Last news in Fakti

30 Януари, 2021 09:18 7 846 94

Илиян Василев: Путин е уязвим и към края си, Русия се надига

  • дворецът на путин-
  • алексей навални-
  • владимир путин-
  • илиян василев-
  • геленджик

''Аз смятам, че говорейки за Русия и проблемите там, включително за автократа Путин и нещата, които той прави, ние виждаме във всеки кадър нашите български аналози'', каза бившият дипломат

Илиян Василев: Путин е уязвим и към края си, Русия се надига - 1
Илиян Василев, кадър: ''ЕвроДикоФ''

''За мен този филм (б.р. ''Дворецът на Путин'') е изключително постижение. Първо, защото аз смятам, че говорейки за Русия и проблемите там, включително за автократа Путин и нещата, които той прави, ние виждаме във всеки кадър нашите български аналози''. Това каза бившият посланик на България в Москва Илиян Василев. Той бе гост в предаването ''ЕвроДикоФ'', където бе съобщена новината, че днес, от 22:00 ч., телевизия Евроком ще излъчи филма на руския опозиционер Алексей Навални за двореца на президента на Руската федерация - Владимир Путин.

''Този филм вдъхва оптимизъм. Мога да направя аналогия с времето на ''перестройката''. Ние живеехме с идеята, че онзи режим е вечен. Дойде ''перестройката'', хората започнаха да говорят и стана немислимото. Сега е същото - хората започнаха да говорят, а Путин е уязвим, към края на политическата си кариера и Русия се надига'', добави Василев.

"Този модел, при който ''царят'' раздава поръчки на ''болярите'', които след това връщат с благодарност, абсолютно е едно към едно в България", категоричен бе бившият посланик.

Според него руските власти са си мислили, че като не се покаже филмът на Навални по официалните медии, ще го заглушат и намалят ефекта му.

Василев изтъкна това, че въпросният филм е достигнал 100 милиона гледания, което е нещо невиждано за Русия.

''С излизането на филма Навални каза на Путин: ''Не ме е страх от теб'''', отбеляза бившият дипломат.

''Аз мисля, че утре (б.р. днес) пак ще има протести'', каза Илиян Василев, а след това цитира своя приятел Михаил Крутихин, който му е казвал, че в тези режими промените се случват внезапно.

''В Русия и България не трябва да се прогнозира промяна въз основа на проучване на общественото мнение. Промяната е не само възможна, тя е предстояща, защото Путин като цар става неудобен на ''болярите'', особено на средната класа'', заяви още бившият ни посланик в Москва.

Целия разговор между Сашо Диков и Илиян Василев можете да изгледате след 1:37:22 във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шекел

    108 29 Отговор
    Ми след Путин ще дойде друг бе глпак.Рудия е 150млн. Тука в Бг кчината няма кой да дойде.Не виждаш ли че са едни и същи от партия в партия от 90-та досега

    Коментиран от #47

  • 2 Овчарник

    129 46 Отговор
    В сащ има най много наркомани и проститутки ...в Русия НЯМА КАК ДА СТАНЕ....ТАМ ЖИВЕЯТ ХОРА А НЕ ЖИВОТНИ..

    Коментиран от #8, #10, #64, #70

  • 3 дкв

    35 134 Отговор
    Абсолютно верен коментар на гн.Василев

    Коментиран от #74

  • 4 ха ха ха

    117 37 Отговор
    Вие соросоиди не разбрахте ли, че Путин е император за руснаците и с подобни глупости няма да бъде свален?

    ... кажи го и на онова криво джудже - ванката кръстев, на бай шоршо шутът 🤣
  • 5 Спиро Киров

    85 23 Отговор
    Много му разбира на горния кратуната.
  • 6 Бaро Вкаров

    96 26 Отговор
    Скоро Миша Ходорковски ше е президент а Альоша Нахуйни министр председател.....,ама в мокрите сънища на българската либерална общност.🐵
  • 7 Ндааа

    32 88 Отговор
    През 90та само СССР го разбиха на части, тоя път върви към разбиване на Руската Федерация. Който не вярва - да потърси из нета, има даже спорове дали да е на 4 части. Проблема засега е Китай, защото може да 'вземе' далечния изток и част от Сибир. Абе няма прошка.

    Коментиран от #15, #16, #18

  • 8 Шекел

    67 31 Отговор

    До коментар #2 от "Овчарник":

    Америка е латино бананова държава.Нещо от сорта на Хондурас и Боливия.
  • 9 9999

    94 25 Отговор
    Ако някой си мисли, че някой може да се докопа до
    двореца на Путин и да си снима на воля е пълен
    наивник.По-лесно ми е да повярвам в баба Яга отколкото
    че някой може да снима там.Илиян явно вярва и в Дядо
    Коледа дядо Мраз и други приказки.
  • 10 вова

    37 78 Отговор

    До коментар #2 от "Овчарник":

    Русия е на първо масто в света по брой убийства,самоубийства,болни от спин и наркомани на глава от населението.Който не вярва да погледне статистиката !

    Коментиран от #84, #93

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 удри Вова

    86 26 Отговор
    Изгладнял сорошоид падане на Путин му се привижда.Ще падне Путин,няма страшно след има няма...15 годинки.Огън,служба не остана,сорошки въшльовци.Ама нали си давате сметка,че ако падне сега,след него няма да дойде новият Горбачов,а новият Сталин и тогава не знам къде ще се денете.А тоя Навални дори не е сериозно да го споменаваме.
  • 13 ФЕЙКалии

    86 27 Отговор
    Илиян Василев: Путин е уязвим и към края си, Русия се надига..........ТОВА ЧИЧО ШОРОШ ЛИ ТИ ГО КАЗА, ЩОТО РУСНАЦИТЕ /в РОСИЯ/ ДРУГО МИСЛЯТ ????!!
  • 14 Българка

    35 40 Отговор
    Сараите/ дворецът на Доган е аналог на двореца на Путин. И двата двореца не са собственост на физическите лица, но се ползват само от тях. И на двете места държавата се е заела с охрана/отцепване и пълна липса на законнтост. Разликата е в мащаба/ размера, но съответства на възможността и сумите, които могат да бъдат заграбени за построяването на дворците
    Надявам се в България моделът Доган-Пеевски-Борисов да е в своя окончателен край!

    Коментиран от #19, #31

  • 15 9999

    37 12 Отговор

    До коментар #7 от "Ндааа":

    В кой цирк си клоун?
  • 16 мечти

    47 10 Отговор

    До коментар #7 от "Ндааа":

    И като се събуди,краката ти отвити,а сорошките пликчета наакани.
  • 17 !!!?

    26 64 Отговор
    Факта че Путин мина на обяснителен режим и ожесточението с което отрича Двореца го издава !!!?

  • 18 Шекел

    64 11 Отговор

    До коментар #7 от "Ндааа":

    Русия все я разбиват и си е там от 1000 години.
  • 19 веселяк

    70 12 Отговор

    До коментар #14 от "Българка":

    Ти видя ли Путин да живее там? Защото Доган си живее в Сараите, ама за Путин от теб чувам! Ако си му носила нощното гърне ще знаеш!

    Коментиран от #55

  • 20 Мимч

    52 9 Отговор
    Невярвам тези протести на Навални да съборят Путин от власт,но дори и сам да напусне,пак някой от неговата черга,ще е на власт и нищо няма да се смени кой знае какво. В България ,като толкова месеца се протестира,какво се постигна.?Стоят си на власт....
  • 21 клатене

    62 11 Отговор
    Столът на Путин се л;ател.Абе то и на коча торбите се клатят,ама все там си стоят.Даже от време на време по някоя сорошка овчица заплождат.
  • 22 еш па тоа

    59 9 Отговор
    Ако искаш да те покажат по телевизора,започвай да лаеш против Путин или да възхваляваш Байдън (може и Б.Б.)
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Yordan

    45 6 Отговор
    Слугите на демокрацията и парите,моля оставете Русия и Китай да се оправят сами.Не помагайте! Видяхме какво стана в Америка и Европа с извратеното Ви мислене.
  • 25 ужас

    57 11 Отговор
    Тоя Евроком ще покаже ли истинския филм за двореца, който вчера беше показан. А предстои и пресконференция на собственика на строежа. Там от 16 г се строи хотел. В момента се извършва вътрешен груб строеж. Всичко това се вижда във филма. Навални е лъгал не 100 , а 1000%. И за това към него няма да има прошка. Никой няма да се застъпи за него. Колкото се застъпиха за Грузия и Украйна. А навални като голяма балама, ще лежи доста години на топло. А такива като този Василев ще имат за много години дъвка за дъвчене. 0,1%, които излязоха на протестите не са народа на Русия. Народа на Русия са тези 75%, които имат доверие в Путин, и го подкрепят.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 пешо

    49 10 Отговор
    още една американска подлога , каква е тая истерия срещу русия , гледайте си тука нашата кочина .
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 smeshk ovci

    46 9 Отговор
    Добре, това е едната страна на монетата. А сега направете интервю с някой, който да Ви опише другата страна на монетата. За това, че Дневални е пешка на шахматната дъска. За това, че всичко е отдавна режисирано от неговите Господ ари, и че никой освен него не пожела да стане шут. И Скрипалите, и много други имат достойнство и разум. А тази пешка върви напред по шахматната дъска, докато се опре в някоя друга пешка. В защитата й са се ангажирали половината фигури. Но накрая тя просто ще бъде разменена за нещо, и няма да се превърне в царица.
  • 30 Да бе, ама не

    21 5 Отговор
    Едно е какво мислиш, друго е какво казваш, а трето и четвърто е какво ще стане и какво точно става. Каква ще стане сед месец, година, и повече (примерно на дата 24.06.2024 г) може да се каже точно, когато настъпи. А приказки всякаккви, към 30.01.2021. Ляляйте си.
  • 31 1234

    32 7 Отговор

    До коментар #14 от "Българка":

    Там още се изливат бетони, гради се с тухли. Как да живее там Путин. Ти нормален ли си.

    Коментиран от #57

  • 32 Орел

    41 9 Отговор
    Дори този, който не е глупав, знае, че в "протестите" срещу Путин като основна маса се набляга на 20 и под годишните, тези, които нямат памет за кочината, до която беше докарана Русия преди 20 години. Тези на 40 и плюс помнят обаче, а руснаците са злопаметни!
  • 33 Аз40🏴‍☠️

    29 8 Отговор
    Не се връзвайте на разделяния на теми Русия това, САЩ онова, защото го ползват 30 г. срещу нас за да си се нагласят все същите главанаци в парламента и олигархията. Там където текат подобни програми хората стоят винаги бедни, неинформирани и притиснати.
  • 34 антисоросоид

    39 10 Отговор
    Забелязъл съм , че в тоя весник постоянно се изявяват слуги наСорос и всимчки техни критици се цензурират и даже им се блокират ИП адресите за да немогат да ги критикуват. допускам, че сте сороскиПарцал а такиваСоросоиди като тояОтрепкювец ще си намерят майстора
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Седесарят.

    42 12 Отговор
    Всички анализатори в България,започват с ,,двореца на Путин,,..Може да падне някой доларче..Според ,автора в ,,,най охраняваното място в РФ,,си влизат ,правят филми,отварят си врати ,анимация тук таме..Къде да почива ,президента на една голяма и богата държава,??..В колиба?? Възможно е.!!.Обама ,като сдаде властта беше на почивка на частен остров.И селфита правеше..шебека.Някой да пише нещо там ??.,,Либерални стратегии,,Ала бала..
  • 37 пешо

    30 9 Отговор
    диков , откъде ги изкопаваш тия смешковци , и тия трите мисирки и тая дрогираната истеричка женито , покани и тачо , цирка да е пълен .
  • 38 24 часа

    45 11 Отговор
    Няма да е лошо,ако въпросния бивш посланник каже,за какво го изгониха за 24 часа от територията на Русия.Платените американски марионетки се активираха след идването на Байдън на власт.Да сравняваш перестройката на идиоооота Горбачов с възобновенната мощна държава Русия в момента е признък на олииигофрения.Путин за Руснаците е най доброто попадение, а Навални е най мразения човек в Русия.Опозицията е само от платени олииигофренчета,които не знаят в кой свят живеят,а привържениците на Навални нямат и 0,2%.Във всяко стадо има и мърша,но ако сравниме мършата в България или САЩ,то наличната мърша в процент от населението на Русия,няма и 0,001 процент от наличната мърша у нас или в САЩ.Плюенето срещу Путин и Русия е пи...аене срещу вятъра.
  • 39 big

    35 11 Отговор
    Де да беше истина! От колко време политическите "врачки" го предвиждат, а то все не се случва! Явно тази "врачка", като посланик в Русия е сгазила много "лука", че персонално не му се разрешава достъп там, а оттам е огромната "любов" към Путин от негова страна!
  • 40 Софиянец

    14 28 Отговор
    Ето това е истината за комунистите, бб е копи пейст на ватниците а Нинова мечтае и тя да е на софрата. Затова никога няма да се оправим, а акива полезни ид***и дето пишат тук ще си останат в колхоза и дали ще е бб или сланинова за тях е все едно - пак ще са на същото ниво.
  • 41 един от многото

    20 6 Отговор
    Добре де , на Русия Путин и е виновен , на България Борисов , на Германия Меркел , На САЩ президента , който и да е той! Това е видно и се коментира а истината и нещото което не се вижда а всъщност управлява всички държави по света независимо от техния строй , това са големите олигарси и техните световни корпорации. Всеки избран от народа или поставен на власт , конците му се дърпат от именно тези свръх богаташи.
  • 42 ужас

    42 10 Отговор
    Мед ми капе в устата, като слушам такива като този и Иван Кръстев как плюят по Путин. Това е абсолютно доказателство , че той си върши добре работата. Преди няколко дни Путин произнесе в Давос фундаментална реч за бъдещото развития на световната икономика. Речта се предаваше на живо. След речта е имало закрита част на въпроси и отговори. Имало е 80 заявки за въпроси към Путин. Това говори достатъчно за неговия авторитет сред деловите среди в света. А за този Василев-кучетата си лаят, а керванът си върви. И дано такива като него не започнат да хвалят Путин.
  • 43 Историчка

    44 13 Отговор
    Този филм е изключително постижение на манипулацията! Ето затова соросоидите като И. Василев и техните партии ще губят изборите до дупка!
  • 44 Българин

    30 15 Отговор
    И как решихте че двореца е на Путин? На кой се води по документи? Виждали ли сте Путин в двореца? Всеки може да каже всичко.
  • 45 Реалист

    37 9 Отговор
    Дайте нещо "българско" ! Покажете двореца на щатско-турския слуга Плевнялиев на Халкидики !
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Дворецът

    13 5 Отговор

    До коментар #1 от "Шекел":

    В стореж.

    Коментиран от #52

  • 48 Дебил

    21 13 Отговор
    Срещу някой долар или топло местенце, ще плюя Путин,та чак ще го удавя от плюнки !
  • 49 Митю

    7 7 Отговор
    Сър Илиян си има самочуствие.
  • 50 3,14К

    13 9 Отговор
    Влезте на страницата щаб Навални раздел финансиране. В полето за биткойни за 1,5г са преведени такива на стойност над 3 000 000$. Адреса от който са изпратени разполага към момента с 1 000 000 биткойна.

    Коментиран от #53

  • 51 Гладна

    10 17 Отговор
    кокошка ,просо сънува.Иска ли някой да направим облог?
    Аз казвам ,че 2024 година ,на поредната Асамблея на ООН ,ще бъде възстановен СССР.След това следва връщане на границите на СССР и ако някоя мижава държавица иска самостоятелност,ще и бъде дадена ,но в границите и преди встъпването в СССР,при неговото основаване.
    Кой залага?
  • 52 !!!?

    16 15 Отговор

    До коментар #47 от "Дворецът":

    От кадрите е видно, че става въпрос за строеж на бунгало за деца с увреждания, а Путин само ще зарязва лозовите плантации около него когато се пенсионира...както сам си призна !!!?
  • 53 !!!?

    16 10 Отговор

    До коментар #50 от "3,14К":

    Абе Андрешко, направи си канал в YouTube, събери 100 млн. клика и виж сам колко милиона ще получиш от Google !!!?

    Коментиран от #63

  • 54 Този човек

    21 8 Отговор
    е гордост за българската дипломация - ГЬОНСУРАТ. Кой издига и разчита на такива "дипломати" да ни представят пред велика световна сила?
  • 55 Българка

    8 15 Отговор

    До коментар #19 от "веселяк":

    Радвам се, че си в добро настроение, но не си в добра кондиция. В моя коментар не пиша, че Путин живее в двореца, а че го ползва и ще го ползва! Има завършени и обзаведени обекти в този имот!

    Коментиран от #86

  • 56 прост

    26 9 Отговор
    Божеее-откъде намирате тези смешници? В коя държава няма проблеми-а в нашата дали са важни -с корупция, с простащина и наглост в управляващите, та сте вперили очи в Русия-И СЕГА НЕЩО МНОГО ИНТЕРЕСНО: ВЪВ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ "ДВОРЕЦ НА ПУТИН"- НА ВХОДНАТА ВРАТА Е СЛОЖЕН ГЕРБА НА ЧЕРНА ГОРА А ОГРОМНАТА И ЛУКСОЗНА БИБЛИОТЕКА Е ИЗОБРАЖЕНИЕ НА БИБЛИОТЕКА В ЧЕШКАТА СТОЛИЦА ПРАГА!!! ТЕЗИ КОИТО СА НАПРАВИЛИ КОМПИЛАЦИЯТА ЯВНО НЕ СА ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ......ГНУС......
  • 57 Българка

    2 4 Отговор

    До коментар #31 от "1234":

    Прочето коментар 55!

    Коментиран от #58

  • 58 Георгиев

    26 7 Отговор

    До коментар #57 от "Българка":

    В тоя обект няма нищо завършено. До вчера твърдяхте , че е дворец на Путин, днес не бил завършен. И според теб на Путин са му измазали една стая и той ходи там. А около него блъскат майсторите и бетонджиите. Това ли искаш да кажеш. Много бързо лъсна цялата истина за тази лъжа на навални.
  • 59 Отново

    19 9 Отговор
    Отново един дупе-лизач
  • 60 Му се привижда

    23 9 Отговор
    На тоя шизифреник откакто го изгониха от Русия.....,все падането на Путин му се привижда.
  • 61 Стефан Петров

    24 10 Отговор
    И този е бил наш посланик в Русия. Сега ясно ли ви е защо отношенията между нашите две страни са толкова лоши. А ние продължаваме да искаме повече туристи от Русия, но няма да стане. Вече хиляди руснаци, притежаващи имоти у нас ги продадоха и се изнесоха в Испания и Португалия и др. страни. Смята се за обикновена и дипломатическа вежливост при посещение в дадена страна да говориш на нейния език. Колко от нашите дипломати знаят руски език и на какво ниво? В задаващата се световна бъркотия, която по мнението на доста учени ще продължи през целия 21-ви век, САЩ ще продължават да западат, ЕС не се знае какво ще стане с него и единствените световни сили ще бъдат Русия и Китай. Русия ни е много по-близка от Китай като разстояние, език, православие и т.н. Доста е вероятно да поискаме сближаване и помощ от нея, но дали ще ги получим ако продължаваме да говорим и действаме като този човек.
  • 62 1234

    7 9 Отговор
    Илия Василев и хората на Сорос, какво ще кажат за този филм.

  • 63 3,14К

    8 7 Отговор

    До коментар #53 от "!!!?":

    Сульо, има разлика между виртуално и реално. И Боко има 90 000 последователи но 74% са фалшиви профили.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Малко слонче

    11 14 Отговор
    Дядя Путин е пътник.
  • 66 Павел Пенев

    11 5 Отговор
    Прогнозите на този велик "анализатор" са достоверни колкото метеопрогнозите на ТВ Европа.
  • 67 Хайде бе!?

    20 5 Отговор
    То и лисицата се облизва непрекъснато, когато върви след коча! Ей сега,всеки момент ще му паднат топките.Да заблажи лиска!" Не сханахте едно просто нещо.Който и да дойде след Путин, трика със Юда Горбич и алькаш- Елцин,няма да има дубъл




    Това е миража ви! Самият руски народ,няма да го допусне.След Юдината " Перестойка" когато милиони ,стотици милиони буквално за няма година, мизерстваха,пред опразнени( изкуствено провокирана криза) магазини, редяха се с часове за торбичка изгнили картофи, с купон купуваха соеви кренвирши,а Горбачова Райска имаше гардероб от палта най висш сорт кожи- 40 броя, стартиращи от 35 $ нагоре,посещаваше Лондон,Париж за тур- шопинг с диамантени дебитни карти, номера няма да се повтори.А ти ,като по,м,,иар най - нисък клас си хвърляй слюнка от бяс и безсилие.Колкото е вероятно седесарите да се върнете във властта,толкова е вероятно Вовата да падне.Младите не помнят,но Ние помним,кой кой е ,и какъв батак ни забърка.Ти си от Црън Ванчовото котило.
  • 68 нахални

    14 7 Отговор
    БТВ доказа ДАВАХА КАДРИ ОТ СТРОИТЕЛСТВОТО В ОБЕДНИТЕ НОВИНИ,че Навални е един изпечен лъжец и крадец. БТВ показаха кадри от български журналист снимал вътре в уж двореца. Прилича на мол в строеж. има го филма в тик ток. Подкрепям Нахални да бъде съден за лъжа и дезинформация. Същото и за Факти.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Сух

    5 4 Отговор
    Куувоо, същия като след перистройката ли, а? Тогава, когато такива като тебе разказаха майката на България и българския народ! Не благодаря на такваз любов.. Продажници!
  • 72 не може да бъде

    14 6 Отговор
    Пожелавам на г-н Илиян Василев да дочака/доживее смяната на Путин.Алабалистиките на г-н Василев са много добър пример за поговорката -"внимавай,какво си пожелаваш,защото може да се случи".Имам много силно подозрение,че тези които сега искат колкото може по-скоро Путин да напусне президентския пост,един ден горчиво ще съжаляват за това!?

    Коментиран от #75

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Гост

    7 4 Отговор

    До коментар #3 от "дкв":

    Вие с Василев от къде знаете че Путин е към края във вестниците ли го прочетохте или по БГ телевизия видяхте.
  • 75 1234

    7 4 Отговор

    До коментар #72 от "не може да бъде":

    Те смятат, че след Путин ще дойде новия Горбачов. И изобщо не допускат, че ще дойде Путин на квадрат.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 иииии

    8 5 Отговор
    фейк, менте се оказа този филм. днес излезе нов истински репортаж за двореца.
  • 78 наш Илия

    6 3 Отговор
    Ееей аман от ренегати-МВР и ДС имат досиета за него, едното е за агент с агентурен псевдоним „Сашо 11“. [2] Василев е бил вербуван от Първо управление на ДС през февруари 1988 г. По време на вербуването си е заявил, че иска да сътрудничи с ДС по „идеологически, морални и политически мотиви“. От запазените документи се вижда, че той е имал и по-ранни контакти с ДС и РУ-ГЩ.
  • 79 В 10ката

    7 7 Отговор
    Наистина Путин има болест на Паркинсон във 2 стадий , това вече се потвърждава и от някои разузнавания
  • 80 ПЕНКО

    8 6 Отговор
    НАШ ЛИЛИЯН ФАСУЛЕВ : " ЯЗДЯ НОВИ КОНЧЕТА ОТ ВЪРБОВИ КЛОНЧЕТА " !!!-ПУТИН Е РУСКИЯ НАРОД , А ТОЙ НАРОДЪТ Е СПЛОТЕН И РЕШИТЕЛЕН !!!!
  • 81 Бай Шиле

    13 8 Отговор
    Жалко,че интелигентен човек като И.Василев,слезе до нивото на Сашко Йорданов. Илиян ли не знае,че този филм е мероприятие на ЦРУ? А ако се колебае,да ги пита,нали им помагаше в Москва.
  • 82 Бай Шиле

    7 4 Отговор
    Коментарът на И.Василев за протеста в Капитолия е отличен. Не сте го чели? Няма и да го прочетете,понеже услужливо такъв няма.
  • 83 Илиан Василев!! Дрънчиш като празна

    5 4 Отговор
    Тенджера, търкулната по стълбище!!
  • 84 Нууу

    2 2 Отговор

    До коментар #10 от "вова":

    И по алкохолици. Но и по бомби и танкове.
  • 85 Аааа

    5 3 Отговор
    Абе Илййчоо с Вова не знам ама с Нивалния е свършено.Ще бъде съден от Руската държава и ти знаеш много добре защо?Русия не е Венецуела та дори и Белорус.Сещай се снахо кво ша става.А Вова бая ша го чакат такива като тебе.Да си жив и здрав.
  • 86 Asar

    2 2 Отговор

    До коментар #55 от "Българка":

    A ти светили ли госпожо, за да твърдиш, че негов.
  • 87 Иван

    3 1 Отговор
    Що не си пият хапчетата някои хора ами простотии ние сме цъфнали русия гледаме
  • 88 Христо

    1 3 Отговор
    И какво излезе сега , този филм се оказа фалшива манипулативна новина този замък няма нищо общо нито с Путин , нито с неговите близки . Освен това той не е довършен , от вътре има още много довършителни работи , а собственикът тази нощ съобщи , че ще има съвсем друго предназначение . Даваха го дори по нашите телевизии . Жалко само , че има такива балъци , които чакат , като хищни хиени , за да захапят Путин и Русия ... Колко сте жалки платени , национални предатели ?

    Коментиран от #92

  • 89 Сульо

    0 1 Отговор
    По скоро това са влажните сънищя на на въпросния,както и на малка грума лyди "демократи" като него...със затихващи функции...
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Верно ли?

    2 1 Отговор

    До коментар #88 от "Христо":

    Е па живей си доволно тогава в "кочинката" както сами си я наричате,а аз ще добавя само,че такава кочинка е руско българска!Добре,че се изнесох преди 9 години.
  • 93 Хаха

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "вова":

    Объркал си гетото фащ.там са и на много бедни на глава от населението.вицовете не вършат работа вече за мафията фащ.
  • 94 радул

    0 0 Отговор
    Г-н василев е е мечтател ! Ако не е Путин ,сега русия да я няма ! Кой ще го свали , а военните и дуата ще позволят ли на алкохолика и лъжец Навални да се реализира !