Last news in Fakti

20 Февруари, 2020 07:42 6 310 59

Русия наложи вето на спирането на огъня в Идлиб

  • идлиб-
  • русия-
  • оон-
  • вето-
  • сирия-
  • спиране на огъня

Франция призова за прекратяване на бойните действия

Русия наложи вето на спирането на огъня в Идлиб - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

В Съвета за сигурност на ООН Русия гласува против предложение за прекратяване на огъня в Сирия, внесено от Франция, съобщи френският постоянен представител в ООН Никола де Ривиер, цитиран от DW.

Франция призова за прекратяване на бойните действия в сирийската провинция Идлиб и за спазване на международното хуманитарно право. Армията на сирийския президент Башар Асад заедно с руската авиация вече няколко месеца провежда масирана операция в Идлиб. Това е последният регион на страната, контролиран от опозицията.

Няколко часа по-рано президентът на Турция Реджеп Ердоган заплаши, че всеки момент турската армия може да започне операция в Идлиб. Анкара обвинява сирийските правителствени сили, че продължават атаките в зоната за деескалация. По данни на ООН, близо 900 хиляди души са напуснали домовете си в зоната на бойните действия в северозападните райони на Сирия от началото на декември досега, предаде News.bg


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асан 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

    21 118 Отговор
    Турската армия е готова за военна операция срещу Русия Ердоган ако изпрати аскера срещу Русия знам че за 12 часа цяла европейска Русия щесе превземе и окупира Москва дане тества силата и търпението на непобедимата Турска армия данесе вее Турското знаме над Москва

    Коментиран от #9, #14, #22, #59

  • 2 Светлана 🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺

    65 21 Отговор
    Долу ръкете от Руската Федерация!

    Коментиран от #37

  • 3 простофоб

    79 15 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Това е последният регион на страната, контролиран от опозицията.
    Пак опити за манипулация и разпространяваме на явни лъжи от страна на факти.бг!!!
    Терористите от ал нусра ли поддържате? Опозиция?
    Демокрация, а?
  • 4 Светлана

    25 19 Отговор
    Я хочу СССР товарищи!
  • 5 Усеин

    8 44 Отговор
    Ердо ела да спасиш и нас
  • 6 Асан 🇹🇷🇹🇷

    12 32 Отговор
    Hayda Bismillah!
  • 7 Шериф

    9 48 Отговор
    Обичам Турция
  • 8 Било

    10 42 Отговор
    Само Аскера щеги спаси
  • 9 удивен

    48 9 Отговор

    До коментар #1 от "Асан 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷":

    Много си зле бе ! Иди незабавно на психолиг за освидетелстване

    Коментиран от #32

  • 10 Наталия

    3 15 Отговор
    Дым труб дихание демократической России!
  • 11 Слава Европа обединена!

    19 68 Отговор
    Браво на цивилизования свят, че наказва Москва и джуджето за геноцида и избиването на цивилни хора!А, нашия румен решетников ще ходи да масажира свинктера при путкин и да му ближе мъдата.Пълна излагация е руското мкр радев.Защитава убиец и престъпник, като путян.Дано Ердоган навлезе в Идлиб и да разчисти от руска пасмина и сириския боклук на Асад.Давай Ердогане изтреби ги

    Коментиран от #13, #27

  • 12 Олег

    9 16 Отговор
    СССР моя родина!
  • 13 Асан

    7 40 Отговор

    До коментар #11 от "Слава Европа обединена!":

    Мачкай Ердо
  • 14 Старите собственици

    62 9 Отговор

    До коментар #1 от "Асан 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷":

    Не знам за 12 часа до Москва . Историята е показвала , че който е тръгнал за Москва , е свършвал много лошо . Но виж за 12 секунди , от Босфора да стане много широк , и дълбок плавателен канал с черни и опушени брегове , е много по-вероятно. Ама гърците ще се сърдят после много.
  • 15 Вовка

    16 60 Отговор
    Само българските чугунени мозъци и простаци, не разбират че Асад избива наржда и си се радват на това, че сатрапа путкин избива плюс мъже, избива и жени и деца.Чугунения и прост българин сляпо вярва на руските боклуци.0радва се на избиване на хора.

    Коментиран от #24

  • 16 Таксиметровия за пореден път

    11 27 Отговор
    доказва че трябва да бъде изолиран от нормалния свят, тактиката му е по този начин да тормози Турция следователно и Европа
  • 17 Ххх

    9 31 Отговор
    Винаги съм бил фен и на руснаците, и на Асад. Но ми се струва, че, когато им свалиха бомбандировача СУ 24, реакцията им беше доста разумна и премерена, докато сега, на шега и на майтап се върви към сериозен сблъсък с турската армия. И за съжаление, нещата много лесно и бързо може да ескалират. След Втората световна война имаше много регионални конфликти, но те не ескалираха в глобален сблъсък между големите играчи. А за съжаление в момента нещата се движат в такава посока. Асад си върна част от Идлиб. Нека да спре дотук, и да се постарае да запази освободените територии, вместо да се стреми към пълна победа. Нещата в случая ми приличат на играта в "Стани богат". Може да спреш в някакъв момент и да си тръгнеш с по - малка печалба. А може и да продължиш, играейки за повече. Но какво ще е продължението и как ще се развият нещата ? Лично аз не съм от хората, които обичат да рискуват.

    Коментиран от #20, #23, #28, #43

  • 18 Гост

    59 10 Отговор
    Когато американците сринаха до основи Ракка нямаше никакво предложение от ООН за спиране на огъня. Ако на САЩ е необходимо да се настани някъде, ни се обяснява, че това е жизнено необходимо заради пазене на човешките права А когато една армия иска законно да си върне завзетите от терористите територии, тогава същите тези защитници на демокрацията опищяват света, че там се избиват хора. Въпреки че има опция цивилните да напуснат Идлиб.
  • 19 История с две лица

    42 7 Отговор
    Най-меките бадеми -франсетата , дето нямат победа на бойно поле от наполеоновите войни , и мароканските скакалци им подобряват генофонда , се загрижили за платените турски наемници , и проксита. Франсетата , като бомбандираха Кадафи , и Либия , бяха тихи в ООН . Бомбите разстилаха килими , от цветя , банани , и демокрация . Но най ми е жал за милата Турция , която наля десетки милиарди в този, и онзи конфликт , а има опасност да не изкара , и за калъп сапун .
  • 20 Асад няма и най -малко влияние над нещат

    23 10 Отговор

    До коментар #17 от "Ххх":

    Русия стои зад всичко това подкрепян от милициите на Иран
  • 21 До15

    40 1 Отговор
    Ами хората се на гледаха вече на сваляне на диктатори и въоръжаване на опозиции, от които се пръкна ха идил и Европа се набъка с опасен ислям, да не смее човек да иде на коледните им базари, дето са вече зимни
  • 22 Сан Антонио

    22 7 Отговор

    До коментар #1 от "Асан 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷":

    Много си прост бе насране.На кадъната миризливите шалвари ще се веят по минаретата на Истанбул.ХахахохохихиГолям сеир ще падне в близките дни.
  • 23 Румяна Костова

    34 10 Отговор

    До коментар #17 от "Ххх":

    Извинете, но ако Асад спре и остави половината Идлиб на терористите, военната агония ще продължи вечно. Нали се сещате, че американците няма да оставят демократичната опозиция или както и там да наричат терористите без подкрепа. Ще им осигуряват оръжие, инструктори и пари. Турция също ще помага. ИДИЛ ще живне отново. Идлиб е последна крепост на тази забранена в повечето страни организация.

    Коментиран от #29, #30

  • 24 Обичам свинска пържола

    25 11 Отговор

    До коментар #15 от "Вовка":

    Само един тъ..к не знае как се води война, първо се бомбардират околностите и който иска бяга това е ясен знак че армията идва! Убитите са от Туркайда и ИДИЛ най-вече християни и кюрди. Изселените също са от ИДИЛ и Туркайда до 2015 са изселени 90% от всички изселници когато терористите вилнееха в цяла Сирия. А иначе нека Ердо заповяда, първото което Асад ще направи при тотална война е да завземе Сармада после ако е човек може да ги пуне турските войничетата да се приберат иначе ако му падне пердето трябва да ги изтребе до крак да им дойде акъла в главата на обикновения турчин защо подкрепя един терорист диктатор който иска да завладява света.
  • 25 Начо

    3 19 Отговор
    Взаимно да се изтрепват.рашисти ислямисти и всякакъв боклук
  • 26 Бачо Киро

    29 7 Отговор
    Никакво спиране на огъня в Идлиб, всичкото там е идилец. Французите да не се праят на путяци, щото си гръмнаха хората в собствената държава само и само да си намерят повод да идат да мятат ракетки, сега видиш ли, като останаха само идиляци и "ооо стига гърмяхте орицата" .... Макарончо, не бъди слуга ми си сед на задника.
  • 27 Бачо Киро

    29 8 Отговор

    До коментар #11 от "Слава Европа обединена!":

    Кви цивилни в Идлиб бе бастун, ти нормален ли си? То ако става въпрос все цивилни ходят с калашници и гранатомети, не е като да са си облекли униформата на САЩ, а едва ли не са им дали като са ги обучавали, поне на оригиналните превратаджии. Няма цивилни в Идлиб, ако има някой неутрален, то отдавна се е изнесъл. ИДИЛ да не мислиш, че ще търпи неутрални? Що сте такива големи бели птици ...
  • 28 Обичам свинска пържола

    23 5 Отговор

    До коментар #17 от "Ххх":

    Ти нормален ли си????
    Как се рискува родина???
    О боже мой и ти си потомък на Левски, Ботев, Раковски, Бенковски и т.н.
    Хората си искат държавата и свободата не искат османска империя, Турция казваше държим на териториалната цялост на Сирия, все по-ясно става че няма намерение да върне завзетите територии. Никой вече не говори за избори и за единение защо? Защото които и да изберат в Сирия Турция няма намерение да върне Идлиб и Албаб.
  • 29 Ххх

    6 10 Отговор

    До коментар #23 от "Румяна Костова":

    Да, за това съм напълно съгласен с теб. Но ти например, можеш ли да прогнозираш, как ще се развият нещата ако Турция предприеме по - масирано настъпление срещу армията на Асад ? Аз лично от това се притеснявам. Какво ще е развитието при някакъв по - сериозен конфликт от сорта ? Все пак търпението на Ердоган надали ще е безкрайно. И ако армията на Асад не се окаже достатъчно силна да ги спре, сигурно ще трябва по - сериозна руска намеса с всички произтичащи от това последици. Възможно е примерно Турция да се опита да атакува руските бази в Сирия Хмейним и Тартус. А какъв ще е руският отговор в такъв случай ? Ответен удар по турски бази, и Инджирлик включително, където има натовски военни ? Възможно е Турция да затвори проливите, и така да спре руския достъп до Сирия през Черно море. А все пак основните руски доставки за Сирия минават от там.

    Коментиран от #31

  • 30 Обичам свинска пържола

    4 17 Отговор

    До коментар #23 от "Румяна Костова":

    Това не е вярно че американците подкрепят ИДИЛ или Алкайда. Напротив Американците се биха с тях. Цялата подкрепа идва от Катар и Турция. Ето и сега пресен пример Идлиб е заобиколена само от Асад и Турция а Алкайда има танкове, гаубици, РПГта и т.н.
    За съжаление омразата на САЩ е много голяма към Русия и то при положение че никога не са воювали??? Понякога играят на ръба, но директно никога не са подкрепяли терористите.
    Също другият мит Америка няма нищо общо с арабската(ислямска ) пролет. Всичко дойде от Катар с тяхната финансова и най-вече информационна мощ на Алджазийра. После Турция пое щафетата с военната си мощ.
  • 31 Обичам свинска пържола

    9 9 Отговор

    До коментар #29 от "Ххх":

    ХаХа много надалече отиде терористкият плъх като види СУтата и ще му увехне смелостта. Ще се пробва като при щатите да изпрати някой самолет, обаче тука няма да мине и като не успее операцията му ще бъде да смени алкайда с ТФСА управление и така ще обяви успешна 4 операция досущ като Ефратски щит.
  • 32 Ха ха ха

    9 1 Отговор

    До коментар #9 от "удивен":

    Че той от там пише, има раздвоение на личността, просто българче се мисли за турче
  • 33 Хахаха....

    26 3 Отговор
    Непобедимара тутска армия!? Асанеее, нещо да.то говорят имената Люлебургас, Чаталджа, Одрин? Знаем я колко е непобедима турската армия. Срвщу жени и деца са аслани. Виж срещу истински войници, са си насрани. Те с едни кюрди не могат да се справят, ти ми говориш срещу редовна армия. Я се скрий резак недоклатен.

