Last news in Fakti

19 Август, 2020 15:09 2 324 5

Авиокомпаниите търсят да привлекат пътници

  • авиокомпании-
  • полети-
  • пътници

Обявиха нова кампания

Авиокомпаниите търсят да привлекат пътници - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Авиокомпаниите обявиха нова кампания, с която да убедят пътниците в сигурността на полетите, съобщи FOX News.

Основната идея е да се привлекат отново пътници към полетите. Запазените места в САЩ отново са замръзнали след бавно покачване през последните седмици.

Все повече хора са скептични към полетите. Оказва се, че спадът на въздушните пътувания достига 85% спрямо други периоди.

Някои водещи американски компании намалиха своите очаквания за възстановяване. От там обявиха, че са убедени в продължаването на работата, но очакват да има действия за повече пътници.

Пътниците се притесняват от начина на разполагане по местата в самолетите. Графикът може да се възстанови напълно след четири години.

Към момента транспорта в Азия се справя добре. В големи страни въздушният трафик се връща към своите нива с бърза скорост.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Приземяване

    6 4 Отговор
    Да ве постоянно си прибират незаконно парите от билетите при неосъществени полети и пр., а търсят нови балъци?

    Коментиран от #5

  • 2 Сосо - лосо

    2 1 Отговор
    Приземяване да, но за пътниците. Компаниите отдавна са притиснати до стената с тези ниски цени и се чудят как да компенсират. Нали не си мислите, че с 40 Евро билет компанията не е на загуба? Евентуалните печалби идват от товарите, които превозват! Затова при лоу-кост компаниите багажа се заплаща, за да имат място в каргото или да си платиш това място. Пътниците ако избият горивото и летищни те такси пак добре.

    Коментиран от #3

  • 3 Гошо

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Сосо - лосо":

    Е ама повечето летят без багаж
    Като отивам за 2,3 дни до някъде ,какъв багаж да нося, освен ръчен
  • 4 бизнес оферта

    0 1 Отговор
    Могат, да им перат чорапите и да ги сушат в движение.
  • 5 Съдията Дред

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Приземяване":

    Авиокомпаниите не връщат пари при провалените полети от пандемията, това навсякъде е държавна политика. Застрахователите и те не плащат. Не връщат пари и хотелиерите. Отнасят го обикновените граждани и туроператорите.