Last news in Fakti

20 Септември, 2019 17:00 970 3

Кметът на Ню Йорк напусна президентската надпревара

  • сащ-
  • избори-
  • бил де блазио

Бил де Блазио се оттегли от кампанията

Кметът на Ню Йорк напусна президентската надпревара - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Кметът на Ню Йорк Бил де Блазио прекрати предизборната си кампания за президент на САЩ, съобщи FOX News.

Де Блазио беше кандидат за президентската номинация на Демократическата партия. Той е изключително популярен в Ню Йорк и очакваше това да даде силен старт на кампанията му.

„Усещам, че направих всичко възможно на тези първични избори. Ясно е, че това не е моя момент и за това напускам кампанията“, заяви Де Блазио.

Последните проучвания показаха, че той може да получи ¾ от подкрепата на гражданите на Ню Йорк. В същото време подкрепата му в национален план възлиза на 1%.

Той не получи и покана за последния дебат на Демократическата партия. Де Блазио все още не е обявил подкрепата си за някой от другите кандидати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    3 2 Отговор
    Ако е видял снимка на семейството си в пощата с много поздрави от ЦРУ много ясно че ще се оттегли. Хората с куфарите избират техният президент и какво ще прави.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.