23 Октомври, 2019 08:20 3 323 7

Разкрития по разследването за Тръмп

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • разследване

Уилям Тейлър говори за натиск над Украйна

Разкрития по разследването за Тръмп - 1
Снимка: Shutterstock

Високопоставеният дипломат Уилям Тейлър даде показания по разследването срещу американския президент Доналд Тръмп, съобщи Ню Йорк Таймс.

Той разказа за разговора си с посланика на САЩ в ЕС Гордън Сондланд. Разговорът е проведен през миналия месец.

Според него, там се заявява, че Тръмп е обвързал военната помощ за Украйна с предоставянето на доказателства срещу бившия вицепрезидент Джо Байдън. Президентът иска официално разследване срещу фирма, част от управата на която е синът на Байдън.

Също така той настоява за разследване на украинска намеса в американските избори. Според Тейлър бившият съветник по национална сигурност на президента Джон Болтън е бил твърдо против подобен разговор. Той твърди, че Болтън го е посъветвал да изпрати писмо от свое име до държавния секретар Майк Помпео. В писмото Тейлър заявява, че няма да подкрепя подобна политика.

Президентът Тръмп отрича да е имало злоупотреби в неговите разговори. Украинският президент Володомир Зеленски също отрича да е имало натиск над него.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаджи хаджи Българин

    31 1 Отговор
    " бившия вицепрезидент Джо Байдън. Президентът иска официално разследване срещу фирма, част от управата на която е синът на Байдън." Разбрахте ли сега СОРОСОПИТЕЦИ защо и кой подложи на България крак за Южен Поток!!!! Семейната фирма на Байдън! Много им се искаше да хванат кранчето на газта за Западна Европа!

    Коментиран от #4

  • 2 Анти милиционер

    26 3 Отговор
    ФАЩ е ултра корумпиран еврейски клозет. Никой не разследва какви са тези фирми на Байдън в Украйна при наличуе на конфликт на интереси. Никой. Каква остра еврейска воня се носи от септиката.
  • 3 Анти милиционер

    20 3 Отговор
    Направиха въоръжен метеж и баш вицепрезидента на метежниците от САЩ си направил фирми в завладяната територия на Усрайна. Африканска помия опакована за седерасти в целофан.

    Коментиран от #5

  • 4 стоян георгиев

    3 5 Отговор

    До коментар #1 от "Хаджи хаджи Българин":

    пак не си разбрал другарю.вземи попрочети внимателнозащо разследват тръмп!!!разследват го щото е подложил на натиск украинския президент за да извършат украинските власти преднамерена измама и да обвинят сина на баидън без да е виновен.така стана тръмп президент.излъга с помоща на путин че хилъри е извършила престъпление въпреки че реалните престъпления ги е извършил самия тои и продължава да ги върши!
  • 5 стоян георгиев

    2 6 Отговор

    До коментар #3 от "Анти милиционер":

    въоръжен метеж?я другарю обянсни кво оръжие имаха метежниците и кво тия дето се защитаваха от тях?сега след като се оказа че няма как да са направили преврат новите ви опорки са за метеж при това въоръжен!!смях!та разкажи с кво бяха въоръжени метежниците?
  • 6 Доналд Тръмп

    3 3 Отговор
    Стояне, сменяй хапчетата, много си зомбиран другарю
  • 7 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    АКО СТЕ СЪГЛЯСНИ ,ЧЕ КЛИНТЪН Е ЕВРЕЙКА ОТ ДИМОКРАТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ - ЩЕ СТЕ НАЯСНО ЗА : " КАКВО ;КОГА ;КЪДЕ ...-РАЗСЛЕДВАТ -ТЕ ; РАЗСЛЕДВАТ ТЕ " !!!!!!!!