Last news in Fakti

10 Ноември, 2020 10:15 2 301 7

Тръмп има право да поиска разследване за нередности

  • джо байдън-
  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • избори-
  • мич макконъл

Тръмп все още не е признал загубата на изборите

Тръмп има право да поиска разследване за нередности - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Лидерът на републиканците в Сената на конгреса на Съединените щати Мич Макконъл заяви, че президентът Доналд Тръмп има право да поиска разследване за евентуални нередности на президентските избори, предаде "Ройтерс".

Тръмп все още не е признал загубата на изборите, след като кандидатът от Демократическата партия Джо Байдън събра достатъчно места в Избирателната колегия за победа. Макконъл заяви, че подкрепя Тръмп в намерението му да води правни битки, които да изяснят дали е имало измами на изборите.

По време на реч в Сената Макконъл не призна Джо Байдън за избран президент. Това обаче вече направиха четирима сенатори републиканци. След изборната нощ Доналд Тръмп заяви, че по време на вота са били извършени големи нередности, но не представи доказателства за тях.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знаменосец

    32 2 Отговор
    Разкритията ще бъдат шокиращи за публиката и е възможно да доведат до пълен обрат......
  • 2 Перо

    28 1 Отговор
    Доказателствата са представени в щатските съдилища,а не на Джоузеф Б.
  • 3 Диверсант

    23 2 Отговор
    Баба казваше че пилците се броят нанесен. Присъединявам се към #1 и #2 и чакам развръзката. Ако някой смята че Тръмп е правен в дупе бърка. Със сигурност е очаквал измамите и се е подготвил.
  • 4 Защо

    15 4 Отговор
    Пекин не приема Байдън? Значи има някакви доказателства,които и Тръмп ще получи.

    Коментиран от #5

  • 5 Диверсант

    23 3 Отговор

    До коментар #4 от "Защо":

    Снощи гледах да със запасен генерал от разузнаването им. Още 2014 година демократите са направили софтуерна програма която може да прехвърля гласове от единия към другия. Сега предстои ръчно броене
  • 6 246

    13 2 Отговор
    Реално погледнато, колкото и да е фрапантна измамамата, невъзможно е представяне на доказателства веднага сутринта след изборната нощ. Нужно е малко време и ресурси. Някой трябва да направи списъците на гласувалите над 100 годинишни дълголетници като начало. Докато шашмите с изхвърлените бюлетини за Тръмп, дошли по пощата са недоказуеми. С изключение на случаите, когато тези бюлетини са намерени в близката канавка или някъде наблизо. Страната, която учи целият свят на демокрация не се е погрижил в избирателните участъци да има камери.

    Коментиран от #7

  • 7 247

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "246":

    Камери?! Уместен въпрос.