    Коментиран от #40, #41, #57

  • 34 стоян георгиев

    1 6 Отговор
    руската идея е да помогне асад да влезе в идлиб като от там да избяга населението недоволно от режима му,а турската е там да остане ал каида като местна структура на самоуправление.и двете позиции са неприемливи за европа и сащ и няма да се вземе сериозно отношение докато не се изпотрепат бившите съюзници!

    Коментиран от #51

  • 35 Я стуечну

    6 0 Отговор
    кАжи ни кое е приемливо за европа и сащ? нещо кат либия ли? или кат ирак?
  • 36 До 30

    8 2 Отговор
    Ал Каеда кой ги създаде бе? Осама кой го обучи? И ти да не мислиш че Катар или която и да е държава в района ще направи нещо без разрешението на американците? Особено тия плазмодии катарците? Или саудитците?

    Коментиран от #38

  • 37 Експерт

    5 12 Отговор

    До коментар #2 от "Светлана 🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺":

    Светлано, ако турците решат ще ритат ушанки до Москва и вие головодниците не можете да направите нищо.Мюсулманите в Русия на чия страна ще застанат според теб?

    Коментиран от #39

  • 38 Обичам свинска пържола

    5 3 Отговор

    До коментар #36 от "До 30":

    До там ти стига акъла да кажеш ама Осама кой го обучи. А Хитлер кой го обучи а Сталин и т.н. а Чикатило кой го обучи?
    Да САЩ обучи Осама, тогава никой не е знаел че някога този човек ще създаде Алкайда и ще направи толкова бели. САЩ са търсели силен човек да се опълчи срещу Руснаците. САЩ нямат никаква полза от джихадисти и ислямисти или от слаба Европа между другото Русия също. Някой си мисли абе я виж картата тези дребосъци Катар как така? Еми така Катар има Алдйазийра която е много могъща сред арабите като СНН примерно. Освен това имат мнооого пари. И не на последно имаха амбиции да са лидери сред арабите затова и се съюзиха с Турците щото пък те имат много оръжия. Е да ама сега всички ги мразят защото са предатели.
  • 39 Обичам свинска пържола

    5 3 Отговор

    До коментар #37 от "Експерт":

    ХаХа кои точно в Дегестан или Чечня дето имат едни калашници и нищо друго. По тая логика а кюрдите и арабите в Турция на коя страна ще застанат много сте пр...ти войникът няма думата важни са къде са оръжията и командването.
    Ама Турция имала еди колко си армия е и Египет има по голяма Индия още тези войничета за барбекю ли ще ги ползваш?
  • 40 Обяснение

    2 7 Отговор

    До коментар #33 от "Хахаха....":

    Той Асан има предвид, че турската армия е непобедима за руската армия, защото от 11 войни с Турция Русия е загубила 9
  • 41 Хахахс

    2 9 Отговор

    До коментар #33 от "Хахаха....":

    Ами че и от Люлебургас, и от Чаталджа и от Одрин бягахте като мишки бре...затова и не са български

    Коментиран от #48

  • 42 Русия се е хванала за идлиб

    1 8 Отговор
    Като удавник за сламка. От Идлиб започнаха протестите срещу сатрапа Асад и остане ли Идлиб непокорен то Асад ще си отиде бързо, защото вече сирийците(колкото са останали от тях) ще имат пример и при едни избори каквито неминуемо ще има ще бият шута на сатрапа, а с това и на руското присъствие там.

    Коментиран от #45

  • 43 един от всички

    8 2 Отговор

    До коментар #17 от "Ххх":

    Играта Стани Богат е друго нещо. Може да спечелиш повече,а може и да загубиш всичко. Но при Асад нещата не са така. Той си иска освобождението на Идлиб,която си е негова територия. И той не може да загуби -има за съюзник Русия. Който е бил с Русия,никога не е губил,а който е бил против Русия,никога не е печелил! Неоспорим исторически факт!

    Коментиран от #53

  • 44 Yavuz

    3 9 Отговор
    Турция изрита Русия от Либия, сега е ред и от Сирия да бъде изритана. Руснаците са обречени да бъдат вечно бедни заради кухия бабаитлък който се опитват да раздават на всякъде,но не пред всеки минава това. Тия приказки от рода на хипер супер оръжия пред турците няма да мине, мечката само ултра газ може да пусне.

    Коментиран от #46, #47

  • 45 Обичам свинска пържола

    3 2 Отговор

    До коментар #42 от "Русия се е хванала за идлиб":

    ХаХа отново анадолска дезинформация, Идлиб няма нищо общо с арабската пролет и започналите протести :))). Проблемът е че граничи с Турция от където влизат терористи и трябва да се овладее границата иначе ще идват още и още.
  • 46 Обичам свинска пържола

    6 3 Отговор

    До коментар #44 от "Yavuz":

    Отново анадолска агенция :)). Турция е по бедна от Русия а Хафтар си е там и чака удобен момент европа да се наиграе на МИР.
  • 47 Времето ви изтича

    8 2 Отговор

    До коментар #44 от "Yavuz":

    Ако има някой ,който да е шампион на кухият бабаитлък ,то Турция държи първото място .Времето ви изтича .То е само няколко месеца ,докато заработи Сев. Поток 2 .След това рашаните няма много да ви бавят . За това и падишаха ви е нервен и бърза.
  • 48 Златен шанс се пропиля

    5 1 Отговор

    До коментар #41 от "Хахахс":

    Ако не беше Фердинанд толкова безмозъчен ,да нападне Сърбия и Гърция взети заедно ,заради пустата Македония , твоите сънародници щяха да го посрещнат в Константинопол , върху златна колесница , като. римски император .
  • 49 Чата

    5 0 Отговор
    Граждани, не забравяйте, че там има сериозни интереси пред които лицемерните хуманитарни вопли нямат стойност! Също не забравяйте, че скоро там загинаха руски военни и колегите им се престарават и хич не им дреме колко народ ще избият. Дори Путин не може да ги контролира, щото им писна да имат оръжие с което да съсипят света, а да се държат като девици.Както прави великия аскер, когато кюрди и сирийци убият турски войници. Нали така!?
  • 50 Наблюдател

    6 3 Отговор
    Мачкай Вова , избии и последните уроди сърцеди !!! Мачкай без пощада къде , каквото и падне !!!!
  • 51 Констатация

    7 1 Отговор

    До коментар #34 от "стоян георгиев":

    Да така е Стоене ,почти уцели с камък морето. Идеята на Русия и Асад да изтласкат платените от вън контри ,е поне тези които останат живи .Идеята на Турция е да ги съхрани ,защото вече е наляла много милиарди в този конфликт, а има опасност да остане без кравайче. Идеята на САЩ и Европа е ако може Русия и САЩ. сериозно да се сбият ,колкото повече толкова повече . После да слязат на бял кон да спасяват Турция , и едни нови 30 години турска американска колония , силно подчинена на САЩ .Така се случва обикновено ,когато една регионална сила се опитва да се прави на Велика сила.

    Коментиран от #52

  • 52 Констатация

    2 0 Отговор

    До коментар #51 от "Констатация":

    Опс неволна грешка , да се чете Русия и Турция сериозно да се сбият.
  • 53 Ххх

    1 5 Отговор

    До коментар #43 от "един от всички":

    Ами като ти цитирах стани богат, точно това имах в предвид. Че има вариант и да загубиш всичко. Представи си, малко вероятно е наистина, но при едно масирано турско сухопътно настъпление, ако сирийската армия не ги удържи, докъде ли биха могли да стигнат ? Да си върнат изцяло Идлиб ? Ами ако продължат към Дамаск ? Малко вероятно наистина, но защо напълно го изключваш ?

    Коментиран от #54

  • 54 Обичам свинска пържола

    3 1 Отговор

    До коментар #53 от "Ххх":

    А ако Асад вече се е договорил с кюрдите?
    Ако Асад настъпи към Хатай а Кюрдите към Диарбекир?
    Това си граничи с фантазия, всичко ще се ограничи до Идлиб засега.
    Не забравяй, че след Идлиб първото място което ще посети САА е Ал-баб.
  • 55 ДО АСАН ОТ ХАСАН

