Last news in Fakti

17 Януари, 2021 11:29 2 135 88

Проучват роля на други страни в протестите в Капитолия

  • вашингтон-
  • проучване-
  • капитолия

Разглеждат се различни трансфери

Проучват роля на други страни в протестите в Капитолия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американското ФБР проучва, дали протестите в Капитолия са били финансирани от външни страни, съобщи FOX News.

Проучват се различни твърдения. Смята, се че десни групи са получили големи трансфери преди седмици.

Става въпрос за трансфер от биткойни. Смята се, че те са били предоставени от френски гражданин.

Това е станало точно преди протеста. Проучват се контакти с различни страни.

Такива са Китай и Русия. Вероятно има опит за присвояване на данни.

Преглеждат се повторно различни доказателства.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мижи кьорчо да те лажем

    31 1 Отговор
    НАГЛИИИИИИИ!!!!!

    Коментиран от #56

  • 2 Бах

    32 2 Отговор
    Нека си проучват . Важното е че процесът на разпад започна и това е най радващо !

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 стоян георгиев

    4 35 Отговор

    До коментар #2 от "Бах":

    кое е радващо бе другар?разпада на сащ е свързан с огромен колапс .ще фалира цялата световна икономика и ще се нароят диктатори,ще има воини дето не си виждал и предполагал.егати и смешките.друг е въпроса че никакъв разпад не е станал.в сащ така си живеят ,тва че до сега ти си нямал достъп до демокрация и тва те шокира е съвсем друга тема!

    Коментиран от #7, #10, #12, #19

  • 5 нашия

    23 1 Отговор
    участие във финасирането на подправените резултати от изборите трябва да търсят а не финансиране на протестите-хората се самофинансираха за тия протести-а те произтичат от съмненията и недоверието към резултатите
  • 6 КОТарАК

    29 1 Отговор
    още в началото на историята писах , че ще изкарат Русия виновна

    Коментиран от #83

  • 7 Георгиев,георгоев....

    12 1 Отговор

    До коментар #4 от "стоян георгиев":

    ти каква джадия си

    Коментиран от #11

  • 8 Юсуффф

    19 0 Отговор
    По скоро дявола може да се насочи по пътя на добродетелите, отколкото евреите. Те са подли при несполука и нагли при сполука.Тези са именно дълбоката държава,всеки е виновен,ние не.
  • 9 324

    24 1 Отговор
    Ей, един ден не може без да споменат Русия и Китай. Ограничените кравари може да се впечатляват от "прозренията " , но светът се смее. Сега краварките като почнат да раждат "ТО" съвсем ще цъфнат и вържат.

    Коментиран от #37

  • 10 324

    19 0 Отговор

    До коментар #4 от "стоян георгиев":

    Малииий, ама как пък го измисли? По големи диктатори има ли, явно или не виждаш, или така ти изнася, или си заработваш центчета.?

    Коментиран от #13

  • 11 стоян георгиев

    1 22 Отговор

    До коментар #7 от "Георгиев,георгоев....":

    а ти си типичен соцносталгик другар.сакаш да ти изгори къщата за да запалиш на комшията плевнята!умник !пенсията дето вземаш от двеста долара при разпадането на сащ ще стане два ако въобще ще взимаш такава и сина от сащ дето ти праща за тока няма да може .тогава ще плачкаш ама пак без да се сещаш кви са ти били мераците!смях!та кои е джадията е ясно другар!

    Коментиран от #15

  • 12 Лентата

    20 1 Отговор

    До коментар #4 от "стоян георгиев":

    Е, това ако е демокрация, благодаря!

    Коментиран от #18

  • 13 стоян георгиев

    2 21 Отговор

    До коментар #10 от "324":

    кое се изнася бе красавец?откакто си със сащ магазините се напълниха.забрави кво бе 1986 година ?12 часа на ден без ток и празни рафтове!изнасяло се .изнася се оттук свестния и работлив народ и заминава към разпадащия се сащ щото тук е пълно с такива умници като теб,потдържащи кочината !ако не се смени мисленето тук ше останат само цигани да има кои да те масажира.

    Коментиран от #17, #24, #68, #87

  • 14 Бесен Язовец

    22 1 Отговор
    И във Факултета проучват защо е толкова мръсно имат съмнения, че някой си хвърля друг боклука там по улиците!
  • 15 Абе пундьо

    17 1 Отговор

    До коментар #11 от "стоян георгиев":

    За пенсия не се и надявам да стигна,както постоянно вдигат възрастта ,надали и ти ще доживееш,но промитият ти мозък няма нужният капацитет да го осъзнае
  • 16 БАЙ КРАВАРО АМЕРИКАНО

    19 1 Отговор
    Кой ми ср**" в памперса?
  • 17 Абе борсуцки 80-те

    12 1 Отговор

    До коментар #13 от "стоян георгиев":

    Бяха наистина златно време,но както писах ,кухата ти кратуна,ще го осмисли чак,когато Го поемеш целият

    Коментиран от #20

  • 18 стоян георгиев

    2 12 Отговор

    До коментар #12 от "Лентата":

    у нас няма демокрация другар.за демокрация са необходими граждани,тук преобладават селяните и соцносталгицитие ,както и циганите.тук е посткомунизъм,ситуация много по-лоша дори от комунизма.за съжаление при останалите бивши соцстрани нещата поотминаха ,но тук са стационарни.нали не мислиш че нинова,борисов,доган са демократи и тия дето ги избират с привативизма дето пишат и си вярват на щуротиите за сащ,европа,русия,ваксините ковид и т.н. и т.н.са адекватни към деомкрацията?
  • 19 Бах

    23 1 Отговор

    До коментар #4 от "стоян георгиев":

    Не знам как разбра , че без САЩ светът ще рухне . Митът за американската демокрация рухна за един ден . Оакаха си имиджа и сега ще си бършат задника с други държави . Интересно , как не разбраха , че има 10 - ки хиляди чужди шпиони готови да превземат капитолия !

    Коментиран от #25

  • 20 стоян георгиев

    1 19 Отговор

    До коментар #17 от "Абе борсуцки 80-те":

    златно време хахахаха!спри си тока тогава за по 12 часа бе тавариш!и си пусни чернобелия телевизор по час на ден!тва за поемането е че ти с тоя акъл го правиш ежедневно.затова си с 300 лева пенсия оти си много умен!ама има решение в северна корея приемат такива като теб без визи вземаи кучето да има кво да ядеш и тръгваи!смехоран!

    Коментиран от #22

  • 21 Бесен Язовец

    12 1 Отговор
    Руснаците хвърлиха бюлетините на Доналд в канавката!
  • 22 Нещастник режим на тока

    18 1 Отговор

    До коментар #20 от "стоян георгиев":

    имаше след 90-та,а ти явно си слушал за това,без да си го преживял
  • 23 стоян георгиев

    15 1 Отговор
    в америчката е демокрация та дърънка. който не харесва демократите го застрелват най демократично.
  • 24 324

    21 1 Отговор

    До коментар #13 от "стоян георгиев":

    Свестният и работливи народ го прогониха "демократите" от САЩ барабар с нашите пребоядисани "десиденти", защото унищожиха, разпродадоха и ограбиха на безценица икономиката ни и без мантрата, че България била фалирала. Колкото до празните магазини, не си спомням някой да е умрял по това време от глад, или да бърка в кофите както и бездомници, но това е демократично, а? Колкото до пълните сега със западни боклуци магазини по добре наденица "кучешка радост", отколкото суджуци и други боклуци от 20 г замразен месо. За плодовете и зеленчуците въобще няма да пиша. За сигурността в градове и паланки съвсем.

    Коментиран от #29, #30

  • 25 стоян георгиев

    3 21 Отговор

    До коментар #19 от "Бах":

    ами ако малко беше учил.малко не много.щеше да знаеш че сащ към момента са огромен консуматор на стоки и услуги от целия свят.при разпад на сащ ще има масови фалити на икономики.да речем руската ще фалира,българската също,китаиската също!освен това ще се разпадне световния ред и ще се навъдят диктатори.ердоган да речем веднага ще реши да разшири турция до албания.тва устроива ли те другар?в самите сащ бая луди ще се докопат до технологии за масово поразяване и ще почнат я да ги продават я да плашат с тях.тва сигурно също те устроива?то пролетария за това е удобен .предвид кочината която е живота му .та напълно те разбирам другар,но не те оправдавам!

    Коментиран от #33, #42, #50

  • 26 Знайко

    15 0 Отговор
    САЩ се бъркат във вътришните и външните работи по целия свят. Но когато някой се бърка в техните вътрешни работи било престъпление. Господа американци меретеэвсякога с еднаква мярка. Ако не искате да ви се бъркат у дома, вие не се бъркайте в чуждите домове. Няма война където и да е по света в последните над 100 години, в каято САЩ да не ка участвали. Кога понякога с войници, друг път с оръжие, трети път с пари и санкции.
  • 27 Сега имат

    15 0 Отговор
    Кой ми sра в gащите? Някой съмнявал ли си е ,че в края на краищата либераsтната демокрация в САЩ ще е заплашена отвън? Най-великите ,най-мощните,най-богатите ....пък накрая някакви държави с мижав брутен продукт а-ха да катурнат най-великата пеdераsтация! УжасТ! УжасТ! Ми като цяло лято либераст-троцкистите палиха,грабиха,биеха....,що нямаше вой срещу тоз либерастен метеж? Само аз ли си спомням нiгъrката с автоматичната рушка през цiцiте - все едно цъrната Свобода води норода? Кой народ и за къде го води? Нищо. Сега си имат три vещiци - Камiлата,Кiлъrито и Пелосито.... Още не са застъпили мандата и почнаха с изстъплепията и поведоха либерастното стадо към Преизподнята.
  • 28 Бай Манчо

    8 0 Отговор
    Хахахахахаха , много закъсняха . Очакваше се , че ще посочат с пръст "обичайните заподозрени" :))))) , единственото което се разбира е , че нищо незнаят и "стрелят" в тъмното .
  • 29 стоян георгиев

    3 14 Отговор

    До коментар #24 от "324":

    свестния народ го прогониха в сащ бе другар.я питаи някои от свестните на запад дали искат старото време с баи ти тошо начело.аман от тъпотии писани една след друга.и що другар с лошите боклуци дето сега ядем и лощото здравеопазване живеем по-дълго а?заводите ги разпарчатосаха другар комунистите .те се пребоядисаха именно за да ги лапнат въпросните заводи.я виж кви са около борисов,доган или нинова.кви са приватизаторите като гергов,ковачки и т.н. комунистически агенти на които тия дето хвалиш им дадоха пара и ги организираха.или си мислиш другар че сдс са организация на демокрацията ?сдс бе организирано от държавна сигурност за да имат еи такива като теб причина да обичат комунизма.та за теб и подобните другар няма спасение уви.болни сте безнадеждно.лошото е че сте заразни и кочината след вас ще остане!

    Коментиран от #31, #34

  • 30 Така е

    19 2 Отговор

    До коментар #24 от "324":

    Така е - нито в Лукановата,нито във Виденовата зима съм виждал клошари да ровят по кофите за храна. Дори сиганерите рядко ровеха по кофите и то най-вече за бутилки и джилязо.
  • 31 На никой

    15 3 Отговор

    До коментар #29 от "стоян георгиев":

    Тук на никой не си другар,а нахална и неграмотна въшка.

    Коментиран от #32

  • 32 стоян георгиев

    1 11 Отговор

    До коментар #31 от "На никой":

    другар е моето обръщение към вас ,другарю!естествено че с теб другари няма как да бъдем дели ни поне един влак прочетени книги ,а тва е огромна стена!просто ако ви наричам както искам ще ми трият постовете за обида!

    Коментиран от #55

  • 33 Гоуст

    3 6 Отговор

    До коментар #25 от "стоян георгиев":

    Ще фалира единствено Китайският кнеф.А китайците са неприятни жълтури така че с един куршум два заека.

    Коментиран от #36

  • 34 324

    12 1 Отговор

    До коментар #29 от "стоян георгиев":

    Кои да питам бе, тези дето се изучиха безплатно и отидоха да работят като гъзомийници и живеят като скотове, а не се връщат защото "многото" заводи построени от "демократите" не могат да им осигурят работа? Имам много по добра представа от теб за здравеопазването по онова време, защото съм от лекарска фамилия и това, че сега българите живеят по дълго е лъжа, сигурно доста са ти промивали мозъка, за да пишеш смешки. Лука... в беше предател и си получи заслуженото, но Виденов го провали ха точно тези които превъзнасвш, защото не е тайна как може да се съботира едно управление, което не е в правата вяра и как може да се крепи един отявлен престъпник като водача на партията на глупостта.

    Коментиран от #40

  • 35 Smooth Jazz

    6 0 Отговор
    Да проучат за роля на други страни при протестите и в Беларус!!! Или прекрасно си знаят за собственоти си участие, и не само в тази държава?!
  • 36 стоян георгиев

    1 10 Отговор

    До коментар #33 от "Гоуст":

    и тва не е далавера.милиард и половина бедняци в разпадаща се страна не са в ничия полза.нали не мислиш че случаино запада изправи китаи на крака и му дава работа.при русия бе същото,когато се разпадна ссср.изкуствено се държеше нефта в космоса за да укрепне страната,инвестираше се мощно във всички руски отрасли.лошото е че при порочните системи е така.след като стъпят на крака и почват да лаят по тоя дето ги е хранил!

    Коментиран от #39

  • 37 Махмуд

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "324":

    бялата Краварката в ъгъла ще ражда от афрота жълти и иафяви мечтата на унтерменшите да се сдобият с наполовина "бяло" дете много завиждат на белите.
  • 38 33 полов Феминизиран Джендър

    4 0 Отговор
    Благодаря ви скъпи приятели умни 30 плюса ми дадохте за половата ми кастрация. Подкрепихте ме с плюсове и ще се КАСТРИРАМ с 🔪 в чест на Камала и ПЕЛОСИ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 39 Гоуст

    5 0 Отговор

    До коментар #36 от "стоян георгиев":

    Това да им дадеш работа е едно но да ги пускаш на Запад е друго.Нали са си стъпили на краката що ги допускаш да се заселват при теб че и гражданство им даваш?!

    Коментиран от #41

  • 40 стоян георгиев

    1 9 Отговор

    До коментар #34 от "324":

    жалко че си от лекарско семеиство ,а си глупав.щото само глупав човек може да защитава тирания.аз също съм от лекарско семеиство и мога да ти кажа че няма място за сравнение в медицината от тогава и сега.живота като дължина се води статистически ,тва че не вярваш на статистики е още една жалка ситуация за теб.тия дето ходят на запад и живеят като скотове другарю трябва да ги уважаваш ,а не да им се смееш.те са отишли и приели подобен живот щото нещат да се молят ,а се борят за живота си.жалко наистина жалко за теб другар!ще береш много ядове в живота си с този жалък начин на мислене!и щуротиите луканов бил прдател и си го получил...ами в комунизма всеки се явява предател в един момент бе другар.от ленин до нинова .ти също ще станеш предател в един момент в собствената си партия и ще те опънат.тва е стереотип на деиствие при тия кроманьонци.щом си там е нормално да си го разбрал.та още веднъж жалко за теб!

    Коментиран от #49

  • 41 стоян георгиев

    1 8 Отговор

    До коментар #39 от "Гоуст":

    и къде толкова се заселват китаици?основно си седят за сега там.имат си работа ,а и в самия китаи не е лесно да се движиш свободно да не говорим за излизане от страната.

    Коментиран от #43

  • 42 Бах

    9 1 Отговор

    До коментар #25 от "стоян георгиев":

    Как да го разбирам . САЩ са най големият вносител и световен консуматор , демек нищо не произвеждат или какво ? Като гледам в България навсякъде и всичко е препълнено с американски стоки , та пушек се вдига , същото е и в европа. Не виждам , как Русия и България ще фалират , като стокооборота със САЩ е нищожен . Американците произвеждат много и си го консумиат сами с някои изключения !

    Коментиран от #45, #46

  • 43 Гоуст

    5 0 Отговор

    До коментар #41 от "стоян георгиев":

    Ню Йорк Калифорния Париж Лондон Рим Милано.Навсякъде са.

    Коментиран от #47

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Махмуд

    8 0 Отговор

    До коментар #42 от "Бах":

    И кво произвеждат Сащ?

    Коментиран от #63

  • 46 стоян георгиев

    2 9 Отговор

    До коментар #42 от "Бах":

    при фалит на сащ ще пострада цялата банкова систем.помниш ли световната криза от 2008 година?тогава имаше проблем с надценяването на имотния пазар на сащ.една наглед незначителна ситуация предвид евентуалния разпад на сащ.кризата от това никакво събитие даде задна на брутния ни продукт с околко 10%.сащ е част от фундамента на сегашната икономика .6 от 10 светвни новости в технологиите,медицината и икономиката се случват там и така е от години.светвните валути на останалите големи играчи са вързани или се сверяват със сащ.наи-големите кредитори на сащ са европа и китаи,русия въпреки че намали сериозно американските си облигации все още притежава значителни такива.при разпад на сащ суровините ще се срутят като цена.газа и нефта ще станат буквално без пара,което силно ще удари русия.та на въпроса ти що ще пострадат страни с малки оботроти към сащ ще ти отговоря че световната икономика е една обща и цялостна система ,която ще загуби един свои основен орган,без които не би могла да съществува в сегашния си вид.ще трябва после деситилетия за дасе въстанови,а може и да не успее.представи си икономиката като сграда на която сащ са един от първите етажи.след като падне въпросния етаж ще повлече и останалите.
  • 47 стоян георгиев

    1 5 Отговор

    До коментар #43 от "Гоуст":

    тва че са навсякъде е очаквано,все пак всеки четвърти човек на земята е китаец,а и сега им върви икономиката и много от тях отварят фирми и продават нещо някъде по света.само че даи някаква статистика за изселването им от китаи.не виждам някакво притеснително преселение,а и не съм чел за такова.

    Коментиран от #48

  • 48 Гоуст

    4 0 Отговор

    До коментар #47 от "стоян георгиев":

    всеки 4-ти да е китаец как става с по "едно" дете в семейството.

    Коментиран от #51

  • 49 324

    5 0 Отговор

    До коментар #40 от "стоян георгиев":

    Жалко за теб, че са ти промили мозъка, което е резултат от новото образование през последните 30 години. Колкото до предателството то не е патент само на комунистите, съвсем пресен пример е "демократична" кравария. Колкото до тези, които отидоха нейде си не се шегувам, ако беше прочел другия коментар, просто "демократите" ги прогони ха, след като им отнеха работата. Чети!!!

    Коментиран от #62

  • 50 ттт

    6 0 Отговор

    До коментар #25 от "стоян георгиев":

    Та каква руска стока зависи критично от износа за САЩ?

    Коментиран от #54

  • 51 стоян георгиев

    0 2 Отговор

    До коментар #48 от "Гоуст":

    четири хиляди години не е било така.като сложим и факта че са си мили ръцете доста преди тези на другите места и са пили преварена вода се е получило!

    Коментиран от #52, #53

  • 52 Гоуст

    5 0 Отговор

    До коментар #51 от "стоян георгиев":

    И най вече не са ги избили германците както избиха половин Европа двете световни войни а и преди това всички войни са били в Европа Наполеоновите войни 100 годипната война 30 годишната война арабските нашествия и тн.
  • 53 Гоуст

    5 0 Отговор

    До коментар #51 от "стоян георгиев":

    Не знам какео са си миели ама срат на публични места парижани и италианци бяха възмутени

    Коментиран от #57

  • 54 стоян георгиев

    0 6 Отговор

    До коментар #50 от "ттт":

    пазара на суровини които е гръбнака на руската икономика зависи пряко от американското потребление на суровини.без валутните си постъпления русия е обречена на финансов колапс,а те силно ще пострадат при фалит на сащ.ще пострадат и руските финансови институции свързани с американски такива които са гръбнака на руската финансова система.

    Коментиран от #58

  • 55 Лъжеш!

    3 0 Отговор

    До коментар #32 от "стоян георгиев":

    Ако беше прочел две книги, щеше да знаеш, че интервалът се поставя след препинателни знак, а не обратно. Специално за тебе, показвам няколко препинателни знака, да знаеш, какво са:

    . , : ; ! ?

    Коментиран от #59

  • 56 Такава глупост

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мижи кьорчо да те лажем":

    и вчера пуснахте!
  • 57 стоян георгиев

    1 0 Отговор

    До коментар #53 от "Гоуст":

    миенето на ръцете и пиенето на чаи е дошло именно от там.и сега се справят добре с пандемиите,които са били основната причина за намаляването на населението.китаи обаче не са единствени в това,японци и кореици са същите.много народ с малка раждаемост и висока хигиена!

    Коментиран от #60

  • 58 ттт

    2 0 Отговор

    До коментар #54 от "стоян георгиев":

    Да кажеш "суровини", е все едно да кажеш "стоки". Бъди конкретен!

    Коментиран от #61

  • 59 стоян георгиев

    0 7 Отговор

    До коментар #55 от "Лъжеш!":

    така е другар,не пиша правилно и го правя умишлено.нямам намерение да пишете с моя ник и после да ме оборвате.използвам сленг и гледам да няма друг стоян георгиев!та колко книги съм чел си личи в дискусията .от вас освен глупости и обиди друго не съм чел,а че имаш препинателни знаци не е голямо героиство има сега програмки за корекция на правописа и с тях ставаш като иван вазов!смях!

    Коментиран от #71, #76

  • 60 Гоуст

    1 2 Отговор

    До коментар #57 от "стоян георгиев":

    Хаха за ЮК и Джап не знам ама китайците са такива цгани вмерисани нали им виждам пазарите откъдето са тръгнали всички пандемии именно от тях и именно поради "високата" им хигиена.

    Коментиран от #64

  • 61 стоян георгиев

    0 5 Отговор

    До коментар #58 от "ттт":

    ами нефт,газ,алуминии,желязо,дървесина...всичко дето изнася русия.при срив на потреблението ще се срутят като цени.

    Коментиран от #66

  • 62 стоян георгиев

    1 10 Отговор

    До коментар #49 от "324":

    кои ми е промил мозъка бе другар?живея в тази страна плащам сметки гледам деца.нали ви виждам и вас мрънкялниците дето сте били важни някога ама сега не сте.мрън мрън...прогонили ги демократите.кви демократи бе?като агент николаи или агент георги?сдс бе създадено от същите дето създадоха и бсп от партията маика.те приватизираха заводите и ги нарязаха.я провери банев кои му направи фонда или кои даде на илия павлов мултигруп!и вместо да уважаваш хората дето бачкат по европа за да пращат пара тук,живеещи по 10 души в квартитира и бачкащи кво ли не ти ги обиждаш.знам ги такива като теб плъхчета дето мама носи тате меси и така до 50 в детската на детското легълце.и после силен тук сред останалите хабилябовци!

    Коментиран от #67

  • 63 Бах

    3 1 Отговор

    До коментар #45 от "Махмуд":

    Произвеждат стоки за своят вътрешен пазар основно . Е , произвеждат и доста оръжия , които продават с променлив успех . Примерно произвеждат и хвърчила , които ние и комшиите едва ли ще получм !
  • 64 стоян георгиев

    0 4 Отговор

    До коментар #60 от "Гоуст":

    тва са фактите .цигани нецигани.когато европа е била под 50 милиона китаи е бил над 500!живеят от години наблъскани един в друг и няма пандемии при тях.сега се получи същото нищо че много голяма част от болестите тръгват именно от там и индия.
  • 65 СССРБарета

    6 0 Отговор
    Да бееееее значи! Лично Путин е участвал в метежа дегизиран като оня с РОГАТА! А преди това е бъркал новичок в кухнята в Москва!
  • 66 ттт

    3 0 Отговор

    До коментар #61 от "стоян георгиев":

    Та кое от изброеното Русия изнася за САЩ?

    Коментиран от #73

  • 67 324

    7 1 Отговор

    До коментар #62 от "стоян георгиев":

    Нищо не позна за мене. За разлика от тебе аз от гледах децата си през 90, не мръднах от тука, не мрънкам и никога не съм бил хрантутник. Точно, защото премина през ада на 90 и продължава още не не съм съгласна с тази политика. Не ми се разказва за новите "чорбаджии" за липсата на осигуровки, за назначаването на половин работен ден, за непрекъснатото увеличаване на административни калинки. А едно от най отвратително то в така наречената "демокрация е липсата на сигурност, нито за внуците, нито за децата ни, нито за нас. Листовки разлепват по входовете, за да ни предупреждават за крадци, скоро сигурно и за убийци.

    Коментиран от #77

  • 68 АС/DC

    6 1 Отговор

    До коментар #13 от "стоян георгиев":

    Продадохте се за дънки и екшън филми. Магазините пълни ама с боклуци. Българинът изчезва. Не това искахме преди 30 г.

    Коментиран от #69, #70, #75

  • 69 Махмуд

    2 0 Отговор

    До коментар #68 от "АС/DC":

    Не изчезва я виж в маалата кво става
  • 70 Махмуд

    5 0 Отговор

    До коментар #68 от "АС/DC":

    Продадоха се за америиански стоки а накрая се оказа че всичко е мейд ин чайна
  • 71 Бре, бре

    5 0 Отговор

    До коментар #59 от "стоян георгиев":

    Програмата за корекция ще ти поправи грешките. Мисълта и езика на Иван Вазов в близките 100 години няма да ти даде.

    Коментиран от #74

  • 72 Acaнж

    4 0 Отговор
    ФБP първо да огласи реалните разкрития за атентатите на Кулите на 11-Сеп-2001! Щото нещата много миришат по същия начин - 20 години по-късно! Сега остава да ударят крипто-валутите (които са извън контрола на американската кибер-разплащателна система "Суифт") и да започнат нов "Макартизъм" като "антиТръмпизъм" и система от затворени "анти-вирусни" градове-конц-лагери!
  • 73 стоян георгиев

    0 2 Отговор

    До коментар #66 от "ттт":

    изнасяики го за където и да е няма да има пазар.сега стана ли ти ясно?обема на суровини като търсене рязко ще падне.след фалита на сащ ще фалират маса страни детро купуват от русия поради скачеността си със сащ ,тва ще навреди и на руската икономика фатално,щото тя разчита изключително много на валутни постъпления.същото ще стане и с китаи.понеже китаи изнася за сащ и има огромни спестявания в американски банки ,всичко ще се прецака.прецака ли се китаи отидоха руските доставки за далечния изток.тва значи в русия едно.нарича се глад.
  • 74 стоян георгиев

    0 2 Отговор

    До коментар #71 от "Бре, бре":

    така е другар.почваи да ми правиш граматически и синтактичен анализ.то друго не ти остана.
  • 75 стоян георгиев

    1 3 Отговор

    До коментар #68 от "АС/DC":

    магазините били пълни с боклуци!хахахахаха!ами в тези дето ти пазаруваш е напълно възможно.българина докато е болен от посткомунизъм няма да се оправи за съжаление.докато не се стегне да бачка по 10 часа на ден,докато не стане отговорен към семеиството и страната си ,докато чака по комунистически някои нещо да му даде ще е така.трябва да се върне стария морал и ценности на българина ония от преди комунизма.тогава ще има и българчета и просперитет.до тогава ще е кочина,щото на вас акъл не ви се дава вие сте много умни и страшни!

    Коментиран от #79

  • 76 Не се

    2 0 Отговор

    До коментар #59 от "стоян георгиев":

    да се подсигуряваш със сленг... Никой не може да повтори глупостите, които бълваш.

    Коментиран от #78

  • 77 стоян георгиев

    1 1 Отговор

    До коментар #67 от "324":

    и кое от изброените от теб другарю е част от демокрацията?я сравни българия с гърция където е нямало комунизъм.сравни гръцките политици дето не са деца на комунисти или доносници,сравни тяхната администрация и общество.има ли ги там нашите юнаци от прехода отгледани в комунистическите училища за борци или милиционери?имало несигурност?ами има ли несигурност там въпреки двата милиона бежанци?и що няма?що не си хвърлят боклуците в реката,морето?що не доносничат един за друг?що бе?и при това гърция е последната дупка на кавала.я провери кои приватизира заводите,кои направи целия преход?как стана така че се появи опозиция без да я имало?чии бяха мултигруп акб форест и т.н. фирми дето приватизираха страната.кои беше любен гоцев и кви бяха неговите креатури?и накрая пееш че тва било от демокрацията.язък мои човек че вашите са били образовани хора!
  • 78 стоян георгиев

    1 1 Отговор

    До коментар #76 от "Не се":

    така е другар.глупости на които ни един от клуба люблю путин неможе да опонира!та прави там синтактичен разбор и си траи!
  • 79 АС/DC

    3 1 Отговор

    До коментар #75 от "стоян георгиев":

    Не ме познаваш за да ми говориш за морал, работа и семейство. Как се дтазня обаче когато видя деца на хелоин а на1 януари няма ни едно сурвакарче. Ако си ел Еазов ще ме разбереш. Твърде много Кирякстефчовци има в България.

    Коментиран от #84

  • 80 V for V

    3 1 Отговор
    Защо пишете на този дървен философ стоян георгиев?
    Той трябва да отиде в САЩ, за да почисти тоалетите или летището & може би да оближе задника някой американски гей. Вероятно ще му хареса...
    Предполагам, защото всичко от Америка му харесва...
  • 81 туйонуй

    2 2 Отговор
    Русофилистици продължават да бълнуват за разпад, гниене, разделение и т.н. Да напомним, че подобни явления бяха предвидени преди около 80 години, и често ни се напомняше, че са неизбежни и близки. Доколко се били избежни и далечни, всеки може да си прецени сам. А коя страна извън САЩ има най-голяма полза от някакво разделение в САЩ, това и децата могат да преценят. Така, че, платени и безплатни тролове - продължавайте да си мечтаете, мечтите са безплатни.
  • 82 21 ви век

    0 1 Отговор
    До преди Тръмп да спечели предишните избори се чудех как така партийни и комсомолски секретарчета като Цуцурка Цуцарчева,Чехlю,даскалчета по научен комунизъм като Огнян Минчев,партизански унуки като Лиленцето-Пиленцето или Бойкикиев,или членове на ловната длужинка на бай Тошо,като бащата на проф. Миnетtов или пък сестра Гаlеvа.....,та как така тия за една нощ се изсулиха от змийските си кожи и за една нощ станаха либераст-dженdъри ? А то от това нямало нищо по-лесно - просто либерастната соросня и dжендъrия са си просто ъпгрейтвания и тунингован болшевико-троцкизъм на 21-ви век.
  • 83 БС2003

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "КОТарАК":

    Всякакви лъжливи обвинения към Русия или Китай са задължителна част от американската политика. Търсят се претекст за засилване на офанзивата срещу двете държави, които Вашингтон се стреми да елиминира като съперници, да ги подчини, разчлени териториално и да ограби ресурсите им.
  • 84 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #79 от "АС/DC":

    дали има някои да не се дразни на това другар?или си мислиш че аз се кефя на хероина?само че за да няма сурвакари са виновни тия дето унищожиха наи-силно продуктивната социална едница на българина-българското село!тия дето подмениха вярата в Бог във вяра в ленин и т.н. червени престъпници.тия дето взеха на селянина препитанието и го набутаха в панелката.тия именно смениха демогрвската картина у нас,щото до тяхното идване българина превъзхождаше циганина и турчина демогравски и не само демогравски.тия другар разрушиха българското село ама циганското и турското не,а селото дава сурвакарчета не града другар!там се гледат деца по много и стават хора.само че другаря димитров и компанията за да има бедни пияндурници които да им се кланят прецакаха селата и направиха българския селянин гражданин подобен на пурко от филма с тодор колев.само дето пурко не пиеше ама днешните бивши селяни с новия си морал се сцепват.

    Коментиран от #85

  • 85 АС/DC

    0 0 Отговор

    До коментар #84 от "стоян георгиев":

    Роден съм 72г. В доброжснско село. Имахме поп и баба ме водеше всички празници във църквата. Никой не ни е пречил. Видях с очите си разрухата(материална и духовна) която ни донесе "демокрацията". А аз също вярвах във светлото бъдеще без да разбирам че съм живял във рая.

    Коментиран от #86

  • 86 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #85 от "АС/DC":

    демокрация у нас няма другар.просто комунизма се трансформира в посткомунизъм и тази ситуация остана стационарна .феномен които за съжаление остана само при нас от източна европа!главните деистващи лица както и манталитета на управляващите останаха същите.тва няма нищо общо с демокрацията и всеки дето е живял в демокрация ще ти го каже.тва че сте имали поп не променя нищо .аз съм по селията от дете и съм малко по-голям от теб и мога да ти кажа че към 1985 в българските села нямаше млади бачкатори.само баби и дядовци и разни бригади дето правиха основно пакост вместо да свършат нещо!на селото му бе изваден вътъка.дори да имаше някое и друго по-голямо местните отдавна бяха сменили манталитета си благодарение на превъзпитанието от 50 те 60 те и 70 те.съвсем друго беше в турските села и циганските махали които комунизма не обхвана.затова и малцинствата днес са по-жизнени от нас.днес да биеш камбаната в полза на комунизма само задържа ситуацията такава квато е.за съжаление го правите масово и не ни чака нищо добро!

    Коментиран от #88

  • 87 дончичо

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "стоян георгиев":

    умник си тии,умник! А кажи защо при 6 блока РАБОТЕЩИ на Козлодуй ни спретнаха режим на токо и прри положение ,че предприятията спираха да работят,всезнайковци
  • 88 АС/DC

    0 0 Отговор

    До коментар #86 от "стоян георгиев":

    Не ми слаай етикети какъв съм бил. Точно за годините за които говоря в селото се раждах средно по 50 българчета. Училището беше пълно със истински родолюбиви учители. Имахме развит спортен живот, дори произведохме и баскетболен национал. Всички СЕМЕЙСТВА работеха здаво. Освен основната работа имаше така нареченият акорд. Гледахме домати и краставици и ги изнасяхме за ФРГ. Имаше офцеферми, свинеферми и краврферма. Всеки двор беше пълен със животни, а мазетата бяха пълни със истенски храни. Всяка педя земя се напоявсше. Сега в селото няма и петел сутрин да изкукурига. Къщите са искупени от работещи в чужбина цигани и в дворовете няма посято нищо. В училището няма нито едно българче. Бях свидетел как в зората на "демокрациятацията" стопаните изхвърляхя мляко, домати и краставици на пътя Русе Силиста. Зарязаха всичко и лека полека избягаха. Не ми пука кой е комунист кой е демокрст. Единственно важно е кога е имало държава и кога народа е бил горд че е български. Не ми дааай за пример САЩ. Ние тук имахме рай без дънки и Рамбо.