Last news in Fakti

2 Ноември, 2019 08:54 1 030 1

Министърът на енергетиката отказа да свидетелства срещу Тръмп

  • рик пери-
  • доналд тръмп-
  • сащ

Рик Пери иска промени в заседанието

Министърът на енергетиката отказа да свидетелства срещу Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският министър на енергетиката Рик Пери отказа да даде показания срещу президента на САЩ Доналд Тръмп, съобщи Fox News.

Той беше призован да се яви на заседание на Камарата на представителите. Неговият говорител заяви, че той не смята да се яви.

Неговите свидетелства ще са част от разследването срещу Тръмп. Той е разследван за опит за натиск над украинското правителство за предоставяне на доказателства срещу негови политически опоненти.

Смята се, че Пери е бил основен фактор в разговорите с украинския президент Володимир Зеленски.

Пери е отклонил поканата, заради затвореното заседание и недопускането на адвокат. Той вече отказа да предостави свързани с Украйна документи.

Министърът вече обяви, че ще се оттегли от поста си, но не призна това да е свързано с разследването.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ****

    1 2 Отговор
    Айде вкарвайте го и този в панделата,за съучастничество и укриване на информация,щом прикрива престъпление,значи и той е подсъдим.