    0 1 Отговор
    ВАЙ,ВАЙ,ВАЙ! АСАНЕ, ДА НЕ СИ ИЗПРАТИЛ ВЕЧЕ ЖЕНА СИ НА ПРЕДНИТЕ ПОЗИЦИИ! ИНАЧЕ НЯМА АЛЕПО, НЯМА СИРИЯ, НИТО ...МОСКВА! АПАП, Я ОДИ НА 4-ТИ КИЛОМЕТЪР ДА ТЕ ПРЕГЛЕДАТ, ЧЕ ММОЖКО ТИ Е ДОШЛО ОТ НАВЕЖДАНЕТО ЗА САПУНЧЕТО ПРЕД ПАДИШАХА! АЙ ШИ ТЕ И ДПС АГЕНТА! ТЕБЕ ДА НЕ ТЕ Е ОБУЧАВАЛ МЪДРЕВСКИЯ "ВЕРГИЛ" и още дето на село му на всяко МАГАРЕ МУ ВИКАТ "РАМАДАН", КАТО МАЙСТОР ПО ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА! ТЪЙ, ДЕ И ЗА КРЕМИКОВЦИ! А И ОЩЕ КОЛКО ДРУГИ РАБОТИ! ЗА ТЯХ МНОГО СЕ ПИСА В 24 ЧАСА ПРЕЗ 2009г., КАКВИ ГИ Е ВЪРШИЛ С РАЗГРАДСКАТА СИ ПОСТАВЕНА ФИРМА " А Н Т О Р А" ЕАД - отворете нета с името на тази фирма и НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ ЗА ГЛАВАТА! ПРЕВЪРТЯХА ДАЛАВЕРАДЖИЙСКАТА НАД 100 000 000.00лв...ПО ФАКТУРИ И ПО ТОВА ВРЕМЕ СИ КУПИ ВИЛАТА В...МАРМАРИС!!! АМА КОЙ ДА ПРОВЕРИ КАКТО ТРЯБВА? КЪДЕ СТЕ Д А Н С, Г Д Б О П И ГЛАВЕН ПРОКУРОР ??? ЗА МЕСТНИТЕ ПРАВООХРАНИТЕЛИ ...МИР НА ПРАХА ИМ ! ХАСАН-АСАНЕ, ДА НЕ СЕ ОКАЖЕШ И ТИ ОТ ТОЗИ КРЪЖЕЦ НА ЕНЕРГЕТИЦИ, ТЕЦАДЖИИ, КЮМЮРДЖИИ, ХИДРОИДЖИНЕРИ, БАШ ДОКТОРИ, МАСТИТИ ПАРЦЕЛАДЖИИ В БУРГАСКО И ПО ДР. МЕСТА, БИЗМЕСМЕНИ-МЕТРАНПАЖИ, ДАЛАВЕРАДЖИИ А ЛА ОРИЗ "БИСИРОВ" ПАРДОН" "БИСЕРЕН" и спираме, тъй като нета няма да ни стигне, А, АПАП? Е ПО ТОВА СЕ ПОЗНАВАТЕ ОТ ТАЗИ ОТКЪРМЕНА ОРДА-ПРЕСТЪПНИЦИ ...ВСЕ НА ЧУЖДОТО ГЛЕДАТЕ! А ТИ, МУШМУЛЧО, СИ НАПРАВО ГОТОВ БАЙРАКТАР НА ЕРДОГАН И ЗАЩО ЛИ НЕ ОТИДЕШ ДО МОСКВА ДА ГО ЗАБИЕШ НА ВЪРХА НА КРЕМЪЛ,О, ЦВЕТЕ НА АНАДОЛА, ЧЕ ДА ВИДИШ КАК ТЕ ЧАКА РУСКАТА ГВАРДИЯ ЗАД СТЕНИТЕ! НО ТИ СИ СВИКНАЛ, САМО ДЕТО ТОЗИ ПЪТ И СРАМА
  • 56 ДО АСАН ОТ ХАСАН

    1 1 Отговор
    И БОЛКАТА НА ТЕБ И СУЛТАН ЕРДОГАН ЩЕ Е БАЯДЖА ГОЛЯМА!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 ПЕНКО

    5 1 Отговор
    НЯМА СПИРАНЕ НА ОГЪНЯ , А ТУРЧОЛЯТА НЕ МОГАТ ДА ВОЮВАТ !!! И НЕ СЕ ПЪРКАЙТЕ САМО ЗА РУСИЯ - ТАМ СА И ИРАН И ХИЗБУЛЛЛА !!!!!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания