10 Април, 2020 13:30 2 579 10

Украйна иска среща на Нормандската четворка

  • украйна-
  • среща-
  • нормандска четворка

Водят се преговори с другите страни от групата

Украйна иска среща на Нормандската четворка - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Украйна работи за нова среща на върха в Нормандската четворка, съобщи ТАСС.

Украинският министър на външните работи Дмитрий Колеба обяви, че в момента се водят преговори за съгласие на останалите страни от групата. Вероятно ще бъде обсъдено и провеждане на срещата във видео формат.

„Работим за получаване на съгласие от останалите три държави. Първо ще определим дата, след което ще обсъдим в какъв формат ще е срещата“, заяви Кулеба.

Руски представители обявиха, че такава среща би имала смисъл при приемане на решенията от срещата в Париж. В Нормандската четворка участват Украйна, Русия, Германия и Франция.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хубава работа ама

    33 2 Отговор
    Гладна кокошка, срещи сънува.
  • 2 Путин

    29 1 Отговор
    Никаква четворка, само тройка...шведска!
  • 3 Бай хой

    29 1 Отговор
    Тия май се моли за среща с Путин? Комедиант. Факт.
  • 4 Абе само

    16 1 Отговор
    Вас чакаме!?....Адееее....
  • 5 Абе

    16 1 Отговор
    Що бе, няма проблеми да му отделят 5-10 минути от времето си в конферентна връзка........и без тва всички са се изпокрили сега, поне малко да се разнообразят и да се посмеят с тоя........нали е профи комедиант, поне това му се удава! Путя явно директно ще му каже на края че го чака на червеното килимче да целува ръка, и квото още там му подаде.......иначе глаааад батко!
  • 6 Сандо

    22 1 Отговор
    На кого сега му е до Украйна?
  • 7 Шекспир

    15 0 Отговор
    Дребен хитрушко.Нищо не са изпълнили и пак среща.Москва на сълзи(и на комедийни шашми) не вярва).Този мишок май се натяга да нодхитри Путин?Първо да върне територията Украйна на Русия и тогава могат да му обърнат внимание.
  • 8 Остап Бендер

    6 1 Отговор
    Тоя иска от слаб комедиант да стане добър шегаджия.Първо да започне от класиката-"Дванадесетте стола" и "Златният телец",след това да прескочи до руския град Одеса и да положи цветя на статуята ми в централната градска градинка и на бащите ми Илф и Петров,пък тогава да се упражнява в шегаджийство.
  • 9 Моряк

    11 1 Отговор
    Заслужава си подигравките човечето.От 30 години посещавам Черноморско-Азовските пристанища-как пък веднъж не чух някой да говори на украински.Освен по телевизиите,дето ги задължиха.
  • 10 ДО Р.РАДЕВ И Б.БОРИСОВ

    1 0 Отговор
    МОЛИМ ИЗПРАТЕТЕ СПЕЦИАЛНО ОБЛЕКЛО В УКРАЙНА НИЕ СМЕ БРАТЯ ОСОБЕНО С ГРАД КАЗАН ТАМ ИВАН ГРОЗНИ Е ИЗНЕСЪЛ 12КОРАБА ЗЛАТО ОТ ПРАБЪЛГАРСКИЯ ГРАД И В СЕЛО МАЛАЯ ПЕРЕШЧЕПИНА ,КЪДЕТО 1912г Е ИЗНЕСЕНО СЪКРОВИЩЕТО НА КАН КУБРАТ В ЕРМИТАЖА СЪЩО Е ОТКРИТ ГРОБА МУ
Новини по държави: