Last news in Fakti

9 Септември, 2019 17:23 1 993 8

Борис Джонсън пуска депутатите в принудителна ваканция

  • великобритания-
  • парламент-
  • брекзит-
  • борис джонсън

Британският парламент ще преустанови работа от днес до средата на октомври

Борис Джонсън пуска депутатите в принудителна ваканция - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Британският парламент ще преустанови работа от днес в края на работния ден до средата на следващия месец, заяви говорител на министър-председателя Борис Джонсън, цитиран от Ройтерс.

Парламентът няма да работи до 14 октомври.

Законопроект за предотвратяване на излизане на Великобритания от Европейския съюз на 31 октомври без сделка, принуждаващ Джонсън да търси отлагане, трябва да стане закон днес. Говорителят обаче каза, че правителството няма да търси никакво удължаване на крайния срок за Брекзит.

Премиерът няма да одобрява никакви други безсмислени отлагания на Брекзит, заяви говорителят.

В парламента би трябвало да има гласуване по предсрочни избори, което Джонсън ще свика по-късно днес.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джамбаза

    1 0 Отговор
    Да почиват
  • 2 ПЕНКО

    1 5 Отговор
    ВСЯКО ПРЕЖИВНО ЖИВОТНО ХАРЕСВА ТРЪМП И ДЖОНСЪН -ТОЧНО КАТО МЕН -........В МОМЕНТА "ПРЕЖИВЯМ" БЪРБЪН !?!?!?!?
  • 3 среднощен

    6 1 Отговор
    Най-трудно, дори невъзможно е да почиваш от собствената "лудост"..? За това говори и поговорката е : " Луд умора няма само се поти..."? Много често под прикритието на "работохолизма" се крие обикновен луд човек..? Друга мъдрост гласи: "Когато Бог иска да накаже някога го оставя да падне в своето безумие.."!! Това е валидно и за държавното управление..!?

    Коментиран от #4

  • 4 среднощен

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "среднощен":

    ...За това говори и поговорката..
  • 5 някой

    3 2 Отговор
    Нещата са много по-различни. Тук се намесва индиректно Кралицата,защото и на нея и писна от тъпи британски политици,които играят по гайдата на Сорос.
  • 6 Ал та фанах Атаопънах

    3 2 Отговор
    Той и един човек на име Сталин едно време пуснал всичките си генерали на "принудителна", "перманентна" ваканция.... в Сибир.
  • 7 onq s konq

    6 2 Отговор
    По всичко личи, че Борис фор брексит е в ступор от страх, че изпуска властта и прави съдбоносни грешки. Кралицата не може да ги понася и него и Тръмпи. Британски медий го определят като най смешния шут в кралството.
  • 8 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    " БОРИС ДЖОНСЪН ...ТИ СИ МЪЖ ...И НА БРЕКЗИТ ЗДРАВО ДРЪЖ "!!! ПОСЛЕ ЩЕ ПЛЮЯ БРИТАНСКАТА НАМЕСА В ИСТОРИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО !!!!!!!!!!!!!!!!
Новини по държави: