Last news in Fakti

11 Август, 2020 17:12 1 758 4

Колко се доверява Тръмп на Путин

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • владимир путин

Президентът отхвърли твърдения за техния диалог

Колко се доверява Тръмп на Путин - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният глава на САЩ Доналд Тръмп отхвърли обвиненията, че се доверява повече на руския президент Владимир Путин, отколкото на американските си съветници, съобщи FOX News.

Тръмп напълно отхвърли обвиненията, които дойдоха от Демократическата партия. Те твърдят, че той се доверява повече на руския президент, от колкото на службите в страната.

Твърденията се опират на срещата на Тръмп с Путин в Хелзинки. Тoгава спорове е имало около твърденията за руска роля в американските избори.

Изглеждало е, че Тръмп има повече доверие на руския представител. Държавният глава смята, че това е недостоверна информация.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El capon

    9 1 Отговор
    Бай Дончо, ще си сложи от руската ваксина, а това е показателно!
  • 2 ВАШИНГТОН

    6 3 Отговор
    От съветници до служби на сигурност има разлика а това че го е казала опозицията нищо незначи
  • 3 Факт

    10 3 Отговор
    Еми то цял свят има доверие на Путин-а пък ако го сравняваме с западните политици-Путин е класи над тях.Не случайно е най-влиятелният политик в света.
  • 4 не може да бъде

    6 0 Отговор
    Дали Тръмп се доверява на Путин е въпрос!Но съвсем очевидно е готов да води диалог.На фона на изявени представители на Демократическата партия,на известни американски журналисти и телевизионни и филмови звезди,които се държат като полудяли маймуни,съвсем очевидно е предимството при диалог с нормален човек!