Last news in Fakti

22 Октомври, 2012 08:50 2 503 1

Кървава драма в американски спа център

  • драма-
  • стрелба-
  • кървава-
  • сащ

Полицията е намерила тялото на стрелеца, който се е самоубил

Мъж откри огън в спа комплекс в американския град Милуоки, щата Уисконсин, съобщиха американските телевизии . 

Шефът на полицията в Брукфийлд заяви, че при стрелбата са били убити трима души, а четирима са ранени. Няма опасност за живота на ранените.

Стрелбата е станала в "Азана дей спа" - двуетажен спа комплекс на площ 836 кв.м., разположен срещу търговския център в богато предградие на Милуоки. 

Стрелецът е влязал с пистолет в спа центъра, където работи жена му и прострелял седем жени, три от тях смъртоносно, преди да се самоубие, уточняват от полицията.

Стана ясно, че съпругата на стрелеца е имала заповед от съда той да не се приближава до нея.

Полицаите, които се отзовали на сигнала отначало мислели, че стрелецът е напуснал сградата, но по-късно открили тялото му в едно от заключените помещения. Радклиф Франклин Хотън, жител на Браун Диър, е бил намерен в сградата на спа центъра. Според експертизата той се е прострелял смъртоносно със собственото си оръжие. Няма други заподозрени по случая

Президентът Барак Обама е провел спешно заседание с шефа на ФБР и е разпоредил пълно разследване на случая.

Това е втората масова стрелба в щата Уисконсин тази година, припомня АП. 40-годишният ветеран от армията и поборник за превъзходството на бялата раса Уейд Майкъл Пейдж уби шестима души и рани други трима, преди да се застреля сам на 5 август в сикхски храм южно от Милуоки.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 никсън

    0 0 Отговор
    е за това не ходя на спа , щото може някой да ме сложи да "заспа" !!!!!