Last news in Fakti

10 Ноември, 2019 18:14 6 345 20

Последните минути на разчленената аспирантка

  • русия-
  • приятелка-
  • обезглавяване-
  • професор-
  • историк

За последните минути на убитата и разчленена от преподавателя Олег Соколов – Анастасия Ещенко, разказва нейния брат. По негови думи, за последно той е разговарял със сестра си в нощта между 7 и 8 ноември, малко преди убийството. „Тя беше в сълзи и плачеше”, спомня си брат ѝ. Анастасия е успяла да му каже, че възнамерява със Соколов да ходят на рожден ден на приятел. Но доцентът рязко е реагирал на решението на 24-годишното момиче да отиде да се весели. Започнал е да я обижда и да ѝ казва каква неблагодарница е. След това професорът удря възлюбената толкова силно, че тя е паднала и е ударила главата си в пода.

След това жената е избягала на улицата и е позвънила на брат си, за да му каже, че се връща да живее в общежитието, но преди това трябва да се върне в дома на Соколов, за да си вземе вещите. Този разговор се е състоял във въпросната нощ в 1.07 ч. Брат ѝ звъни отново в 1.49 ч. и Анастасия казва, че се е помирила със Соколов. На сутрешното позвъняване на брат си тя вече не отговаря. Тъй като сестра му няколко пъти се е събирала и разделяла със Соколов, той не обръща внимание на случката.

По предварителна информация а следствените органи, Анастасия е убита към 2.00 ч през нощта. Органите на реда предполагат, че Анастасия е била убита в дома на Соколов от него по време на скандал. В събота минувачи виждат как възрастен мъж пада от парапета в река Мойка. Изваденият от реката мъж е бил пиян, а в раницата са намерени женски ръце. Краката на убитата Соколов е успял да изхвърли в реката. На предварителния разпит професорът признава, че е убил Анастасия Ещенко. След това е бил хоспитализиран, заради измръзване, но после отново върнат в полицията.

По време на обиск в дома на Соколов полицията е намерила главата и други части от тялото на младата аспирантка.

Ещенко е от Краснодарския край, но се премества да следва в Петербург. След завършване на висшето и образование записва аспирантура. Майка ѝ е подполковник в полицията, а бащата – треньор и преподавател но физическо възпитание.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоз свят тотално изтрещя

    22 4 Отговор
    Откачена работа. Ама и тя събирала са, оставала са...
  • 2 Хрониките на Евразия

    18 27 Отговор
    В путинска Русия само психясъли
    реконструктори да искаш ..
    Паради , с униформи на канибалите от НКВД , на сериозно щурмуват Райхстагове от шперплат и в лудниците такива персонажи няма да срещнеш ..
    Един такъв войната в Украйна разпали ..
    А един друг , също от Петербург , само , че този убиеца е спец по Франция и един труп на него се види ,
    а другият от културната столица на Русия — спец по реконструкция на СССР и на него вече десетки хиляди трупове се водят ..

    Коментиран от #4

  • 3 изрУдче

    24 3 Отговор
    Тази статия показва, че изрУди има "по всички, земни кълбета".
    Би било хубаво, ако изрУдите ги убиват с камъни или ги набучват на кол и всичко това да се показва по всички телевизии. И тук няма значение дали издУда е руснак, американ или какъвто и да е, друг.
    Явно е дошло време да се "реже до кокал".
  • 4 Капо ди тути КАПУТИ

    16 8 Отговор

    До коментар #2 от "Хрониките на Евразия":

    Абе льохман! нали при инструктажа ти казах да не се изхвърляш като "пиянска ножка на мокър пясък" !!! Защо така ни излагаш?
    Ами те, "руските врагове" веднага ще напишат, че в америка се стрелаят по купони, сватби, пред синагоги, храмове..... и ще са прави!
    Бе ти що не си смениш професията, а ? Иначе казано, не те искаме в нашата тролеферма! Козяк отказват да плащат за нискоинтелигентни "полово-омешани" индивиди!
    Иди дръпни една "линийка" и си удари поредната "злобарка".

    Коментиран от #7, #8

  • 5 777

    4 9 Отговор
    с коврите се действа ковренската
  • 6 Хрониките на Евразия

    13 3 Отговор
    Не е майтап :
    Изтрезнялият професор - убиец се е разкаял за извършеното и моли да му се даде възможност да си продължи научната си дейност в домашни условия .
    Не се смейте , представете си какъв Наполеон ще бъде Соколов в затвора ..
    От него бързо ще направят Жозефина , ще му нарисуват еполети и ще играят целият затвор с него в
    "Бородино" .
  • 7 Хрониките на Евразия

    15 10 Отговор

    До коментар #4 от "Капо ди тути КАПУТИ":

    Още един , ама български реконструктор и се прави на Мусолини 😂
    Абе казах ви аз на вас , че всички изроди , малоумници и измета на нашето общество , са се влюбили нетрадиционно в малкият комплексар на токчета от Кремъл ..
    Сродни душички 😂

    Коментиран от #12

  • 8 Хахахах

    9 3 Отговор

    До коментар #4 от "Капо ди тути КАПУТИ":

    Много добре казано "ТРОЛЕФЕРМА" . Аз си мислех че само на мен ми се вижда така този форум
  • 9 Чъки

    3 1 Отговор
    Много знаете вие за последните минути.
  • 10 8936

    3 9 Отговор
    ТОАВ Е НИЩО, НЕТРЕЗВЕН БИЛ... АМИ В АМЕРИКА ТЕЗИ НЕЩИЦА СТАВАТ В ОГРОМНИ МАЩАБИ..... НО ПРИ ТОВА С НАПЪЛНО ТРЕЗВИ КАНИБАЛИ И ПАЛАЧИ... А СЪС КОЛКО ДЕЦА СТАНА СЪЩОТО И ТО В НЕ
    ЕДИН ЩАТ......НО НА ФОНА НА ТАЗИ БЕДНОТИЯ И ЖЕСТОК ТЕРОР И ПРОИЗВОЛ ВЪРХУ ОБИКНОВЕННИЯ ГРАЖДАНИН, ЕСТЕСТВЕНО Е ХОРАТА ДА ЛУДВАТ ЯКО.. А ТОЗИ В ШВЕЦИЯ.... ДЕТО ГИ СТРЕЛЯ С АВТОМАТ ЦЯЛ ЧАС, А И ГИ ДОУБИВАШЕ, ...

    Коментиран от #17

  • 11 Novus ordo seclorum

    3 0 Отговор
    Наполеон като цяло май няма нищо общо, нали?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Герой

    6 0 Отговор
    Не се знае Може и медал да му дадат за проявена смелост при разчленяването и натъпкването в раница Главата щял да си я остави в къщи за спомен
  • 14 Умен

    8 0 Отговор
    Евразийски ценности
  • 15 ВЛАДИМИР ЙОТОВ

    3 0 Отговор
    КАКВА ЛЮБОВ НЕСПОДЕЛЕНА, КАКВА РОМАНИКА, КАКВА ОБИЧ,
  • 16 Румяна Костова

    5 0 Отговор
    Руски православни ценности ...
  • 17 хахаха

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "8936":

    А вие в Америка защо биете негрите? Ето това трябваше да попиташ каскет смачкан!
  • 18 хахаха

    5 0 Отговор
    Всичко е ясно, ама какво прави Наполеон върху статията за руските отпадъци?!?
  • 19 БАРС

    0 0 Отговор
    Не е зле нашите студенки да си вземат поука че и тях може да ги сполети нещо такова защтото мнго добре знам как някои студентки си взеха дипломи та и ученички като завършваха 11 клас.А в България е крайно време да се създават закони въз основа на ужасите в другите страни та да не стават такива трагедиии у нас сиреч учител професор и тн който се зенимава с ученички или студентки в затвора и отнемане на дипломута му за цял живот.Иначе жалко за младото и симпатично моме а като я види човек на сеимката доста невинна и скромна изглежда .
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания