Last news in Fakti

11 Май, 2021 19:12 1 849 14

Илхан Кючук разговаря със Зоран Заев

  • северна македония-
  • илхан кючук-
  • зоран заев

Свързаността е в основата на добрите отношения

Илхан Кючук разговаря със Зоран Заев - 1
Снимка: БГНЕС

Евродепутатът Илхан Кючук проведе среща с македонския премиер Зоран Заев.

Това стана по време на посещението на Заев в ЕС. Кючук е европейски докладчик за Северна Македония.

Двамата обсъдиха варианти за намирането на двустранно споразумение. Кючук заяви, че има нужда от дневен ред за бъдещето.

Припомня се началото на конференцията за бъдещето на Европа. Очаква се тя да включи и Западните Балкани.

Основата на доборсъседските отношения е свързаността. Тя може да бъде образователна и културна.

Работи се за връщането на доверието и заздравяване на отношенията между България и Северна Македония.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така ли?

    13 1 Отговор
    На какъв език?
  • 2 Дебилчев

    2 5 Отговор
    На македонски, разбира се🙂
  • 3 гггг

    19 6 Отговор
    До къде стигнахме, мафиотите от дпс си лансират турчуля да преговарят от наше име, смешна работа. Ако идните правителства преборят ДС организираната мафия в България, очаквам тази измислена и незаконна партия да изгуби смисъл(не че сега има, ако не бяха политическите инженери).

    Коментиран от #11

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Тоя

    13 4 Отговор
    седи постояно в македония, Заев му плаща рушвети под масата за лобизам... Човечето е много ниска топка с г упаво излъчване на кмет на турс ко циганско село от делиормана , пос та дпс работа

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Мустафа

    1 5 Отговор

    До коментар #5 от "Тоя":

    Ви откъде знсете, имате ли доказателства?
  • 8 кючукчо малкий

    4 8 Отговор
    искам целите балкани без граници и под фесчето на бате ердоганчо. make the ottoman great again.
  • 9 томка бикова

    7 2 Отговор
    Илхан е Наше момче.
  • 10 Срещи

    15 0 Отговор
    Заев и Ко не се спират. Бродят из Европа и натискат "да ни натиснат". Лъжат плед медиите, че се водят разговори с България но става ясно , че разговори се водят с всеки друг но не и с България. А от всякъде от Европа получават един и същ отговор: да да, много сме ЗА да ви вземем, чакаме с нетърпение да започнат междуправителствените срещи НО след като решите ДВУСТРАННО спора със София. Двустранно !! Думичката предполага разговор между двете страни. Макетата обаче си знаят своето . Какво не разбраха от първия път ?
  • 11 Дебилчев

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "гггг":

    Тоя същият говори, че избирателите в Турция са били ПРОКУДЕНИ български граждани, той що не е прокуден, никой не е гонен насила, техен избор от обида ли, те си знаят, що не са прокудени него, това е показателно за отношението на дпс към БГ т.е реваншизъм, намеса за разрушително управлението на БГ
  • 12 СофБелоМорМак

    0 2 Отговор
    Да бъде притисната финансово София да обезсили сама пропагандно-идеологическите БКП-догматични елементи от двустранния международен ЮРИДИЧЕСКИ договор с Македония! И нещата ще си тръгнат по мед и масло! Крайно време е в България актовете и законите да бъдат базирани на правово, а не базирани на партийно-идеологическа, патриотарско-шпионска и мафиотско-криминалната целесъобразност!
  • 13 деБЕЛИЯ

    1 0 Отговор
    АКО НЯКОЕ ПРАВИТЕЛСТВО,БИЛО ТО СЛУЖЕБНО ИЛИ РЕДОВНО КЛЕКНЕ ПОД НАТИСКА НА САЩ,РУСИЯ И ЕС ПО ВЪПРОСА ЗА РСМ-ТОВА БИ БИЛО НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.СЕГА ВЕЧЕ НЯМА МЯСТО ЗА ОТСТЪПЛЕНИЕ НА БЪЛГАРСКАТА ПОЗИЦИЯ И НЕЩАТА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЯСНЯТ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ.1.ПРИЗНАВАМЕ МАКЕДОНСКА ДЪРЖАВА И ЕЗИК ЕДИНСТВЕНО И САМО СЛЕД 1944Г. 2.ИСТОРИЯТА В МАКЕДОНИЯ ЗАПОЧВА ДА СЕ ИЗУЧАВА ЕДИНСТВЕНО И САМО ОТ ИСТОРИЧЕСКИТЕ ИЗВОРИ(ФАКТИ),А НЕ ОТ СВОБОДНИ СЪЧИНЕНИЯ НА РАЗНИ "ИСТОРИЧАРИ". 3.СПИРА СЕ С ЕЗИКА НА ОМРАЗАТА("ФАШИСТИ,ТАТАРИ И Т.Н.) И С РЕПРЕСИИТЕ НАД БЪЛГАРИТЕ В РСМ. 4.ТРЯБВА ДА СЕ ВИДЯТ РЕАЛНИ ДЕЙСТВИЯ ОТ СТРАНА НА РСМ ПО ТЕЗИ ВЪПРОСИ И ЕДВА ТОГАВА ДА СЕ ОТМЕНИ ВЕТОТО ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ ЕС! ВСЯКО ДРУГО РЕШЕНИЕ НА ВЪПРОСА Е ПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД,ЕЗИК И ИСТОРИЯ.
    ОПИЧАЙТЕ СИ АКЪЛА,ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ!
  • 14 чалма тв

    0 0 Отговор
    Боже..доживяхме някакъв си кютюк да ни предствалява в Европа...
Новини по държави: