Last news in Fakti

10 Декември, 2020 16:30 2 409 15

Доналд Тръмп подкрепи иск за изборите на Тексас

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • тексас

Оспорват се изборите в четири щата

Доналд Тръмп подкрепи иск за изборите на Тексас - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният глава на САЩ Доналд Тръмп се обърна към Върховния съд на САЩ, съобщи FOX News.

Президентът иска да бъде включен в иска от щата Тексас. Щатът настоява за признаване за недействителни на резултатите от изборите в четири региона.

Искът е подаден от тексаския главен прокурор. Той се разглежда от Върховния съд. Визират се щатите Джорджия, Мичиган, Филаделфия и Уисконсин.

Смята се, че промените, които са направили в избирателните програми са незаконни. Настоява се изборите в тези щати да бъдат обявени за недействителни.

Представители на седемнадесет щати подкрепиха иска. Визират се нарушения в гласуването по пощата.

Тръмп подкрепя щатската инициатива.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен

    14 19 Отговор
    Малиииии, луд умора нема. Само дето се поти
  • 2 САЩ

    29 8 Отговор
    Тръмп отново ПРЕЗИДЕНТ......
  • 3 Сила

    29 8 Отговор
    Тексас е единствения останал наистина американски щат!!! Реднексове и каубой!!! И всички носят огнестрелни оръжия!!!

    Коментиран от #4

  • 4 Сащ=провал

    12 4 Отговор

    До коментар #3 от "Сила":

    Така е а другото са латиноамериканки и източноеврооейки напъвани от латино азиато нгри и джендъре.
  • 5 Коректно

    6 0 Отговор
    поднесена новина .по темата Най-после и във Факти.бг.
  • 6 ЦРУ

    5 6 Отговор
    ПОЧНА ГИ !!! Знаем веднага след изборите ...410 - 124 ел. гласа за Тръмп ...казаха го ВОЕННИТЕ от ИНФОРМ. отдел на Армията...следящ за " КИБЕРНАПАДЕНИЕ над САЩ"....засекли КИБЕРАТАКА с-у Тръмп....от Раша...Китай и Иран ...след като фирмата преброител( финансирана от фондация " КЛИНТЪН " ) включи машините си към ИНТЕРНЕТ ! .......СЛЕДВА ТОТАЛЕН ПОГРОМ над демократите.....а в деня на встъпване в ВТОРИ МАНДАТ.........ТРЪМП ще обвини Байдън и виши демократи в ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ !!!!......А в Тексас са ПИЧОВЕ....всички ходят със каубойски шапки....със " КОЛТ"-ови и имат БВП ПО -ГОЛЯМ от този на Раша !

    Коментиран от #8

  • 7 туйонуй

    10 9 Отговор
    Циркът няма да свърши преди 20-ти януари, това е ясно. Но с последните действия, се премина нова, опасна, граница на разделянето на населението. Дано всичко се окаже само "отклоняване на вниманието" и клоунът, свитата му и сектата му се успокоят преждевременно.
  • 8 Наблюдател

    3 7 Отговор

    До коментар #6 от "ЦРУ":

    Луд за връзване...
  • 9 не може да бъде

    3 1 Отговор
    О,Филаделфия вече щат ли е!?Подкрепям!
  • 10 стоян георгиев

    4 5 Отговор
    кои ги е почнал бе другар?отазаха му навсякъде и сега прокурора на тексас иска да скасират изборите в усконсин,тва е сега прокурора в белгия да настоява да касират изборите в унгария и унгарците слд като са обявили ясно че няма причина за това да се съгласят !само на такива като теб може да им доиде на акъла че нещо ще почне!всъщност всичко свърши преди ден,когато всички щати без един обявиха безусловно резултатите си.

    Коментиран от #13

  • 11 пратеникът

    7 4 Отговор
    Браво, най-истинския човек до сега е Тръмп.
    Дано успее , няма да му е лесно глобализаторите държат медиите и парите.
  • 12 пратеникът

    5 3 Отговор
    Браво, най-истинския човек до сега е Тръмп.
    Дано успее , няма да му е лесно глобализаторите държат медиите и парите.
  • 13 ЦРУ

    2 3 Отговор

    До коментар #10 от "стоян георгиев":

    САМО за тебе......по-бавно....дано разбереш !!!!! КОНСТИТУЦИЯТА на САЩ е ЕДНА за вс. 50 щати !!! Тексас казва. че - Пенсилвания...Мисури..Уйсконсин и Джорджия я НАРУШАВАТ...защото броят ФАЛШИВИ БЮЛЕТИНИ....идващи след КРАИНИЯТ СРОК - 8 часа на 3-ти !!! Към Тексас се присъединиха ОЩЕ 18 щата + Тръмп ! .....САМО за тебе .....СЛЕДВА - В.С. обявява изборите за ПРОТИВОКОНСТИТ......и праща "ИЗБОРИТЕ " в КОНГРЕСА !!!!! " ЩАТСКАТА КОМИСИЯ " в Конгреса ( състои се от 50 конгр. от ВСИЧКИ щати) ......ГЛАСУВА КОЙ да е Президент !ВСЕКИ щат има 1 глас ! В тази комисия ....26 са републиканци......23 демократи + 1 - либерал ! ПРИ 25 = 25.....гласува ВИЦЕПРЕЗИДЕНТА ! ПАНИМАЕШ ??????????? ......а пак САМО за тебе ...Тръмп каза за изненади .....В деня на клетвата (20.01.) на Тръмп .....той ОБВИНЯВА Байдън и виши от демократите в ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ !!!!

    Коментиран от #14

  • 14 стоян георгиев

    2 6 Отговор

    До коментар #13 от "ЦРУ":

    сега ти чети внимателно.нищо няма да се случи.нали прочете правилно?тръмп загуби изборите и пробва смехотворни комбинации за да направи евентуален скандал .подкрепен е активно от руската пропаганда на терен от която си част и ти.в унсконсин правят обстоини проверки за да открият нещо ама няма кво.загрижените за демокрацията в сащ фенове на лада като теб може да създавате удобни опорки саму тук.навсякъде другаде отдавна са ви дали свободно.за съжаление опорките ви дестват и страдаме като страна и народ жестоко,вече 80 години!
  • 15 Задоволство

    6 2 Отговор
    Екстра! - Доста шум се вдигна. Целият свят вече се съмнява в почтенността на тези избори, и с право. Колкото повече шум, толкова повече смелчаци ще се появят с истината. Скоро измамниците псевдо-демократи ще започне леко да ги втриса. Само като начало, де. После, колкото повече - толкова повече, нали?