Last news in Fakti

7 Май, 2021 18:38 1 182 1

Започна срещата между Пендаровски и Мицкоски

  • мицкоски-
  • пендаровски-
  • северна македония-
  • среща

Ще се обсъди текущата политическа и икономическа ситуация на страната

Започна срещата между Пендаровски и Мицкоски - 1
Снимка: БГНЕС

Председателят на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски пристигна в президентската вила „Водно“ за среща с президента на югозападната ни съседка Стево Пендаровски, която бе договорена в сряда в телефонен разговор между двамата, предава македонската медия „360 степени“, съобщи Фокус.

От снимките от пристигането му се забелязва, че той е в компанията на депутата и международен секретар на ВМРО-ДПМНЕ Тимчо Мучунски, подчертават от редакцията.

На срещата се очаква Мицковски и Пендаровски да обсъдят две теми - едната относно процесите за „27 април“, а другата - за текущата политическа и икономическа ситуация в страната.

По-рано Мицкоски заяви на брифинг за пресата, че чрез срещата отношенията между партията и президента се „размразяват“, тъй като, съгласно думите му, страната спешно се нуждае от диалог между политическите участници.

Пендаровски, от друга страна, в кратко изявление за медиите коментира, че е добре, че след девет месеца липса на комуникация между опозиция и институцията на президента на Република Северна Македония контактите се възобновяват.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Блатен Асечки

    0 0 Отговор
    ...и да викнат Кошаревски
Новини по държави: