Last news in Fakti

6 Май, 2020 21:35 6 372 35

Русия и САЩ с разговор на високо ниво

  • русия-
  • сергей лавров-
  • сащ

Разговор между Майк Помпео и Сергей Лавров

Русия и САЩ с разговор на високо ниво - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният секретар на САЩ Майк Помпео проведе разговор с руския външен министър Сергей Лавров, съобщи ТАСС.

Двамата са обсъдили двустранни въпроси. Обменени са били мнения по различни въпроси.

Разговорът е разгледал глобалната сигурност. Лавров се е изказал в подкрепа на договора СТАРТ.

Разгледани са варианти за подобряване на двустранния диалог. Руската страна е заявявала, че е готова да разшири споразумението.

От там все още не са получили американски отговор по темата. Двамата са съгласни за нуждата от международно сътрудничество.

Обсъдена е била дейността на Съвета за сигурност на ООН. Очаква се допълнителен диалог.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 32 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен язовец

    23 116 Отговор
    Разговорите с Русия са празно губене на време.

    Коментиран от #4, #20, #25

  • 2 Ю Кортес

    18 105 Отговор
    Дали русия все още има възможност за почетна капитулация
  • 3 крава боб яде ли

    98 14 Отговор
    Руснаците знаят предварително че краварите ще се дърпат и за това си правят гаргара с тях.
    Да ги види цял свят колко пари струват.
  • 4 898

    92 14 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен язовец":

    Разговорите със САЩ са празно губене на време.
  • 5 Чингиз Хан

    87 9 Отговор
    Краварите само като чуят за Русия и адреналина им пада в петите.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Бонифаций

    78 8 Отговор
    Краварите и техните наемници са яли бой от венецуела !

    Заловени са трофеи и пленници.
    Пленниците потвърдили, че са преминали през курс за разузнаване и саботаж в базата на краварника. Тяхната задача била да убият редица видни политици и членове на правителството на Мадуро с надеждата да дестабилизират ситуацията в страната и да свалят самия Мадуро.

    Коментиран от #10

  • 9 Рошко

    50 6 Отговор
    Помпео помолил лавров, моля ти се лавров нека да ви свалим санкциййте

    Коментиран от #30

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Жалко

    8 74 Отговор
    Груба американска грешка трябваше директно с Томахоук и Б-52 да убият тоя Мадуро.А тоя Мадуро не ходи ли на официални посещения чужбина да го свитнат отнякой покрив.Дeйбa плъхa латиноамерикански.

    Коментиран от #13, #33

  • 12 Чехов го е казал

    13 57 Отговор
    А. П. Чехов


    Пиянството, неграмотността, тъпoтaтa и ограничеността на руснака изостанал от Европа с двеста години, връзващ и до днес не съвсем уверено гащите си, за пореден път показва, че с него не трябва да се дружи, защото той разглежда дружбата като слабост.

    Коментиран от #29

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Декамерон

    51 4 Отговор
    Краварите наели колумбийци да нахлуят във Венецуела. Ама яли як кютек.Колумбийското правителство отрече обвиненията, а от бялата колиба мълчи — казва, че няма нищо общо с инцидента.

    Но сред пленниците се оказа официален агент на Управлението за контрол над наркотиците (DEA) към Министерството на правосъдието на САЩ. Нещо повече, той се оказа още и заместник ръководител на операцията — Робърт Колино.

    Сред задържаните са установени и двама американски наемници от частната военна компания Silvercorp Люк Денман и Аарон Бери.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 не може да бъде

    43 5 Отговор
    Прочетох как един неграмотен "историк " /номер 6 /цитира някаква извадки на развален руско-български,че договор с Русия не струва и хартията ,на която е написан.А истината е такава-има едно едно изказване относно това какви трябва да бъдат отношенията с Русия -тези думи се приписват на Бисмарк,макар че няма оставени писмени доказателства,че той е авторът - "Не се надявайте, че възползвайки се от временната слабост на Русия ще получавате вечно дивиденти .Руснаците винаги идват за парите си!И когато дойдат,подписаните от Вас йезуитски договори,няма да струват и хартията на която са написани ...с руснаците трябва да се играе честно или изобщо да не играе...".Дали Бисмарк го е казал наистина ,никой не е потвърдил категорично,но доста историци са склонни да считат ,че това са негови думи...още повече ,че те са почти пророчески и потвърдени от историята ....
  • 17 Docenta

    7 45 Отговор
    На Ушанките трябва постоянно да им се набива канчето,иначе от друго не разбират
  • 18 Гого

    38 5 Отговор
    Защо ли се срещат? Нали Тръмп викаше с цяло гърло срещу Русия? Или защото Русия въпреки всички санкции, в момента е доминираща във военните и комически технологии и Вашингтон усеща дебелия руски палец отзад? Мантрата за мужика с ушанката и водката вече отдавна е само в мокрите сънища на някои наши и чужди лаладжии, позеленели от яд. Ми то нищо не може да остане скрито. Погледнете дори и you tube има доста неща от които да си сверите часовника. А тези които искат има достатъчно специализирани, обективни сайтове по темата. Та това поведение се видя и от отношението на Тръмп към Ким Чен Ун. Докато си мереха бутоните и като се разбра, че Ким се е чалнал и наистина може да натисне бутончето, русата перука го обяви за "велик водач на своя народ". Та правете си изводите. Колкото и да не им се иска на някои, в момента Русия е най-мощната във военно отношение държава и това е безспорен факт. Та преговори ще има, иначе.........
  • 19 не може да бъде

    29 4 Отговор
    Един мой познат-българин ,женен за рускиня,с когото за съжаление от много отдавна не съм общувал,защото му загубих следите, веднаж така ми обясни как да се отнасям с руснака - ако се отнасяш
    добре ,от него по-добър приятел няма!Не се опитвай да го мамиш и да го тикаш в кюшето,когато той е притеснен а ти имаш надмощие .Ако се опиташ да го мачкаш,заради приятелството той е готов да го мачкат,той може да търпи това известно време,а след това намира
    отнякъде половинка бръснарско ножче и с него ти прерязва гърлото !?
  • 20 Кгб

    25 3 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен язовец":

    Така е,трябва да се бомбят вече краварските шаврантии!!!
  • 21 ОФФ

    28 1 Отговор
    Помпео се помолил на руснаците отново да ги качат в космоса , че са забравили какво е чувството да си високо над всички. ха ха ха
  • 22 Намкьор

    2 7 Отговор
    погледни още веднъж снимката излежда ли ти на наркоман или пласьор.
  • 23 Намкьор

    1 4 Отговор
    погледни още веднъж снимката излежда ли ти на наркоман или пласьор.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Nikos

    1 5 Отговор
    DEUTCHLAND UBER ALLES ..
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Вече ти го написах,но ще повторя:

    10 1 Отговор

    До коментар #12 от "Чехов го е казал":

    Имаш проблем с функционалната грамотност. Казаното от Чехов -най- великия майстор на късия разказ - е в контекст и има своя конкретика. Не би било проблем да се направи същото с творби и на американски, и на английски, и на френски писатели - а и на български. Когато не достигат доводи, започват опити за манипулации под маската на псевдокомпетентност.
  • 30 Gost

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "Рошко":

    За какви санкции става въпрос като изключим санкцията,че Степан Степанич и Фйокла Ивановна и допълнителните Иван Иванич нямат право да посещават щатите. Търговията м/у САЩ и Русия и западна Европа си върви. Сигорно имаш впредвит България.
  • 31 007

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "ГосТ":

    Можало е и без такова говедо като теб.
  • 32 На село

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "ГосТ":

    Така ли избивате краварите?????
  • 33 Американците

    8 2 Отговор

    До коментар #11 от "Жалко":

    По принцип са си една голяма груба грешка.От самото начало , откакто са се появили на тоя континент са почнали да убиват и така до ден днешен Негри, индианци, голяма чистка е било.Ама със страшна злоба са ги избивали години наред като животни. И филмите им такива и децата им вече рецидивисти ,а всеки трети е с големи психически или физически проблеми.Жалки са и затова са нагли.Комплексари неграмотни.

    Коментиран от #35

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Иванчева

    0 1 Отговор

    До коментар #33 от "Американците":

    Ако бяхте толкова умен, колкото сте и неук, щяхте да знаете и колко народ е избит от Рашаните,...
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания