Last news in Fakti

24 Април, 2020 20:22 3 804 12

САЩ закупуват самолетни билети и гориво

  • сащ-
  • донад тръмп-
  • самолети

Така се подпомагат авиокомпаниите

САЩ закупуват самолетни билети и гориво - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Правителството на САЩ може да закупи самолетни билети за 6 години напред. Това заяви американският президент Доналд Тръмп, цитиран от FOX News.

Идеята е да се подпомогнат авиокомпаниите. До този момент правителството одобри четири програми за подпомагане на икономиката.

Сега бяха обявени още $ 500 млрд. подкрепа на бизнеса. Така се разглежда идеята за закупуването на самолетни билети и гориво за американското правителство.

Американски щати вече са започнали да намаляват добива на петрол. Държавният глава очаква допълнително намаляване да договорят Саудитска Арабия и Русия.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Летчик

    35 2 Отговор
    Така и шкембе воевода е закупил изтребители за 6 години напред.
  • 2 Брат за Брата

    20 7 Отговор
    Фалира Фащ , ама не ви признава .

    Коментиран от #12

  • 3 Иван

    17 5 Отговор
    Иэточно-европейските колонии на какви квоти ще бъдат эадължени?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Потребител на бензин

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Глупаците не осъзнават мафиотските схеми":

    Я ПАК.
  • 6 Иван

    7 3 Отговор
    Бойко Борисов ще каже че България не е получила натиск от САЩ,просто приятелски и съюэнически отношения.
  • 7 Глупаците не осъзнават мафиотските схеми

    13 3 Отговор
    Стадото НЕ ОСЪЗНАВА, че тези мерки целят да ПОДКУПЯТ БИЗНЕСМЕНИТЕ, които ще си получат печалбите без да им работи бизнеса, НО стадото ще бъде спряно да пътува, да се храни, да се лекува, да се облича!!!! Целта е масово унищожение на работници, пенсионери, деца и всички обикновени граждани. Затова плащат нереализираните печалби на бизнесмените, за да могат да ги привлекат на своя страна в избиването на населението!!! От къде накъде ще получават пари за нереализирани печалби без да им работи бизнеса? Едно е да получиш субсидия или безлихвен кредит за да стартираш работата, друго е да плащаш милиони и милиарди за нереализирани печалби. По тази логика всеки бедняк трябва да иска компенсация, че политиците създават инфлация на цените, защото с 1000 лева заплата през комунистическо щяха да купят 8000 хляба, а сега могат да купят само 800 хляба. Това са пропуснати възможности за бедняците, които вместо да купят в пъти повече стока със същата си заплата, те ще купуват в пъти по-малко, заради инфлацията. ХАЙДЕ ОБЕЩЕТЯВАЙТЕ БЕДНИТЕ С МИЛИОНИ!!!!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Лъжат като насрани

    9 3 Отговор
    Всички милионери и милиардери се тупаха в гърдите как бизнесите им били непоклатими. А по документи компаниите им имат милиони и милиарди резервни пари. Как така за 2 месеца карантина ВЕЧЕ ВСИЧКИ СА ПРЕД ФАЛИТ??? Как става това бе? Уж държавата изплаща заплатите на работниците им, уж им дават безлихвени кредити. Уж продават стоките с големи надценки за да имали резервни пари за черни дни, а какво се оказа, че нямали пари крушката на лампата да сменят. Що нямат пари? ЗАЩОТО ЛЪЖАТ!!! Най - сладко е да получаваш камиони пълни с пари без да работиш!!! Всички мързеливи богаташи сега са наредени да взимат безплаъи милиони и милиарди
  • 10 Tzar

    6 1 Отговор
    Отидете да видите! (Бог създаде хората,а “Колт” ги направи равни.)
  • 11 цербер

    1 0 Отговор
    До този момент правителството одобри четери програми за подпомагане на икономиката. ЧЕТИРИ,а не четери.
  • 12 Блядостан

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Брат за Брата":

    Още от 1983 година във вестник Крокодил пишеха че фалират и са зле. Но аз бях там и видях. Американците се наживяха за три живота напред. А спрямо стандарта на някой държави даже и за тридесет. Никой не си държи шапката като се качва в метрото и не танцува с чантичката.