение в тормоз на животни. Щото който и да е селяндур като ти набие 2 шамара ше осереш коня до гривата. Та после на автомивката ще си е тормоз за горкото животно
  • 14 ПЕНКО

    3 0 Отговор
    ОБРАТНАТА СТРАНА НА МОНЕТАТА : САНКЦИИ СРЕЩУ САЩ И НАРОДА НА САЩ ,КОИТО ЩЕ ГИ ДОВЕДАТ ДО "ПРОСЕШКА ТОЯГА "!!!?? САЩ САМОДОСТАТЪЧНИ ЛИ СА СИ ЗА "БОГАТИЯ " ЖИВОТ ИЛИ ТОЙ Е НА ГЪРБА НА ДРУГИТЕ НАРОДИ !?!?!?