Last news in Fakti

22 Септември, 2019 11:45 2 071 9

Порошенко не мисли да влиза в затвора

  • порошенко-
  • украйна-
  • затвор-
  • съд-
  • дела
Порошенко не мисли да влиза в затвора - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

На фона на исканията на главната прокуратура на Украйна, която е повдигнала 13 обвинения срещу бившият президент на Украйна Петро Порошенко, заяви че няма да влиза в затвора. „Всеки удар по мен е удар по държавата“, заяви той. „Не се страхувам от нищо и от никого. Няма да им се получи. Дълги години бях в опозиция, и тези момченца не са първите, които ме обвиняват. Нищо няма да им се получи“, заключи бившият президент.

Името на Порошенко фигурира в 13 дела, като в 4 от тях е в качеството си на свидетел. Сред обвиненията са, че експрезидентът е изнесъл от страната фалшифицирани документи и държавна измяна.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много ясно

    27 1 Отговор
    Да не би някой да вкара в затвора Иван Костов ? Имаше разни закани от седжо към цяра, от боко към бсп, ама всички са едно котило и го правят за парлама. Същото е и в Украйна. Американците смениха крадеца янукович с крадеца потрошенко. После смениха потрошенко с клоуна. Поне докато са назначени от тях губернаторите, никой няма да вкарва предишния в затвора.

    Коментиран от #9

  • 2 Гост

    7 1 Отговор
    🇺🇦💨🍜🖕
  • 3 Хаджи хаджи Българин

    26 0 Отговор
    Ами този Потрошенко да не се намира в Тбилиси? Щото от там дойде един друг предател на родината си- Саакашвили! Те и двамата са минали курс по Родолюбие в САЩ!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 хайде бе

    9 1 Отговор
    А това, достатъчно основание ли е, за да не влезе ?
  • 6 Патриот

    23 1 Отговор
    Един друг известен евроГейски клоун също е затам - Плевню .утката. Ама няма кой да го подеме.
  • 7 Гост

    2 21 Отговор
    Порошенко беше може би най-добрия избор за украинците с много голямо влияние на Запад, както и уважение от всички западни ръководители, но украйниците са много тъп народ както и 80% от българите и избраха неспособен човек за президент.Руснаците действат с биологични и гeнни оръжия рaзпръcквaйки ги oт грaждaнcки caмoлeти /малки флакони с по две-три ампули/ нaд пoчти вcички държaви oт 25 гoдини, но големия кодож е, че засягат точно русофилите от България. Те са на основата на европейския ген, а както знаем русофилите тук нямат капка европейска кръв ХАХАХАХ. Ако се чувствате все по-отпаднали и безсилни с всеки изминал месец, то нямате имунитет срещу биологичните оръжия на Русия, ЕС и САЩ. Обичате братушките, но им хапвате отровите на генните им оръжия, а те не могат да ви помогнат с противоотрови, защото те би трябвало да са в кръвта ви....Американските и гeрмaнcкитe също са на основата на бялата раса - хапвате и тях като десерт:):)

    Коментиран от #8

  • 8 хихихихи

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Хаххахахааа!
  • 9 ник3900евро

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Много ясно":

    Тебе някой трябва да вкара в затвора продажен спор мазен бок..
Новини по държави: